Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 15:45:53
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pomoc pri kupe gitary  (Prečítané 1789 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
SEnergy
okukávač

Príspevkov: 3

« kedy: 21. Jún , 2012, 14:45:37 »

Ahoj,

kamarat mi odporucil toto forum kedze by som si chcel kupit nejaku el. gitaru pre zaciatocnika, mohli by ste mi poradit s gitarou do 150e (moze byt aj viac ak je kvalitna :), ale nie nad 200e), hlavne pre metal, rock a epic music (orchestral)? v gitarach sa moc nevyznam, mam len mesiac pozicanu akusticku (nepiste mi zeby som sa mal ucit dlhsie na akustickej atd, chcem el. :D ) cize by bolo dobre napisat preco odporucate tu gitaru ktoru odporucate :D + ak uvidite ze niekto odporucil nejaku zlu/dobru gitaru tak sa k tomu vyjadrite :D dakujem :)
Zaznamenané
putin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

Marshall AVT50H vox 120w 4x12 marshall guvnor

« Odpoveď #1 kedy: 21. Jún , 2012, 14:52:12 »

Ahoj,

kamarat mi odporucil toto forum kedze by som si chcel kupit nejaku el. gitaru pre zaciatocnika, mohli by ste mi poradit s gitarou do 150e (moze byt aj viac ak je kvalitna :), ale nie nad 200e), hlavne pre metal, rock a epic music (orchestral)?

Bavím sa skvele  ale nie niekdo tu predaval cortku okolo stofky tiez som mal tu gitaru a bola pohode

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,93302.0.html
« Posledná zmena: 21. Jún , 2012, 14:53:19 od putin » Zaznamenané

Fender Telecaster Deluxe Mexico,cort Z44 Marshall AVT50H vox412 120w
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 21. Jún , 2012, 15:04:50 »

chalan nevidi inzeraty.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 21. Jún , 2012, 15:05:30 »

Ahoj,

kamarat mi odporucil toto forum kedze by som si chcel kupit nejaku el. gitaru pre zaciatocnika, mohli by ste mi poradit s gitarou do 150e (moze byt aj viac ak je kvalitna :), ale nie nad 200e), hlavne pre metal, rock a epic music (orchestral)? v gitarach sa moc nevyznam, mam len mesiac pozicanu akusticku (nepiste mi zeby som sa mal ucit dlhsie na akustickej atd, chcem el. :D ) cize by bolo dobre napisat preco odporucate tu gitaru ktoru odporucate :D + ak uvidite ze niekto odporucil nejaku zlu/dobru gitaru tak sa k tomu vyjadrite :D dakujem :)

ktore si si bol uz vyskusat v obchode ?
Zaznamenané
SEnergy
okukávač

« Odpoveď #4 kedy: 21. Jún , 2012, 15:14:37 »

chalan nevidi inzeraty.

ak by som chcel kupit gitaru z druhej ruky tak by som to napisal

Citácia
ktore si si bol uz vyskusat v obchode ?

prosim odpust mi ze nezijem v meste kde je obchod s hudobnymi nastrojmi na kazdom kroku, dufam ze mi dokazes odpustit takuto nehanebnost...
Zaznamenané
putin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

Marshall AVT50H vox 120w 4x12 marshall guvnor

« Odpoveď #5 kedy: 21. Jún , 2012, 15:17:45 »

prosim odpust mi ze nezijem v meste kde je obchod s hudobnymi nastrojmi na kazdom kroku, dufam ze mi dokazes odpustit takuto nehanebnost...

tak potom pardoooon  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Telecaster Deluxe Mexico,cort Z44 Marshall AVT50H vox412 120w
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #6 kedy: 21. Jún , 2012, 15:19:57 »

....na gitarách s pod ruky nie je nič zlé Na zdravie! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #7 kedy: 21. Jún , 2012, 16:01:18 »

ale on nechce tak to nežeš
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 21. Jún , 2012, 16:34:31 »

a co Tebe uplne jebe ? to co mas za ton, na druhy prispevok ? co je zle, ked sa spytam, co si uz osobne vyskusal ? cize nic si nevyskusal. tak napochodujes na forum sposobom caf, poradte mi gitaru na metal ? ale piste len tak, aby sa mi pacili odpovede !

sa spamataj, daj este zopar prispevkov a uvidis inzerciu. a tam chalani predavaju za smiesne peniaze normalne slusne gitary.
Zaznamenané
SEnergy
okukávač

« Odpoveď #9 kedy: 21. Jún , 2012, 16:42:40 »

a co Tebe uplne jebe ? to co mas za ton, na druhy prispevok ? co je zle, ked sa spytam, co si uz osobne vyskusal ? cize nic si nevyskusal. tak napochodujes na forum sposobom caf, poradte mi gitaru na metal ? ale piste len tak, aby sa mi pacili odpovede !

sa spamataj, daj este zopar prispevkov a uvidis inzerciu. a tam chalani predavaju za smiesne peniaze normalne slusne gitary.

ak si to myslel v dobrom tak prepac, po prvej odpovedi co si napisal mi to pripadalo ako keby si sa silou mocou chcel nadradovat a hrat sa na sefika, co sa mi u ludi vobec nepaci :) - "ale piste len tak, aby sa mi pacili odpovede", to si si vysvetlil zle, myslel som to tak aby ludia pisali aby to pochopil aj clovek ako ja - ktory nema skusenosti s gitarami, co z toho ze mi napise ze ma xxx a yyy a zzz ked netusim co to je?

u nas v meste nen iproste ziaden shop s hudobnymi nastrojmi, aspon ja o nicom neviem, cize som si ziadnu nevyskusal, btw co si myslis o Epiphone Les Paul Special II ?
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #10 kedy: 21. Jún , 2012, 17:05:07 »

...neboj, hosi su tu fajn a myslia to dobre, casom budete kamosi jak remen Žmurk...keby si troska pochodil forum tak zistis, ze sa to tu vela razi riesilo . . .ale asi v kocke, ze
a) gitary za 150E su cca rovnake,
b) ked budes hrat metal tak su tie rozdiely medzi gitarami este menej badatelne
c) ked len zacinas hrat na gitare tak este menej badatelne . . .
takze si vyber gitaru aka sa Ti paci, je remeselne ok a co ja viem este nech aj ladi . ..

...ja som sa minule zle pochopil s kamosom Garde tutok z fora a spravil som omylom test gitar cca rovnakej triedy roznych znaciek, teraz aspon nevide upne nazmar, dole je link,
 ked si vypocujes mozno trosku pochopis lepsie co chcem povedat . . .cize gitary su nizsej triedy(AD,a), prevazne dost skresleny zvuk (AD,b), a pomaly prestavam vediet hrat (AD,c)

https://www.box.com/s/5cd6be582e616032560b
Zaznamenané

feco
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #11 kedy: 21. Jún , 2012, 18:23:25 »

Nikdy si nekupuj gitaru tak ze odporucili mi tuto. Aj ked nemas skusenosti pri vyskusani zopar nastrojov ti samo srdce napovie ku ktorej ta taha. Ked som si kupoval prvu gitarku makal som na nu cele leto :D. Prisiel som do obchodu a vyskusal 4 ks a jedna mi padla uplne do oka. Proste mi sadla do ruky a hralo sa mi na nej dobre. Do dnes ju pouzivam aj ked to bola low cost ale prezil som s nou super obdobie dobrych 15 r. Proste nechaj to na instinkt :) ale urcite nekupuj podla rad obetuj cestu do hudobnin a poskusaj.

Este jedno prakticke odporucanie nekupuj gitarku zo singel coil snimacom. Mal by to byt humbucker kedze metal. :)

single coil http://en.wikipedia.org/wiki/Single_coil
humbucker http://en.wikipedia.org/wiki/Humbucker
« Posledná zmena: 21. Jún , 2012, 18:24:26 od feco » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 22. Jún , 2012, 06:38:13 »

v prvom rade zacni tu - http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,70353.0.html

potom sa skus pytat a a mozno zakladat nejake zmysluplne temy. na bazarovych gitarach nie je nic zle, ale ked mas nejake vlastne, neodovodnene, ziadnymi susenostami podlozene predsudky, tak si kup lacnu blbost (lebo trieda v ktorej sa chces hybat ja fakt len o tom), miesto toho aby si si za tie prachy kupil uz ako tak normalnu gitaru z druhej ruky
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #13 kedy: 22. Jún , 2012, 08:30:42 »

ale on nechce tak to nežeš

nová gitara za max 200,- Eur sa takmer vždy = poleno, vidíš že nevie čo chce, a spod ruky kúpy za 200,- už celkom fajn gitaru, ale keď nechce, tak je to jedno Na zdravie!
« Posledná zmena: 22. Jún , 2012, 08:34:03 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.