Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 08:02:49
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prodigy 27.4.2012 Bratislava  (Prečítané 3956 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 28. Apríl , 2012, 21:59:48 »

to neni ten vrah ?
Nie, to je ten co hra v Particke ci ako sa to vola (a vrahov brat).

Inak koncert to bol vcera super, len mi prislo ze to bolo prilis nahlas (ale asi uz starnem :) ), inak dobra diskoteka.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 28. Apríl , 2012, 23:43:55 »

...

.. len mi prislo ze to bolo prilis nahlas (ale asi uz starnem :) ), inak dobra diskoteka.

no to bolo, takmer mi ftaka uvialo  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #17 kedy: 29. Apríl , 2012, 00:25:49 »

nebol som..ja som si dal prodigy na pohode kde som to mal aj s efektami ktore ste vy tuna asi nezazili (dosla burka jak svina) :-D a navse som vysiel z poga s roztrhanym trickom ! :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #18 kedy: 29. Apríl , 2012, 01:35:57 »

Jeden z naj koncertov aky som kedy zazil... dobre ze som nesiel do VIP ale akonahle prisiel zajeb z pesnicky Worlds on fire tak vsetci v hale sa zacali hybat a skakat... neuveritelna energia co dalo publikum spolu s kapelou. Zivy bubenik je asi najefektivnejsi v kazdom zanri :) Naj diskoteka na akej som bol a kebyze tu maju byt zase alebo niekde na okoli nevahal by som ani pol sekundy. Len najblizsie ak tak bez dokladov a mobilom vo vacku lebo to bolo jak o zivot  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #19 kedy: 29. Apríl , 2012, 07:59:16 »

nebol som..ja som si dal prodigy na pohode kde som to mal aj s efektami ktore ste vy tuna asi nezazili (dosla burka jak svina) :-D a navse som vysiel z poga s roztrhanym trickom ! :-D

Zazili sme aj ten koncert :), vyborny bol aj koncert na nejakej snowboard akcii v Prahe , hrali zadarmo na prazskom vystavisku, to bol mazec (ale bolo to uz hooodne davno).

Odporucam tiez aj ich live DVD/Bluray World's on fire, zverina  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 29. Apríl , 2012, 11:33:07 »

pamatam... hrali sme tam vtedy poobede a len pre Prodigy sme zostavali az do polnoci... polhodinu predtym nikto neveril, ze ta burka skonci a koncert bude... o polnoci nachlp sa vyjasnilo a rovno zacal koncert, uplne az neuveritelne...  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 29. Apríl , 2012, 11:34:52 »

Zazili sme aj ten koncert :), vyborny bol aj koncert na nejakej snowboard akcii v Prahe , hrali zadarmo na prazskom vystavisku, to bol mazec (ale bolo to uz hooodne davno).

Odporucam tiez aj ich live DVD/Bluray World's on fire, zverina  Bacha na vec kamo!

prvy krat som ich videl este niekedy v 90tych, niekde pri Viedni, pred nimi hralo Rage Against the Machine, velmi zaujimava kombinacia :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.