Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 15:32:32
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boogie guitar  (Prečítané 14323 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 19. Apríl , 2012, 11:59:35 »

http://www.sulit.com.ph/index.php/view+classifieds/id/560033/Boogie+by+Greco+Electric+Guitar#imageGallery
ale to je už korea produkcia
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #16 kedy: 19. Apríl , 2012, 12:03:31 »

a co ma firma Greco spolocne s touzo temou ?

a na co presne sa pytas ? na znacku gitar Boogie ? alebo sa pytas, ci niekto z nas pozna gitaru Greco - Boogie ?
Súvisí to, Boogie bola nejaká druhá značka Greca, asi na lacné gitary  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #17 kedy: 19. Apríl , 2012, 12:05:31 »

pýtam sa na značku Boogie , či ju niekto pozná
Ako vidíš, už všetci o nej čosi vieme  Bavím sa skvele
Tešíme sa na inzerát v ktorom budeš predávať gitaru značky Boogie  No hanbím sa..
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #18 kedy: 19. Apríl , 2012, 12:19:51 »

hm asi mate prehlad Boogie vyrabala firma Greco najprv  japan potom korea a prve Boogie boli v licencii s gibson robene, a dokonca prva Halenova gitara čo si robil mala brucho Boogie

gitara nema brucho  Bavím sa skvele a van halenova gitara bola z tela boogie bodies(body) a nic japan
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2012, 12:22:16 od vikur » Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #19 kedy: 19. Apríl , 2012, 13:32:24 »

:) zdá sa, že opäť bude, čo čítať
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 07. August , 2012, 14:54:18 »

...

* ttttttteeeelko.JPG (35.87 KB, 448x336 - prehliadnuté 247 krát.)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 07. August , 2012, 14:58:12 »

takže po cca roku je konečne doma našťastie nikto ju nechcel a už teraz môžem napísať že lepší nastroj som ešte nemal k Harmony a Sekove skvela kombinácia , ...takže aktívna elektrika vypínatelna , neskutočný sustain ,pôvodný stav ,nitro na hmatníku , krk riadne ale riadne hrubý /to ja môžem / , pekne drevo konfortna na hranie a podla prevedenia to bude riadne staré a je mi to jedno skade je toto nebude na biznis to bude srdcová zaležitosť  , každopádne ak by niekto vedel niečo viac o tejto značke prípadne o tomto nástroji veľmi poteší

* ccccccc oddddddd zad.JPG (25.34 KB, 448x336 - prehliadnuté 234 krát.)

* nulty pražec.JPG (21.78 KB, 448x336 - prehliadnuté 236 krát.)

* krk z boku.JPG (19.78 KB, 448x336 - prehliadnuté 243 krát.)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #22 kedy: 07. August , 2012, 15:41:57 »

vyzera to na nejaku lowend blbost, ktore si objednaju obchody a nechaju tam nalepit svoje logo. inac ma celkom udivuje tvoja vytrvalost v tychto neznamych podivnostiach, bohvie odkal a bohviez coho...ale ked ti robi radost. hlavne nech je to stare, made in japan, povodny stav a stvormiestny chip  Na zdravie!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 07. August , 2012, 15:57:14 »

jasne všetko čo nieje tokai a greco je shit a všetko čo mam ja je lowend , ...... je to skvelý kus tento nastroj je trocha podivný prevedením ale ma všetko čo ma poriadna gitara mat /a niečo navyše 24 pražcov skvely krk aj elektrika ..../  nie ako hračkarne bežne predávané
ps ak poznáš obchod s názvom boogie daj vediet
a 4 miesty jrc je svetý grál  všetkých ts klonov a každý kto do toho vidí vie že s ním a bez neho je to o inom
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 07. August , 2012, 15:58:34 »

Tak tak stevino, nedaj sa.   :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 07. August , 2012, 16:05:37 »

a každý kto do toho vidí vie že
TS nie je len o chipe a daleko viac vysledny zvuk ovplyvnia ine veci  Popiskujem si

s tym obchodom to bola len taka teoria. bola, je a bude to bezna prax. z druhej strany. keby tie super gitary boli az tak super ako tvrdis, tak by isto stali aspon o nejaku historicku zmienku, ale kedze info je takmer nevygooglitelne, tak to bude zrejme nejaka blbost
« Posledná zmena: 07. August , 2012, 16:10:58 od styrioci » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 07. August , 2012, 17:36:52 »

ps ak poznáš obchod s názvom boogie daj vediet

facepalm Každé väčšie hudobniny majú vlastnú značku gitár, Muziker má Pasadenu, Mada má Face, keď Marinov predal Marris, tak oni zas mali gitary Desperado... Endemity, ktoré nájdeš iba u jedného predajciu, ale pod iným názvom kade-tade. Rovnako boli gitary Fire by LM, Fokus a Bach takmer identické... a to uvádzam príklady iba z nášho malého Československa.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #27 kedy: 07. August , 2012, 18:24:46 »

takže po cca roku je konečne doma našťastie nikto ju nechcel a už teraz môžem napísať že lepší nastroj som ešte nemal k Harmony a Sekove skvela kombinácia , ...takže aktívna elektrika vypínatelna , neskutočný sustain ,pôvodný stav ,nitro na hmatníku , krk riadne ale riadne hrubý /to ja môžem / , pekne drevo konfortna na hranie a podla prevedenia to bude riadne staré a je mi to jedno skade je toto nebude na biznis to bude srdcová zaležitosť  , každopádne ak by niekto vedel niečo viac o tejto značke prípadne o tomto nástroji veľmi poteší

sak si pisal ze koncis s biznisom  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 07. August , 2012, 18:35:06 »

sak si pisal ze koncis s biznisom  Bavím sa skvele Na zdravie!

To ked Ta raz chyti a sa nabalis riadne, uz sa toho nezbavis.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 08. August , 2012, 07:57:11 »

hmm milé , z biznisom som skončil toto si nechám tak ako Harmony a Sekovu , postupom času som došiel k názoru že 3gitary su optimal - hlavne ked človek ide po starých kusoch stane sa že jedna pôjde časom do opravy /napr na prepražcovanie  .../ a dve su teda základ .  K značke Boogie sa vie že patrila pod Greco a niečo s tým mal aj fender spoločné /podobne ako u Sunn sa snažil v Azii niečo pomutit/ . je fakt že je otom malo materiálu ale prevedenie nasvedčuje poctivej pracy - hlavne ten užasny hrubočizný krk  a stým súvisiaci sustain . Chcel som tým len povedať že sa raz za rok nájdu aj u nas na nete veľmi dobre kusy za velmi dobre peniaze .Pridavam foto jediných identifikačných znakov ktore som zatial na gitke našiel
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 23 otázok.