Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 18:27:21
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: nashguitars gitary  (Prečítané 38439 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #180 kedy: 24. Jún , 2012, 14:41:41 »

Ano tu som uz vydel a je zaujimave ze doteraz som ju vzdy prehliadal lebo Bill Nash mi nic nevravel. Proste nazor sa moze menit a je dobre ked sa da za slusny peniaz kupit kvalitna gitara.

pridavam link z toho inzeratu:
http://www.musictoyz.com/guitar/guitars/nash2.php
« Posledná zmena: 24. Jún , 2012, 15:17:08 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #181 kedy: 24. Jún , 2012, 14:44:12 »

je dobre ked sa da za slusny peniaz kupit kvalitna gitara.

To uz sa da davno..

U nas v Made kupis teraz carvin strat USA s kufrom za 500e a hra jak ma hrat.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #182 kedy: 24. Jún , 2012, 14:44:56 »

stano, neviem či si poznal nebohého Maca zo Šchloser bandu, tak on mal strat SX a to bol ,teda dufam že ešte je fakt dobrý nástroj, ja som nad ním trocha ohrnal nos ale ked som si na nom zahral tak vážne dobrá gitarka,teraz je kopec kadejakých výrobcou a kedekto na tom hrá aj známi muzikanti, už to neni o tom čo kedysi že niekto mal diamanku ale ked mal niekto squier tak to bol čávo lebo to bola super gitka a fendre mala len šlachta,dneska sa fendrom vyrovná dost kopií,ale fender je fender a hotovo,a starý fender ani nehovorím, aj ja hrám na kadečo ale C shop mám najradšej ,ako niečo po čom som tužil a ani na nej moc nehrávam, sa teším že ju mám, chápeš? teraz hrávam na ibanez 350, no ništ moc  ale aj z tej sa teším,ale ked sa tak zasním tak si spomeniem na CS a teším sa,a ešte sa teším jak som ju vyfukol v raichu predavačovi v music produktiv, ked som ju kupoval kukal jak pes na fazulu taký vlasáč, ani puzdro mi k nej nedal ,až ked som chcel nejaké kupit tak iný predavač doniesol ORIGO k tomu CS, JA HOVORÍM AJ O TOM ŽE KEBY SOM MAL NASHGUITARS TAK SA Z NEJ TAK NETEŠÍM JAK Z cs STRATU,
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #183 kedy: 24. Jún , 2012, 14:45:21 »

Nic si nevymyslim, aj Griglak hral na vsetkom moznom a?  :)

A stale nieco meni, lebo to o nom vie hadam kazdy a je to asi aj prekliatie gitaristov ze stale musia nieco menit a hlavne gitary. Samozrejme nie vsetci lebo napr. Gilmour hra roky na black a red strat, aj ked stale tam ma nepatrnu modifikaciu. A samozrejme Hiwatt, vsak Brano by vedel rozpravat  Na zdravie!

Brano teba si vazim prave preto ze mas svoj nazor, vies sa zan aj pobyt a vela si uz poskusal, vlastnil a vlastnis a co sa tyka GIBSON alebo HIWATT neviem komu by som viacej doveroval ako prave tebe.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. Jún , 2012, 14:54:04 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #184 kedy: 24. Jún , 2012, 14:51:38 »

stano, neviem či si poznal nebohého Maca zo Šchloser bandu, tak on mal strat SX a to bol ,teda dufam že ešte je fakt dobrý nástroj, ja som nad ním trocha ohrnal nos ale ked som si na nom zahral tak vážne dobrá gitarka,teraz je kopec kadejakých výrobcou a kedekto na tom hrá aj známi muzikanti, už to neni o tom čo kedysi že niekto mal diamanku ale ked mal niekto squier tak to bol čávo lebo to bola super gitka a fendre mala len šlachta,dneska sa fendrom vyrovná dost kopií,ale fender je fender a hotovo,a starý fender ani nehovorím, aj ja hrám na kadečo ale C shop mám najradšej ,ako niečo po čom som tužil a ani na nej moc nehrávam, sa teším že ju mám, chápeš? teraz hrávam na ibanez 350, no ništ moc  ale aj z tej sa teším,ale ked sa tak zasním tak si spomeniem na CS a teším sa,a ešte sa teším jak som ju vyfukol v raichu predavačovi v music produktiv, ked som ju kupoval kukal jak pes na fazulu taký vlasáč, ani puzdro mi k nej nedal ,až ked som chcel nejaké kupit tak iný predavač doniesol ORIGO k tomu CS, JA HOVORÍM AJ O TOM ŽE KEBY SOM MAL NASHGUITARS TAK SA Z NEJ TAK NETEŠÍM JAK Z cs STRATU,

OK moze byt z casti s tebou suhlasim a ties mam radost ze mam CS Fender aj Gibson, ale tak isto ma dostal ten nashguitars a preto som zalozil tuto temu. Ja stale vravim ze v prstoch gitaristu je to co tvori zvuk, hru a vsetko okolo. Zaroven pri porovnani ma nikdy nepresvecila lacnejsia gitara ze ma vsatko to co ta drahsia (suzvuk, harmonicke, bohatost zvuku a jeho pestrost, pohodlnost hrania, ze vsetko funguje tak ako ma a ako ocakavam atd.). Mozno ale najdem al lacnejsiu gitaru, ktora to bude mt, preto hram aj na lacnejsich gitarach a skusam vsetko lebo by som bol naozaj uprimne rad keby som taku gitaru nasiel uz len pre to aby som vsetkym neveriacim dokazal ze to tak moze byt.  Proste ako som pisal ide mi o podstatu a overovanie si mytov a skutocnej reality. Na zdravie!
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #185 kedy: 24. Jún , 2012, 14:55:05 »

skor celý tento thread je o tej cene, tých 45 českých je fakt strelená cena, lebo trebárs sedím doma a kukám na gitary , a hned by ma napadlo, kua to som za nash dal 45 T a počítam čo som za to mohol mat iné ,jaku inu gitaru-FENDER,ale ja som už kupil iné predražené kokotiny , :) naposledy jeden aparát a sivčák scaloped, kua ten sivčák to bol šrot dal som ho kamošovi, ten sa z neho teší a dal som za neho 20 000 dobových slovenských penez
« Posledná zmena: 24. Jún , 2012, 14:58:02 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #186 kedy: 24. Jún , 2012, 15:04:26 »

skor celý tento thread je o tej cene, tých 45 českých je fakt strelená cena, lebo trebárs sedím doma a kukám na gitary , a hned by ma napadlo, kua to som za nash dal 45 T a počítam čo som za to mohol mat iné ,jaku inu gitaru-FENDER,ale ja som už kupil iné predražené kokotiny , :) naposledy jeden aparát a sivčák scaloped, kua ten sivčák to bol šrot dal som ho kamošovi, ten sa z neho teší a dal som za neho 20 000 dobových slovenských penez

Ano zial je to tu zatial len o cene a relic uprave, ale paradoxne je mozne zo tomu relic pomohol Hladik tym ze na tej gitare pravidelne hraval.

Cena je samozrejme dolezita (ja som ju paradoxne vobec neriesil a cenu mi povedal az moj znamy cestou z obchodu ked som o tej gitare basnil), ale neviem preco si myslim ze zvuk by mal byt rozhodujuci, ved ked chcem na tej gitare hrat tak hlavne budem pocuvat a tvorit muziku ktoru bude zase kazdy len pocuvat a aj ja som tie videa videl uz niekolko krat a nikdy som si nevsimol ze nehra na Fender gitare ale na nejakom nashguitars. Proste pocuval som a nehladal som napis Fender. Aj ked priznavam ze znacky Fender a Gibson su legendy a to bude uz asi navzdy tak. a oni maju zasluhiu na tom ze sa vobec tu bavime o takejto gitare.  Na zdravie!

Inak keby som kupil napis Fender a aj Custom shop a dal by som to na tu gitaru (viete ze to nie je problem aj doma uz teraz spravit) tak by sa kazdy rozplival nad jej zvukom?
« Posledná zmena: 24. Jún , 2012, 15:14:54 od Stano » Zaznamenané

mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #187 kedy: 24. Jún , 2012, 15:17:31 »

ja na mojom custom shope nápis custom shop nemám  :)  ja ti poviem že som ani nevedel pomaly čo kupujem, len že fender,   :) blbému štastie praje, len viem že dobrý nástroj sa prejaví po čase a ked na nom dlhšie hrám si pridem na tie všelijaké lepšie zvuky, takže podla mna skušat gitku a povedat to je super je trocha zavádzajuce, na šrotoch je hned všetko fasa ale stále je to na jedno kopyto
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #188 kedy: 24. Jún , 2012, 15:19:13 »

ja na mojom custom shope nápis custom shop nemám  :)  ja ti poviem že som ani nevedel pomaly čo kupujem, len že fender,   :) blbému štastie praje, len viem že dobrý nástroj sa prejaví po čase a ked na nom dlhšie hrám si pridem na tie všelijaké lepšie zvuky, takže podla mna skušat gitku a povedat to je super je trocha zavádzajuce, na šrotoch je hned všetko fasa ale stále je to na jedno kopyto

Ja si myslim ze zalezi od gitaristu a jeho skusenosti aby pomerne hned vedel zistit ci v tej gitare nieco je alebo nie. Proste mam asi 6 stratov a preslo mi ich cez ruky asi 100 (stare, nove, CS, robene). Vobec nemozem povedat ze som na ne odbornik, stale ma niecim prekvapia, ale casom sa o nich dozvedam viacej a viacej a viem ze ked ma natolko nejaky strat ocari, tak asi nieco na nom bude.
« Posledná zmena: 24. Jún , 2012, 15:20:26 od Stano » Zaznamenané

mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #189 kedy: 24. Jún , 2012, 15:25:51 »

víš čo veduci ? idem ja naložit mojmu marshallu, a pečenke trocha, nejaký som moc triezvy,tak zatím čau,  Na zdravie!
Zaznamenané

Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #190 kedy: 24. Jún , 2012, 15:31:04 »

víš čo veduci ? idem ja naložit mojmu marshallu, a pečenke trocha, nejaký som moc triezvy,tak zatím čau,  Na zdravie!

vela zdaru, vsak treba hlavne hrat a nejaky ten frtan neuskodi  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #191 kedy: 24. Jún , 2012, 20:10:50 »

Brano, chces mi povedat ze si zobral prvu gitaru, ktoru mu alexim ponukol a len tak na nej hral a nahraval? ...

a preco nie ? vsak tak je vsade spominane, ze aj on na ne hra, ze mi to pripada pomaly ako reklama :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #192 kedy: 24. Jún , 2012, 20:13:21 »

...
Pusti si od 3,50min toto: .

zase treba povedat, ze Hladikovi to zneje paradne.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #193 kedy: 24. Jún , 2012, 20:21:45 »

Pusti si od 3,50min toto:

Az teraz som si to vypocul, krasny zvuk musim uznat Zdravíčko, jeden z najkrajsich Strat zvukov ake som pocul za dlhu dobu. Nevies aky amp ma?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #194 kedy: 24. Jún , 2012, 20:23:34 »

Brano teba si vazim prave preto ze mas svoj nazor, vies sa zan aj pobyt a vela si uz poskusal, vlastnil a vlastnis a co sa tyka GIBSON alebo HIWATT neviem komu by som viacej doveroval ako prave tebe.  Na zdravie!

Na zdravie! Ja som tvrdohlavy ako mulica, ale fakt zatial sa mi vzdy to co tu vypisujem len potvrdilo, tak nemam dovod nazory menit. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.