Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 18:42:24
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: nashguitars gitary  (Prečítané 38535 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #90 kedy: 23. Jún , 2012, 19:52:00 »

OK, ved viem ze si Gibson pozitiv, ale ked sa vyjadrujes k Fendru a viem ze ti nie je celkom lahostajny tak som predpokladal ze nieco by si mohol predsa zistit.
na Fender customshop sa musis opytat Maja Fera.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #91 kedy: 23. Jún , 2012, 20:16:02 »

na Fender customshop sa musis opytat Maja Fera.

Dakujem za typ, z Majom som uz pomerne vela komunikoval a vyskusal som vecsinu jeho gitar. Ten CS 56 strat co predaval boj naozaj zaujimavy. Inak on je zastanca toho ze prave RELIC uprava je lepsia a medzi MasterBuilder a beznou CS produkciou nie je rozdiel.  Na zdravie!

A tvoj nazor, mal si moznost niekedy tuto znacku pocut, vyskusat alebo si nieco o nej cital?
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 20:31:29 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #92 kedy: 23. Jún , 2012, 20:51:52 »

Dakujem za typ, z Majom som uz pomerne vela komunikoval a vyskusal som vecsinu jeho gitar. Ten CS 56 strat co predaval boj naozaj zaujimavy. Inak on je zastanca toho ze prave RELIC uprava je lepsia a medzi MasterBuilder a beznou CS produkciou nie je rozdiel.  Na zdravie!

A tvoj nazor, mal si moznost niekedy tuto znacku pocut, vyskusat alebo si nieco o nej cital?
ja som si o nash nacital dost, na LP fore ich celkom rozoberali pricom zasadne pozitivne ohlasy neboli. Hlavne ta "relic uprava" je obludna, fakt nepodarena. Podla mna je to kategoria hype, ako napr Rebel Relic ktory pouziva polotovary all parts, zosmirgluje logo a potom to nastrieka a predava ako relic a uzasny nastroj. Na Nash som nehral, na rebel relic ano (na vela kusov) a stali fakt za kocku. Dokonca suma co za to pytaju je este vyssia.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #93 kedy: 23. Jún , 2012, 21:06:30 »

ja som si o nash nacital dost, na LP fore ich celkom rozoberali pricom zasadne pozitivne ohlasy neboli. Hlavne ta "relic uprava" je obludna, fakt nepodarena. Podla mna je to kategoria hype, ako napr Rebel Relic ktory pouziva polotovary all parts, zosmirgluje logo a potom to nastrieka a predava ako relic a uzasny nastroj. Na Nash som nehral, na rebel relic ano (na vela kusov) a stali fakt za kocku. Dokonca suma co za to pytaju je este vyssia.

Dakujem za nazor, ta RELIC uprava, ako vravim nie je ani podla mna OK a to aj u Fender gitar. Zase ale Gibson LP  gloss uprava je celkom podarena a ked som ju mal moznost vydiet na zivo tak sa mi pacila, hlavne Tom Murphy to roby fakt pekne. Perfektne na Gibsonoch gloss je to ze uz z par metrov nie je vobec vidiet ze tam nejaka taka uprava je.

Fender Relic a aj tieto nashguitars su dost opotrebene, ale zase prijemne sa na nich hra. ako som povedal ked som isiel ten strat skusat tak som od neho necakal nic dobre a cenu som ani nepozeral, ale po odskusani som bol velmi milo prekvapeny. Cenu som inak vobec neriesil a je mi luto ze prave tu sme zatial vlastne riesili len cenu a relic upravu. O to mi pri zalozeni tejto temy vobec neslo. Mal som prave na mysli skusenosti a poznatky z for atd., lebo o tej znacke neviem prakticky nic a dost ma zaujala, prekvapila.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 21:07:08 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #94 kedy: 23. Jún , 2012, 21:06:45 »

OK, ved viem ze si Gibson pozitiv, ale ked sa vyjadrujes k Fendru a viem ze ti nie je celkom lahostajny tak som predpokladal ze nieco by si mohol predsa zistit.

No tieto Nash proste nepoznam (resp. len viem, ze take su), popravde by som uz ked tak radsej kupil tieto, su aj lacnejsie a typek ich robi poctivo. http://www.haarguitars.nl/

A taky Igor Keller Ti spravi podla mna za menej penazi lepsie relicovany Strat ako vsetky Nash.  :)
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 21:08:38 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #95 kedy: 23. Jún , 2012, 21:09:56 »

No tieto Nash proste nepoznam, popravde by som uz ked tak radsej kupil tieto, su aj lacnejsie a typek ich robi poctivo. http://www.haarguitars.nl/

A taky Igor Keller Ti spravi podla mna za menej penazi lepsie relicovany Strat ako vsetky Nash.  :)

Dakujem za znazor ale prave Igor Keller uz zial neroby prave lacne gitary, uz som sa ho pytal a pod 1000Eur od neho proste strat asi nebude. Za 1500Eur by urcite vedel spravit dobry strat v nitrolaku s kvalitnym HW a mozno aj miernov relic upravou.

A tie gitary haarguitars vyzeraju naozaj dobre, uz len ich niekde vyskusat.
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 21:11:51 od Stano » Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #96 kedy: 23. Jún , 2012, 21:19:23 »

nuz - zjavne si presvedceny, ze si potrebujes kupit Nash Strakac, tak chod do toho a potom napis na neho peknu recenziu sem na forum  Na zdravie! ak to napises pekne, tak mozno Alexim prispeje za maly banner Pitovi na prevadzku  Popiskujem si

ani nie, len pisem svoj nazor a dojmy z tej gitary, ja mam tento strat (samozrejme nie RELIC): a este par inych gitar (slovenskych, usa a japan custom shop gitar), ale nikdy nehovor nikdy.
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 21:19:50 od Stano » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #97 kedy: 23. Jún , 2012, 21:24:49 »

ani nie, len pisem svoj nazor a dojmy z tej gitary, ja mam tento strat (samozrejme nie RELIC): a este par inych gitar (slovenskych, usa a japan custom shop gitar), ale nikdy nehovor nikdy.

jasne  Na zdravie!

Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #98 kedy: 23. Jún , 2012, 21:31:47 »

kvalita dreva pri drahých nástrojoch je podla mna rozhodujuca, kvalita spracovania je dnes na super urovni aj pri lacákoch,kukni kadejaké SX kopie, no velmi dobré spracovanie, a za hentie prachy máš starší americký fender,za hento nashguitars by som ja nedal ani 500 E,pri amerike aspon vieš z akého to je dreva ale nashguitars o tom nevieš zhola nič,kukni telá a krky v muzikeri ,šak dobre vyzeraju ,stoji to 30 E a gitarár z toho spraví slušný nástroj,pritom to je podla mna drevo čo rad radom niekde spília vobec to neni primárne nástrojové drevo,šak tá kvalita zodpovedá cene,podla mna to je niečo ako zmrtvyvstaná JOLANA, za vela penazí málo muziky  Fuuha zíram
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #99 kedy: 23. Jún , 2012, 21:32:18 »

jasne  Na zdravie!

Ked uz chcem svoj nazor prezentovat uplne, tak naozaj si myslim a aspon na tom sa hadam zhodneme, ze daleko viac je dolezitejsi gitarista, jeho hra a myslenie pri hre ako gitara. Zaroven ale ked pocujem nahravku tak viem ci hra strat alebo LP a je mi jedno ci je to original alebo nejaka kopia za akukolvek cenu, dolezite popri hre je aj kvalita nastroja co pocujem. Samozrejme do nahravky vstupuje este cely retazec dalsich dolezitych prvkov (amp, repro, efekty atd.).  Na zdravie!
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #100 kedy: 23. Jún , 2012, 21:35:06 »

kvalita dreva pri drahých nástrojoch je podla mna rozhodujuca, kvalita spracovania je dnes na super urovni aj pri lacákoch,kukni kadejaké SX kopie, no velmi dobré spracovanie, a za hentie prachy máš starší americký fender,za hento nashguitars by som ja nedal ani 500 E,pri amerike aspon vieš z akého to je dreva ale nashguitars o tom nevieš zhola nič,kukni telá a krky v muzikeri ,šak dobre vyzeraju ,stoji to 30 E a gitarár z toho spraví slušný nástroj,pritom to je podla mna drevo čo rad radom niekde spília vobec to neni primárne nástrojové drevo,šak tá kvalita zodpovedá cene,podla mna to je niečo ako zmrtvyvstaná JOLANA, za vela penazí málo muziky  Fuuha zíram

Miro ja som naozaj mal moznost vyskusat a aj vlastnit dost vela stratov a naozaj ten nashguitars je minimalne o triedu lepsi ako mexiko, aj ked aj tam sa najde dobra gitara, urcite by som ju neprirovnaval k nashguitars a SX ties nie, lebo uz len ked sa bavime o nitrolaku tak nam odpadla drviva vecsina konkurencie a hned sme sa dostali na uroven nad 1000Eur.
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #101 kedy: 23. Jún , 2012, 21:37:22 »

no ja si zahrám aj na IRISKE  taký zvuk z normálnej gitary nedostanem,ale že ta to vobec napadlo rozmýšlat nad nashguitars,mna by to nenapadlo,a teda fakt henten čierny relic je hnusný na prvý pohlad  :) http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=nashguitars&_sacat=0 a oni sa odrážaju od tejto ceny na ebay ? no toto  Bravooo http://www.ebay.com/itm/BILL-NASH-NASHGUITARS-STRATOCASTER-S57-CHEAPEST-NEW-PRICES-IN-UK-/390432702476?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item5ae79a400c#ht_956wt_685  ale tento je hezký  :)
« Posledná zmena: 23. Jún , 2012, 21:45:17 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
duro
stály hosť
Príspevkov: 1011

Tone is in Fingers!

« Odpoveď #102 kedy: 23. Jún , 2012, 21:53:04 »

kamoš má nash-strat  nevie si to vynachváliť::        hral som na nej aj ja,  ale  na mojho japonca st 62 sa to nechytalo Žmurk
Zaznamenané

TONE IS IN FINGERS Si píš!!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #103 kedy: 23. Jún , 2012, 21:54:28 »

no vidíš  :)
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #104 kedy: 23. Jún , 2012, 21:54:33 »

no ja si zahrám aj na IRISKE  taký zvuk z normálnej gitary nedostanem,ale že ta to vobec napadlo rozmýšlat nad nashguitars,mna by to nenapadlo,a teda fakt henten čierny relic je hnusný na prvý pohlad  :) http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=nashguitars&_sacat=0 a oni sa odrážaju od tejto ceny na ebay ? no toto  Bravooo http://www.ebay.com/itm/BILL-NASH-NASHGUITARS-STRATOCASTER-S57-CHEAPEST-NEW-PRICES-IN-UK-/390432702476?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item5ae79a400c#ht_956wt_685  ale tento je hezký  :)

no ved ako pisem, napadlo ma to len potom ako som si tej gitare zahral. Bolo to pre mna prekvapenie a paradoxne, keby som nemal taku skusenost asi by som reagoval podobne ako vsetci tu  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.