Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 20:53:04
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195667 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #630 kedy: 18. Január , 2013, 18:46:28 »

opat nastava otazka co je to potom umenie?

ked si pustim 4/5 veci zo SVK sceny na radiu FM, tak je to ako hudobne tak aj profesionalne velmi chabe.. Semish to krasne nazyva lo-fi .. to je umenie?

To fmko, co ti poviem  Bavím sa skvele
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #631 kedy: 18. Január , 2013, 19:37:33 »

mna sa raz otec v dobrej viere pytal ze ci mu nemozem vysvetlit co to hraju na radiu fm lebo ze tomu nerozumie ze ci to je akoze nejaka hudba alebo co  Pomoooc!
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #632 kedy: 18. Január , 2013, 19:58:44 »

najvacsia haluz by mohla byt to ,ze smajda si o sebe mysli to iste co tu o nom piseme ,cita to a suhlasi. ma na salame. mozno robi nieco co ho vobec nebavi a nepaci sa mu to. avsak otvara mu to dvere do zivota ,ktory sa mu paci.
mohol by byt marketingovy plan aj to ze ked sa nieco nedari ,tak sa prejde na inu strategiu, lebo v podnikani a chceni zarobit prachy to tak funguje.
ked uz sa bavite o umeni aky je rozdiel medzi grafikom a akademickym maliarom. asi ako medzi pavarotim a cmorikom a predsa su obaja spevaci. ja niesom velky odbornik na spev ,ale smajda je podla mna dobry spevak a ma na to aby nim bol aj na podiu. to co a ako robi je jedno. dostava sa ludom do podvedomia a to niekedy pre uspech staci...

Zaznamenané
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #633 kedy: 19. Január , 2013, 17:18:01 »

tá pesnička je shit. Ako celý Srajda. Schizofrenik ktorý neuspel s "metalom" pod iným pseudonymom to teraz skúša na pankáčov pod vlastným menom  ha ha ha
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #634 kedy: 19. Január , 2013, 17:30:48 »

Ale sak ho nechajte, nech skusa, no co.  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #635 kedy: 19. Január , 2013, 17:53:01 »

Ale sak ho nechajte, nech skusa, no co.  :)

Asi tak. Radsej o lespooloch kecajme.  Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #636 kedy: 19. Január , 2013, 21:02:00 »

este na ohladom superstar. nahlasili sa tam len magory ,ktory nemali viziu
 http://www.markiza.sk/clanok/aktualne/pamatate-si-superstarista-jergus-oravec-boduje-v-memphise.html
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #637 kedy: 19. Január , 2013, 22:35:52 »

A ten ani spievat nevie.

Najviac ma bavi jeho prizvuk ked spieva po anglicky.  ha ha ha
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #638 kedy: 20. Január , 2013, 08:04:45 »

este na ohladom superstar. nahlasili sa tam len magory ,ktory nemali viziu
 http://www.markiza.sk/clanok/aktualne/pamatate-si-superstarista-jergus-oravec-boduje-v-memphise.html

to je ten wannabe john mayer? ha ha ha
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #639 kedy: 20. Január , 2013, 08:26:26 »

Preco sa z neho smejete?
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #640 kedy: 20. Január , 2013, 10:35:20 »

Preco sa z neho smejete?

Toto je cele take umele, ze uz aj ten Smajda mi pride viac prirodzeny a menej krcovity.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #641 kedy: 20. Január , 2013, 10:41:11 »

Toto je cele take umele, ze uz aj ten Smajda mi pride viac prirodzeny a menej krcovity.
Mne sa paci jak hra. Aj vyjadrovanie co som videl to markizacke video ma celkom ok. Spevacky prejav a facial expression su sice preafektovane, ale je mlady, neskor najde mieru. Podla mna ma potencial.

EDIT: ale vsimol som si, ze tu viaceri picujete na neho, aj po zadani do vyhladava - Killo, ty, kolega nad tebou.. tak len ma zaujimalo ci to je len zavist, alebo je to podlozene aj niecim hlbsim (osobna skusenost a tak)
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 10:45:13 od Pablo Woozy » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #642 kedy: 20. Január , 2013, 10:52:34 »

Mne sa paci jak hra. Aj vyjadrovanie co som videl to markizacke video ma celkom ok. Spevacky prejav a facial expression su sice preafektovane, ale je mlady, neskor najde mieru. Podla mna ma potencial.

EDIT: ale vsimol som si, ze tu viaceri picujete na neho, aj po zadani do vyhladava - Killo, ty, kolega nad tebou.. tak len ma zaujimalo ci to je len zavist, alebo je to podlozene aj niecim hlbsim (osobna skusenost a tak)
 Na zdravie!

Tak nejak ako si to opisal. Mne sa tiez celkom paci jak hra, lebo to je take spinave, nepresne atd. ma to svoje caro. Naozaj uz skor tento typek si ide za svojim ako sa tu pisalo o Maxovi. Co som si o nom pozrel teraz volaco, tak uz viac ako 3 roky si hra ten blues a nepotrebuje ani menit okulare, ten vybuch na hlave a saka.

...ked som vypol obraz tak sa to dalo, ale naozaj to je straaasne umele a preafektovane
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 10:53:37 od kubo63 » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #643 kedy: 20. Január , 2013, 11:50:57 »

Na zdravie!

presne tak.. lubi sa mi co mu leze z ruk pri hre..
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #644 kedy: 20. Január , 2013, 12:04:30 »

co chces, vsak na hviezdicky co produkuje telka je super. hra pekny bluzik, muziku na takejto urovni nehraju vsetci superstaristi dokopy, okrem ineho, hra velmi pekne a v tom videu ma aj cool zvuk. stavim sa, ze 90% tohto fora nema taky ton ako on. je to taky slovensky wannabe ripoff mayera, ale kto nie sme ripoff niecoho, ze?

a okrem ineho, niekde som na nete, alebo na fb cital nejake jeho rozpravanicko o geare a tipek je celkom velky manik do gearu, zaujima sa a riesi. ako my, tak uz len preto by sme ho mali brat  Je to frajer

apropo, vie niekto co to ma za relic CSko? krasny nastroj,
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 12:07:52 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.