Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 22:40:25
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PKGuitars  (Prečítané 106247 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #270 kedy: 14. August , 2013, 09:33:30 »

no ved okej, mne to fakt pripadalo ze je to to iste (nejak som to hlbsie neskumal) ale ked je to nieco uplne ine tak chapem ... teda aj nechapem ale ved to neva  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #271 kedy: 14. August , 2013, 11:58:21 »

ako dlho uz trva vyroba tohto nastroja a kolko cca este bude? ... iba zato sa pytam ze ako to tak po ocku sem tam sledujem tak mam dojem ze sa to pre mna ako laika hybe strasne pomaly - nechcem tym samozrejme spochybnit vyrobny proces, iba ma zaujima ze kolko take nieco asi trva.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #272 kedy: 14. August , 2013, 12:17:47 »

hmmm tak Peto by to zbuchal aj za tyzden dva kebyze ma na fleku vsetko odomna, lenze ja som pomaly heh  Bavím sa skvele sam som mu povedal ze kludne to tahajme aj par mesiacov, vzhladom na to ze sa cakalo na kobylu, snimace, blbosticky tak je to este relativne ok doba..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #273 kedy: 14. August , 2013, 12:25:43 »

aha jasne, lebo to ma vzdy fascinuje ako niekde vyliezaju "pol roka" fotky kde je vidno ze ten progres je doslova jeden sroub za den. ale jasne, ak nebolo vsetko hned na zaciatku na kope tak to trvat mohlo.
Zaznamenané

o-yep sro
oblaty
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #274 kedy: 14. August , 2013, 13:16:18 »

aha jasne, lebo to ma vzdy fascinuje ako niekde vyliezaju "pol roka" fotky kde je vidno ze ten progres je doslova jeden sroub za den. ale jasne, ak nebolo vsetko hned na zaciatku na kope tak to trvat mohlo.

ono je to väčšinou tak že čakám niekedy aj týždeň, dva, tri kým môžem niečo spraviť, potom zas niečo spravim rýchlo a znova sa čaká... to nie je ako stolárstvo že sa ohobluje, odvrta, nakolikuje a skriňa stojí.
Pri gitarách treba veľa špeciálnych strojov, nástrojov, prípravkov atď, atď... karolova gitarka momentálne visí na radiuse, musel som si dať spraviť prípravok na 16" radius, pretože to nie je vec ktorú vybehnem do mesta kúpiť. Klasické tele nie je problem spraviť za mesiac s komplet lakom, pretože tele som už robil a mám na to všetky šablony, prípravky.. problém nastáva pri výrobe úplne odlišného nástroja, vtedy musím robiť nové šablóny na všetko...
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
Kontakt: oblaty@gmail.com   www.facebook.com/pksinan
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #275 kedy: 14. August , 2013, 14:15:53 »

jasne rozumiem - pri akych veciach napriklad cakas tie dva tri tyzdne? a co je dovodom? to cakanie kym si vyrobis sablony alebo ine? chapem ze pri lakovani to musi stat, ale zo zvedavosti sa pytam na tie ine prestoje.
Zaznamenané

o-yep sro
oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #276 kedy: 14. August , 2013, 17:20:13 »

jasne rozumiem - pri akych veciach napriklad cakas tie dva tri tyzdne? a co je dovodom? to cakanie kym si vyrobis sablony alebo ine? chapem ze pri lakovani to musi stat, ale zo zvedavosti sa pytam na tie ine prestoje.
tych dôvodov je viacero... napr čakanie keď si dam niekomu vyrobiť šablony na cnc, alebo pokial si sám robím šablony, + drevo pracuje po každom zásahu, čiže je dobré ho nechať odstáť, rôzne osobné dôvody/škola, rodina../, robota na inom nástroji atď atď...
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #277 kedy: 14. August , 2013, 17:40:09 »

dik za vysvetlenie, o tom cakani po opracovani som napriklad nevedel, preto ma to zaujimalo  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

o-yep sro
oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #278 kedy: 22. August , 2013, 05:35:32 »

double bound tele - swamp ash telo s 2 tonovym burstom z nitrolaku, kanada javor krk olejovaný, gotoh hardver, kevin smith snimače BC9-2 & hawkeye
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #279 kedy: 22. August , 2013, 12:00:39 »

double bound tele - swamp ash telo s 2 tonovym burstom z nitrolaku, kanada javor krk olejovaný, gotoh hardver, kevin smith snimače BC9-2 & hawkeye

no tak toto vyzera zaujimavo  Na zdravie!
Zaznamenané
oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #280 kedy: 22. August , 2013, 12:17:39 »

no tak toto vyzera zaujimavo  Na zdravie!

už aj dostala prvu vrstvu nitra :)

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #281 kedy: 22. August , 2013, 12:31:59 »

ste to nechceli morit na dvojtonovy burst? som myslel ze to sa robi pred tym ako pride nitro finish..
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #282 kedy: 22. August , 2013, 13:23:41 »

ste to nechceli morit na dvojtonovy burst? som myslel ze to sa robi pred tym ako pride nitro finish..
original sa to robi farebnym lakom, ja robim kombinaciu.. toto je žlty mor, ale zbytok pojde už farbenym lakom  Popiskujem si
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník

« Odpoveď #283 kedy: 12. September , 2013, 17:04:43 »

menšia prerábka, Ibanez-chce byť-blackmachine, vymenena vrchna doska a prerobena hlava

Zaznamenané

Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #284 kedy: 12. September , 2013, 17:11:40 »

Dobre sme to vymysleli pan gitarár  Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

hm... :-D
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.