Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 21:25:15
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: EMG 81 - nevojde do Ibanezy  (Prečítané 7056 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #45 kedy: 22. Apríl , 2012, 19:17:04 »

ktory je zem? je to podla tej schemy presne.
podla toho tvojho to je ten cierny, ktory ide z horneho pinu potaka na "S"leeve na jacku, ten pin ma byt priletovany na kostru potaka. Rovnako ma byt na kostru potaka priletovane aj tienenie kabla, ktory ide zo snimaca
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #46 kedy: 22. Apríl , 2012, 19:19:11 »

A s inou gitarou to brumí?Ak áno skús na koncáku prepnúť prepínač ground-lift :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #47 kedy: 22. Apríl , 2012, 19:23:25 »

..ten pin ma byt priletovany na kostru potaka.

doriti to som si len teraz vsimol, ze tak to ma byt  Je mi do plaču  akurat len ze ten pin je tak maly, ze ho neprehnem ku telu, tak to asi budem musiet kablom prepojit
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2012, 19:26:06 od Krtko » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 08. Máj , 2012, 11:56:16 »

objednal som si novu samicu takuto nejaku http://shop.sollerguitars.com/product_info.php/cPath/308_347/products_id/1017elektronika---casti/jack/h-4-cr.html

su tam 4 piny a netusim ktory je ktory, uz som skusal hocijak nahodne to popajkovat ale stale je zle. kde najdem dajaku schemu alebo popis jak sa zapajaju taketo samice?

« Posledná zmena: 08. Máj , 2012, 11:56:48 od Krtko » Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #49 kedy: 08. Máj , 2012, 12:42:52 »

objednal som si novu samicu takuto nejaku http://shop.sollerguitars.com/product_info.php/cPath/308_347/products_id/1017elektronika---casti/jack/h-4-cr.html

su tam 4 piny a netusim ktory je ktory, uz som skusal hocijak nahodne to popajkovat ale stale je zle. kde najdem dajaku schemu alebo popis jak sa zapajaju taketo samice?

Ak máš nejaký multimeter tak si to prepipaj. Zober gitarový kabel a strc ho do tej samice a potom si zmeraj ktorý pin je spojený so špičkou voľného jacku a máš plusovy pin pre signál. Potom si nájdi dva piny ktoré budú spojené s mínus časťou na jacku a zaroven po vytiahnuti jacku zo samice medzi nimi nebude kontakt, tam pôjde zem a mínus z baterky s tým že zem daj na pin ktorý je spojený s telom samice.
« Posledná zmena: 08. Máj , 2012, 12:44:12 od jjaannkkoo » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 08. Máj , 2012, 13:24:20 »

nedokazem to takto vyriesit.. mal by byt kazdy z kablov na osobitnom pine, alebo maju byt niektore 2 kable na jednom pine? ked maju byt osobitne tak sa snad nahodne raz trafim do spravnej kombinacie lebo uz to nevladzem riesit.
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #51 kedy: 08. Máj , 2012, 17:49:58 »

nedokazem to takto vyriesit.. mal by byt kazdy z kablov na osobitnom pine, alebo maju byt niektore 2 kable na jednom pine? ked maju byt osobitne tak sa snad nahodne raz trafim do spravnej kombinacie lebo uz to nevladzem riesit.
Ked sa na tie piny pozries zhora. Tak ten čo je najbližšie okraju kruhu je zem. Tam zapoj zem/mínus z potaka a môžeš rovno aj mínus z baterk
y. Sice budú vkusne zapnute snimace ale to nevadí. Signál zo stredného pinu potaku zapoj na pin ktorý je najbližšie ku stredu samice. Jeden z tých dvoch to isto bude. Vyskúšaj. Ked všetko pôjde tak už len treba nájsť správny pin pre mínus baterky aby ju vypinalo pri vytiahnuti jacku. Alebo skús vygooglit "pinout" toho jacku. Alebo skús po niekom poslať gitarou do KE a zapojím tí to. Alebo dojdi ty a napockanie ti to zapojím.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.