Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 00:37:21
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako sa dostat na festival ?  (Prečítané 7929 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« kedy: 29. Máj , 2012, 15:53:32 »

Ide mi skor o kontakty a tipy... Snazime sa s kapelou dostat sa v podstate hoickam, ale fakt nepoznam vsetky tie vacsie / mansie festivaly. Stale zistime ze uz su full, ono teraz pred letom je to pochopitelne, ale my uz toskusame od januara. A furt potom narazim na nejaku reklamu na  festival dakde v tramtarii, kde by sme sa aj mali sancu dostat, ale absolutne som o nom netusil.

Neviete mi niekto poradit ci nie je nejaka stranka kde je o nich info ? alebo nejaky organizator co ma pod sebou viac festivalov ... Strane mi chyba info v case ked sa da na tieto festy prihlasovat, ked nieco najdeme stale je uz neskoro...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 29. Máj , 2012, 16:36:19 »

vsetky male aj velke festivaly su vybukovane uz v oktobri / novembri...

ako sa tam dostat ? odkoncertujte uspesne par rokov za cestaky vo vsetkych kokotinach, kde sa len da, spravte si meno a mate sancu sa dostat hrat na festival. ak sa osvedcite a organizator uvidi, ze ste neboli pre neho omyl, tak uz tam potom mozte hrat kazdy rok a z roka na rok potom tych festivalov bude viac a viac...

mozno je to cele inac, ale ja poznam tuto cestu...

Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #2 kedy: 29. Máj , 2012, 16:54:06 »

ako sa tam dostat ? odkoncertujte uspesne par rokov za cestaky vo vsetkych kokotinach, kde sa len da, spravte si meno a mate sancu sa dostat hrat na festival. ak sa osvedcite a organizator uvidi, ze ste neboli pre neho omyl, tak uz tam potom mozte hrat kazdy rok a z roka na rok potom tych festivalov bude viac a viac...

mozno je to cele inac, ale ja poznam tuto cestu...

To je jedina mozna cesta. Potom uz len mat velmi, velmi dobrych znamich.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 29. Máj , 2012, 19:53:27 »

samozrejme pokial nejde o festival v style masters of rock kde aj na to aby si clovek zahral na niektorom vedlajsom stagei o 9tej rano musi byt jeho kapela zastresena pod labelom Žmurk
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #4 kedy: 02. Jún , 2012, 16:42:34 »

samozrejme pokial nejde o festival v style masters of rock kde aj na to aby si clovek zahral na niektorom vedlajsom stagei o 9tej rano musi byt jeho kapela zastresena pod labelom Žmurk

to je taky problem kupit si jedno labelo na pery?
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 02. Jún , 2012, 17:01:46 »

Potrebuješ jedno labelo pre celú kapelu..  Cmuk chlapci
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #6 kedy: 02. Jún , 2012, 17:03:04 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 02. Jún , 2012, 17:16:50 »

ha ha ha to kua teda problem je! hlavne ked niekto ma furt herpes vsakze  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #8 kedy: 04. Jún , 2012, 07:54:03 »

Dovolím si nesúhlasiť. Neviem koľko akcií si zorganizoval Ty, ale ja mám toho za sebou dosť, festival som ostatne organizoval na konci roku 2007 a bookovalo sa ešte v októbri, možno aj v novembri.

O 2 týždne bude pár km od Košíc festival kde bude hrať aj Peter Hook z Joy division, bookovalo sa takmer do konca mája.  Žmurk
A Peter Hook potvrdil svoju účasť iba mesiac pred akciou Žmurk Malé kapely by mohli mať na malých festivaloch šancu ešte stále.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 04. Jún , 2012, 09:04:38 »

.... ale ja mám toho za sebou dosť...

verim, ze to neboli tie, kde sme sa otocili pred branami (a nestalo sa to raz )  Ja som čert..

ale ne - urcite mas pravdu, takze uz len poradit Ergovi, co robit  Žmurk
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 04. Jún , 2012, 10:10:16 »

verim, ze to neboli tie, kde sme sa otocili pred branami (a nestalo sa to raz )  Ja som čert..

ale ne - urcite mas pravdu, takze uz len poradit Ergovi, co robit  Žmurk
Vás som nekontaktoval ani raz, skačku som sa vyhýbal, lebo sa mi zdalo že je veľa ska-akcíí, ja som mal headlinerov posledne Vrbovskích víťazov, Karpatské chrbáty a Kolowrat.   Ja som čert..
Chápem, ale na malé fesťáky majú stále šancu sa dostať. S jednou kapelou som na takom raz hral, v júli, alebo začiatkom augusta sa dohodlo, že budeme hrať, v auguste sa hralo, plagáty boli už dlho, potom sa urobila dotlač s malými kapelami a bolo. Pamätám že tam hrali ako headlinery Digtus in recto a Pathology stench či jak sa volajú tí romantici  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. Jún , 2012, 10:13:31 od KubBasak » Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #11 kedy: 04. Jún , 2012, 10:16:36 »

Aká je reálna návštevnosť takýchto akcií?
Neber to ako podjeb, ale ničoho podobného som sa nezúčastnil už pár rokov a hral som aj na veľkých festoch na východe, ktoré boli vyľudnené.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 04. Jún , 2012, 10:23:59 »

Aká je reálna návštevnosť takýchto akcií?
Neber to ako podjeb, ale ničoho podobného som sa nezúčastnil už pár rokov a hral som aj na veľkých festoch na východe, ktoré boli vyľudnené.
V KE je návštevnosť mizerná, keď sme mali Chrbáty, tak prišlo možno 120 ľudí a ešte nadávali, že vstup 80 Sk na deň a 120 Sk na 2 dni je priveľa  Bavím sa skvele Pritom dnes ideš na platený koncert a hoci hrá kapela z vedľajšieho sídliska, tak vstup máš 3 €  Bavím sa skvele
Ale ta Košice... viem že najbližšie ak budem organizovať nejakú ekšn väčšiu tak si zavolám Chiki liki, lebo hrajú dobre, správnu muziku, sú veľkým ťahúňom a sú v pohode a netvária sa ako hviezdy minimálne európskej úrovne
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #13 kedy: 04. Jún , 2012, 10:26:14 »

To nie je iba v KE, ale takmer všade mimo BA.

Postupne sa to mení... no veľmi pomaly.

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #14 kedy: 04. Jún , 2012, 10:26:35 »

nevidel by som problem v kosiciach ale v tom, ze tie kapely hraju kokotiny Bavím sa skvele

(reakcia na Vrbovskych víťazov, Karpatské chrbáty)
« Posledná zmena: 04. Jún , 2012, 10:30:11 od mario bross » Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.