Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 23:36:35
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitarar  (Prečítané 1729 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
PaulJackson
nováčik
*
Príspevkov: 17

« kedy: 08. Máj , 2012, 10:28:14 »

Nazdar.Potreboval by som njakeho sikovneho gitarara ktory by mi vymenil nulty prazec.Mam myslim ze vydrany nulty prazec ,pac mi strasne bzuci G, a potreboval by som ho vymenit.Tak neviem ci mam s tym ist za gitararom alebo rovno do muzikeru kde som tu gitaru kupil a pripadne ju reklamovat je to lavacky LAG Tramontane TL66D Standard poradte mi prosim.
       Dakujem
« Posledná zmena: 08. Máj , 2012, 10:30:22 od PaulJackson » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #1 kedy: 08. Máj , 2012, 15:40:06 »

Nazdar.Potreboval by som njakeho sikovneho gitarara ktory by mi vymenil nulty prazec.Mam myslim ze vydrany nulty prazec ,pac mi strasne bzuci G, a potreboval by som ho vymenit.Tak neviem ci mam s tym ist za gitararom alebo rovno do muzikeru kde som tu gitaru kupil a pripadne ju reklamovat je to lavacky LAG Tramontane TL66D Standard poradte mi prosim.
       Dakujem

Skúsil si dať nové struny? Si si istý, že to je nulák? Nastavoval si výstuhu krku? Viem, že tá gitara by mala byť relatívne nová a preto sa mi nezdá, že by už bolo treba meniť nulák.
Zaznamenané

PaulJackson
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 08. Máj , 2012, 17:00:59 »

Som si to vsimol prave ked som daval nove struny.Neviem ci to je vo vystuzy lebo na inych strunach to nerobi,a ako sa nastavuje ta vystuz krku?
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 08. Máj , 2012, 17:19:17 »

Som si to vsimol prave ked som daval nove struny.Neviem ci to je vo vystuzy lebo na inych strunach to nerobi,a ako sa nastavuje ta vystuz krku?

http://www.ibanez.co.jp/world/manual/english/14.pdf

kukni si návod:-)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 08. Máj , 2012, 17:47:28 »

... vystuzy ...

vystužy - jo, to sa len tak nevydy. nyc v zlom, ale sam sa gytary radsej uz nychytaj  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 08. Máj , 2012, 17:57:46 »

vystužy - jo, to sa len tak nevydy. nyc v zlom, ale sam sa gytary radsej uz nychytaj  Nechajte ma vydýchať

Asi tak...:-)
Zaznamenané

PaulJackson
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 08. Máj , 2012, 19:55:26 »

Dakujem za "navod" aj za "rastisove" "rady" ale moc mi to nepomohlo  Smútim
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #7 kedy: 08. Máj , 2012, 20:00:43 »

Chod do muzikeru, nech ti to daju doporiadku, ked si to tam kupoval.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 08. Máj , 2012, 20:10:53 »

Dakujem za "navod" aj za "rastisove" "rady" ale moc mi to nepomohlo  Smútim

Priateľu... Keď už si taký "múdry", že vieš na istotu, že treba meniť nulák, tak ho vymeň. Na čo čakáš? Veď nepotrebuješ študovať návody a chápať ako funguje gitara. Rastis je človek, ktorý má v gitarách jasno a poradil Ti dobre a ja už som tiež čo, to prežil nad pokazenými, pokrivenými a inak nefunkčnými gitarami.

Moja rada znie: ešte musíš veľa, veľa čítať a študovať, až budeš môcť vyhlásiť, že na nejakej gitare treba niečo konkrétne vymeniť... Zatiaľ by som si na Tvojom mieste dal vymeniť aj pás na gitare niekomu inému....
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #9 kedy: 08. Máj , 2012, 20:56:01 »

Priateľu... Keď už si taký "múdry", že vieš na istotu, že treba meniť nulák, tak ho vymeň. Na čo čakáš? Veď nepotrebuješ študovať návody a chápať ako funguje gitara. Rastis je človek, ktorý má v gitarách jasno a poradil Ti dobre a ja už som tiež čo, to prežil nad pokazenými, pokrivenými a inak nefunkčnými gitarami.

Moja rada znie: ešte musíš veľa, veľa čítať a študovať, až budeš môcť vyhlásiť, že na nejakej gitare treba niečo konkrétne vymeniť... Zatiaľ by som si na Tvojom mieste dal vymeniť aj pás na gitare niekomu inému....

a ty si zas tiez akysi premudrely, vsak sa mu to da vysvetlit aj normalne a nie z neho robit hned opicu
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 08. Máj , 2012, 21:09:00 »

a ty si zas tiez akysi premudrely, vsak sa mu to da vysvetlit aj normalne a nie z neho robit hned opicu

Zdá sa Ti poslanie linku na nastavenie výstuhy krku za nenormálne? A ešte sa mu to nezdá...Našiel som to v googli asi za 30 sekúnd... To mohol urobiť aj sám... Či nie?
« Posledná zmena: 08. Máj , 2012, 21:10:29 od Sanchez » Zaznamenané

PaulJackson
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 09. Máj , 2012, 06:30:55 »

No dobre ja nehovorim ze som gitarovy speciailsta ktory ti zo sparatka vyreze strat.
nehovorim vsak ani ze moje znalosti o gitare su typu "gitara je klavesovy nastroj" ja iba potrebujem abi mi to nebzucalo nech to je aj v krku, ale asi to dam majstrom do muzikeru ked oni predali nech oni poradia :-) 
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.