kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 30. Máj , 2012, 14:25:25 » |
|
7,5 .. mali sme aj liliputku na koncerte fakt! zlata baba..
inak teraz fakt uplne vazne - nazov cosmetica je odvodeny
A) od kosmaka B) od slova cosmos C) vytlacanie jebakov, cistenie pleti, regeneratcia a hydratacia pleti, aplikacia kremikov a make-up ci uz vecerny alebo do bezneho prostredia..
?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 30. Máj , 2012, 14:26:59 » |
|
kašli na to, Karol. Choď sa von prebehnúť.. prsi.. inak mne sa to fakt po vsetkych strankach paci ta muzika.. a to nie som moc na indie popy a podobne, ale su tam fajn veci poskryvane.. cim som len chcel povedat ze po 95% je to ppci jedine co tomu chyba je taka ta popova vlezlost aby si to clovek zapamatal a spieval doaleluja ale sak.. pohodaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 30. Máj , 2012, 14:33:14 » |
|
karol to si dopadol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 30. Máj , 2012, 14:40:18 » |
|
Nehladate klavesaka? nudim sa :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 30. Máj , 2012, 14:41:12 » |
|
Brano a to si tiez spolupracoval na tych songoch ci ta len bracho zavolal nech ides hrat s nim? (z rozhovoru uz som sa docital ako to bolo)
A s KK uz nehravas?
Citam rozhovor a hned jeb ze :
Skupina Cosmetica bola založená už pred viac ako 10 rokmi.
Preco sme o takejto celkom dobrej muzike este nepoculi?
|
|
« Posledná zmena: 30. Máj , 2012, 14:45:33 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 30. Máj , 2012, 14:46:20 » |
|
Nehladate klavesaka? nudim sa :-D
A ty co zasa vymyslas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 30. Máj , 2012, 14:53:11 » |
|
Brano a to si tiez spolupracoval na tych songoch ci ta len bracho zavolal nech ides hrat s nim? (z rozhovoru uz som sa docital ako to bolo)
A s KK uz nehravas?
Citam rozhovor a hned jeb ze :
Skupina Cosmetica bola založená už pred viac ako 10 rokmi.
Preco sme o takejto celkom dobrej muzike este nepoculi?
Na songoch som nespolupracoval, ale koncertne som ich upravil. S Katkou hram samozrejme. A nepoculi sme preto, lebo kapela nemala take ciele ako teraz. btw, dojdi na krst, rad ta tam uvidim , dokonca budem hrat na gibsne a marshalle. Killo - zatial nie, ale mam ta v hlave.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 30. Máj , 2012, 14:54:02 » |
|
Na songoch som nespolupracoval, ale koncertne som ich upravil. S Katkou hram samozrejme. A nepoculi sme preto, lebo kapela nemala take ciele ako teraz. btw, dojdi na krst, rad ta tam uvidim , dokonca budem hrat na gibsne a marshalle. Killo - zatial nie, ale mam ta v hlave. Mal som v plane ist, ale som na jednej snobarskej akcii , neviem kedy sa vratim zajtra. Rad by som sa ale prisiel pozriet a samozrejme vychytavat chybicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 30. Máj , 2012, 14:57:15 » |
|
to je v pici, tu uz clovek ani nemoze napisat nazor, hned ho zjebu a doriti, vsak nenapisal nic zle karol, keby si napisal ze to nema chyby, pochvalia ta vsetci sucitim s tebou
|
|
« Posledná zmena: 30. Máj , 2012, 15:04:27 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 30. Máj , 2012, 15:09:22 » |
|
to je v pici, tu uz clovek ani nemoze napisat nazor, hned ho zjebu bez rypania. V Tvojich temach alebo veciach sa spravas uplne rovnako. a nie nebudem to vyhladavat, alebo dokazovat ved branko ani nic take nepovedal zle, len ze si karolovu hudbu nevie zapamatat, no a ? mne sa tato "brankova" kapela paci a nahodou 1 pesnicka je chytlava, na 2-3 vypocutie by som si ju pamatal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 30. Máj , 2012, 15:17:20 » |
|
bez rypania. V Tvojich temach alebo veciach sa spravas uplne rovnako. a nie nebudem to vyhladavat, alebo dokazovat ved branko ani nic take nepovedal zle, len ze si karolovu hudbu nevie zapamatat, no a ? mne sa tato "brankova" kapela paci a nahodou 1 pesnicka je chytlava, na 2-3 vypocutie by som si ju pamatal nie, nespravam sa v mojich temach rovnako. ty si na mna zatazeny (pri vsetkej ucte), preto si to myslis. a nemusis nic dokazovat, lebo to nie je pravda. a neviem preco sa to otocilo proti mne zas hlavne ked mi niekto napise pozitivny nazor, nezjebem ho ze, a nebudem mu picovat ake ubermetaliky klisovite pocuva alebo co ja nie som ani na brana ani na karola zatazeny, resp som na nich zatazeny rovnako preto ma to zarazilo. a preto sa ja vacsinou ani trochu negativne nevyjadrujem ku ziadnej kapele (az na male vynimky, o ktorych si myslim ze su uplne napicu), lebo by som dostal hned takehoto zjeba. preto to nespravim ani pri tejto kapele, aj ked ma nepochybne svoje kvality. pici, strasne dlhy prispevok
|
|
« Posledná zmena: 30. Máj , 2012, 15:22:05 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 30. Máj , 2012, 15:26:09 » |
|
A ty co zasa vymyslas?
toz chyba mi koncertny zivot no :-D :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 30. Máj , 2012, 15:34:10 » |
|
Konecne ma tato tema zapletku teraz ma nato stat sa uspesnou temou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 30. Máj , 2012, 17:49:12 » |
|
Kto tu zjebáva Karola To je sranda, aj keď sa nič nedeje, tak vybehnú samozvaní ochrancovia všetkých "dotknutých" a musia sa vyjadriť k niečomu, čo ani nieje..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 30. Máj , 2012, 18:17:34 » |
|
na toto je uz neskoro.. uz som rozposlal vyhrazne sukromne spravy.. len este neviem ci si dame napicu alebo ci sa opijeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|