Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 10:30:32
Strán: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195251 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #750 kedy: 24. Máj , 2014, 09:34:05 »

Sranda že Šmajda tu má viac príspevkov ako renomované kapely  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #751 kedy: 24. Máj , 2014, 09:39:39 »

Co sa divis?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #752 kedy: 18. November , 2014, 08:33:06 »

toto je pecka vcelku :)   som zvedavy kolko pri tom vydrzi..
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #753 kedy: 18. November , 2014, 11:20:34 »

toto je pecka vcelku :)   som zvedavy kolko pri tom vydrzi..

Šmajda zjavne (na)spievať vie a výborne. dá sa tento moderný metálek zniesť - akurát je ho asi ako maku. a otázka tiež je (pri ňom vždy bola) či má rád čo (momentálne) robí a či a kam zase prípadne preskočí. v každom prípade želám nech sa niekde v niečom usadí, zdá sa, že je neúnavný a to je iste dobrý vklad do vlastnej budúcnosti. možno mu raz nejaká tá motyka vystrelí
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #754 kedy: 18. November , 2014, 11:58:33 »

stale nejak nechapem tu jeho politiku novy song = nove meno.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #755 kedy: 18. November , 2014, 15:39:04 »

zdá sa, že je neúnavný a to je iste dobrý vklad do vlastnej budúcnosti. možno mu raz nejaká tá motyka vystrelí

skoro jak v politike  Bavím sa skvele
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #756 kedy: 25. Január , 2015, 13:05:45 »

http://diva.aktuality.sk/clanok/43432/miro-smajda-radikalne-zmenil-imidz-na-najnovsej-fotke-by-ste-ho-nespoznali/
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #757 kedy: 25. Január , 2015, 15:41:12 »

Zeby http://www.celebdirtylaundry.com/wp-content/uploads/justin_bieber_topless.jpg
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #758 kedy: 25. Január , 2015, 18:42:56 »

ked sa zmaze cela tato tema ? aj s Martou a jej kontom ? co sa stane ? potrebujem mat tohto chalana aj tu ?

hm ?
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #759 kedy: 25. Január , 2015, 18:56:19 »

to by nebolo velmi spravne. tema ponuka chronolgicky nesubjektivny prierez jeho karierou. navyse je zaujimave sledovat ako sa postupne vyvijali reakcie na jeho tvorbu od prudkej antipatie, cez indiferentnost, (prehliadnuc vasnivu Martu) az k prvym lastovickam uznania v pripade jeho najnovsich pocinov.  Zdravíčko
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #760 kedy: 25. Január , 2015, 19:23:06 »

nepresvedcil si ma, nieco dalsie tam nemas ?  Ja som čert..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #761 kedy: 25. Január , 2015, 21:46:50 »

zevraj ma zas novu kapelu.. naposledy nejaku zalozil asi 3-4 mesiace dozadu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #762 kedy: 25. Január , 2015, 22:23:08 »

http://www.cas.sk/clanok/305902/miro-smajda-ma-novy-nielen-imidz-ale-aj-kapelu-sladky-boyband-zabudnite.html

Zhliadol som klip a keď si odmyslím skladbu, ktorá pokračuje v štýle predchádzajúcich, tak vizuál je hlavne z jeho strany dosť desný. A asi len preto, že zobral do ruky gitary. Len s mikrofónom v ruke sa mu nedalo uprieť, že všade vyzeral ako líder kapely, teraz tam pôsobí ako najslabší článok, úplne drevo.

Rastis, ako uznáš za vhodné. :)
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #763 kedy: 25. Január , 2015, 22:55:21 »

http://www.cas.sk/clanok/305902/miro-smajda-ma-novy-nielen-imidz-ale-aj-kapelu-sladky-boyband-zabudnite.html

Zhliadol som klip a keď si odmyslím skladbu, ktorá pokračuje v štýle predchádzajúcich, tak vizuál je hlavne z jeho strany dosť desný. A asi len preto, že zobral do ruky gitary. Len s mikrofónom v ruke sa mu nedalo uprieť, že všade vyzeral ako líder kapely, teraz tam pôsobí ako najslabší článok, úplne drevo.

hudobne je to teda tiez dost riadna p*covina...

to by nebolo velmi spravne. tema ponuka chronolgicky nesubjektivny prierez jeho karierou. navyse je zaujimave sledovat ako sa postupne vyvijali reakcie na jeho tvorbu od prudkej antipatie, cez indiferentnost, (prehliadnuc vasnivu Martu) az k prvym lastovickam uznania v pripade jeho najnovsich pocinov.  Zdravíčko

neviem..u mna to bolo skor naopak, ked bol dont close your eyes ci jak sa to volalo tak to bola super vec, ale vsetko co urobil potom islo dole vodou....teda podla mna...ale zas moj nazor moze byt kazdemu u riti :D
« Posledná zmena: 25. Január , 2015, 22:57:06 od killo » Zaznamenané

Captain SEXXX !!
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #764 kedy: 25. Január , 2015, 23:42:37 »

navyse to znie jak dalsia z metal-core kapiel, ktorych je po 5 na okresne mesto.  ?§!.
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Strán: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.