Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 13:56:41
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 10.11.2012 Randal Club SIC, R2D, Symbiosis, MtG  (Prečítané 8409 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #15 kedy: 11. November , 2012, 20:12:10 »

par vyrokov nahodnych okoloiducich na koncerte:
neznamy ozran pre vystupenim mind the gap: DAJ TO VOLUME O STVRTINU NIZSIE LEBO MA JEBNE!!!
Nj, na zvuk som pocul v drvivej vacsine skor negativne reakcie. Boli nastastie aj miesta v sale, kde to vraj znelo uplne v pohode. Nabuduce budem/e snad uz mudrejsi.  Zdravíčko

mtg: malokomu sa dari dlhsie pripravovat ako hrat. ale neboli zli.
Túto tému radšej ani neotvárať :)
Ale preco neotvarat? Ja by som ju rad otvoril, aby sme mali jasno v tom, kde sa stala chyba, nech sa tomu nabuduce vyhneme a nebudu si tu ludia z kapiel kydat navzajom na hlavy. Neviem objektivne vobec posudit, kolko sme sa zvucili na podiu, ale ked mi niekto z organizujucich kapiel povedal, ze 40 min., tak sa mi tomu nechcelo vobec verit. Spytal som sa viacerych ludi v publiku a vacsina tvrdila, ze to ani zdaleka nemohlo byt tolko, ale zopar jedincov potvrdilo, ze sme sa naozaj zvucili nadstandardne dlho. Neviem ale, ze co by sme vlastne tak dlho zvucili, kedze mame klasicku zostavu 3 strunne nastroje, bicie, spev a nevsimol som si, ze by sa niekto z nas flakal alebo nedajboze nebol na podiu. Druha vec zasa je, ze bubenik pocas zvukovky zistil, ze mu nefunguje metronom s klikom a isla sa zhanat nahrada, ale ak si dobre pamatam, tak za 3-4 min. bolo uz vsetko naporiadku. Dalej pokial viem, tak cely koncert sa zacal o cca 20+ min. neskor napriek tomu, ze Symbiosis boli pripraveni hrat presne nacas. Moze aj byt, ze sa nam do casu na zvucenie zarataval aj cas, ked sa chalani este spratavali z podia - predsalen mali tam platno a projektor a mozno to nejake minuty navyse prida. Kazodopadne za seba mozem povedat, ze som sa viackrat otocil na podiu a pomohol im nieco zniest do backstagu (tym sa nechvalim ... len chcem, aby bolo jasne, ze bola z mojej strany snaha minimalizovat prestoje medzi kapelami). Myslim, ze sme ako kapela mali odsuhlasenu dopredu dlzku setu, tak tu sa asi chyba stat tiez nemohla. Budem rad, ked tu niekto uvedie fakty na pravu mieru, aby sme vedeli, co sa nezvladlo.

Ja osobne som sklamany iba z toho, ze sme nedostali pred hranim info o tom, ze budeme hrat kratsi set resp. aspon, ze niekto pride trochu skor a povie "Hosi, este tak max. 10 min." a nie, ze nam je oznamene az to, ze "Koniec, podte uz dolu". Trochu by sme prehodnotili vyber skladieb, keby sme vedeli, ze nezahrame v ten vecer vsetky (myslim, ze 3 veci sme nehrali). Ale tak svet sa nezrutil ani nic podobne.  Popiskujem si
« Posledná zmena: 11. November , 2012, 20:16:20 od Misko » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #16 kedy: 12. November , 2012, 01:01:03 »

Dakujeme za skvelu akciu organizatorom aj vsetkym co prisli podporit, super to bolo  Som metlak

« Posledná zmena: 12. November , 2012, 01:41:13 od Semish » Zaznamenané
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #17 kedy: 12. November , 2012, 08:35:56 »

my tiez dakujeme za super akciu vsetkym!  Zdravíčko
mensie organizacne zmatky sa zvyknu vyskytnut,nechceli sme samozrejme nikomu casovo uskodit,ku konkretnym vyjadreniam sa povacsine ja  vyjadrit neviem...skor ma zamrzi,ze pri osobnom kontakte sa ludia tvaria v pohode,bezproblemovo a za klavesnicou su to precitlivele spravy a hejtovanie....
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #18 kedy: 12. November , 2012, 09:06:38 »

trepes karol ale mam v pici. umelci si spravilu reklamu
hold
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 12. November , 2012, 09:09:34 »

my tiez dakujeme za super akciu vsetkym!  Zdravíčko
mensie organizacne zmatky sa zvyknu vyskytnut,nechceli sme samozrejme nikomu casovo uskodit,ku konkretnym vyjadreniam sa povacsine ja  vyjadrit neviem...skor ma zamrzi,ze pri osobnom kontakte sa ludia tvaria v pohode,bezproblemovo a za klavesnicou su to precitlivele spravy a hejtovanie....

nevidim tu nejak ziadne hejtovanie, ci? podla toho co napisal Miso, Yogi a ja tak nejak nebadam naznaky precitlivenosti Zdravíčko nase vyjadrenia sa tykaju striktne toho ako to ten vecer prebehlo, pretoze fakt nechapem co sa stalo.. samozrejme ze to vidim zo svojho pohladu, ale dal som si namahu a zistoval u divakov co sa vlastne dialo..nic v zlom, ale fakt som toto este nezazil na beznom undergroundovom koncerte, ze niekto stiahne kapelu po 6tom songu v style reklama ala Markiza..
 pytali ste sa ma na mieste ci som nasraty.. povedal som ze nie, pretoze som nebol.. dobilo mi to az potom co som pokecal s nasim spevakom o veciach co a ako sa udialo a co mu kto po vystupeni z ucinkujucich kapiel este mrdal do hlavy.. cize z mojej strany skor sklamanie.. neberte to samozrejme osobne, ide len o to ze my nehrame kazde 3 tyzdne, dokonca ani kazde tri mesiace, a teda taketo akcie su pre nas skor oslavou, takze taketo veci skor zamrzia..
« Posledná zmena: 12. November , 2012, 09:10:42 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 12. November , 2012, 09:11:59 »

trepes karol ale mam v pici. umelci si spravilu reklamu
hold

ale ved daj konkretne postrehy co bolo zle.. nech vieme do buducnosti.. ja nevravim ze nemas pravdu alebo ze to bolo inak.. chcem vediet co sme spravili zle a preco sme boli jedina kapela co bola zrezana na polovicu.. a nie ze ' umelci si spravili reklamu'..ci chcem zase raz vela? sorry ale ja sa za umelca vobec nepovazujem.. prave naopak.. a vzdy sa snazim prispiet rukou a pomoct, to sam dobre vies tak mi nekecaj picoviny prosim ta aspon ty.. mne len nie su jedno niektore veci to je cele.. ale uz si zvykam na to ze ked ustupim kazdemu tak ma obsti celeho od hora az dole a ked nahodou poviem ze nieco nebolo fer tak som este za zleho?
« Posledná zmena: 12. November , 2012, 09:15:08 od kaolko » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #21 kedy: 12. November , 2012, 09:20:24 »

hrdina spoza klavesnice. si sa zas ukazal.

nemal som dovod riesit to nejak verejne. ale ked chces vecer ti napisem, teraz nemam no to cas.
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 12. November , 2012, 09:25:37 »

coze? ja uz fakt nechapem co je zle.. ved sa normalne pytam a zas som za kkta, 'hrdinu spoza klavesnice' fakt uz nicomu nerozumiem asi..
Zaznamenané

yogz
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #23 kedy: 12. November , 2012, 09:44:55 »

Ja som sa osobne bavil so Semishom ešte v ten večer a tiež myslím s Ondrém som prehodil slovíčko. S Marekom som mal debatu ešte pred koncertom keď do mňa pitchoval že máme iba 10 minút na hranie (to bolo btw. prvy krat v zivote co som s nim hovoril). Teba som Michal nestretol. Nemalo by sa to tu riešiť, je to irelevantné.
Spravili sme so seba chujov (vdaka niekomu inému) nielen na podiu ale aj tu.
Zaznamenané

"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #24 kedy: 12. November , 2012, 11:57:10 »

Je mi luto ale Symbiosis som nestihol  No hanbím sa..
Na duhu kapelu aj ked sa dlho zvucilo na rozbiehajucu sa kapelu MTG bol vysledok az celkom prekvapivo dobry. Bolo pocut vsetko konkretne a presne. Najprv som si myslel ze Karolov zvuk na mesu je ako zoom 505  Bavím sa skvele ale potom vcelku to tam celkom pasovalo. Len ten zaner nie je mojej sorty a chybali mi tam Balls of steel  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaner aky hraju SIC tiez nebolo podla mojho gusta ale mimo toho ze som bol napraskany  Popiskujem si to intro bolo nieco neuveritelne... s tymi fialovymi svetlami a tym klarinetom som sa citil ako v rozpravke  Bravooo  Bavím sa skvele a celkovo odkedy som ich videl naposledy je to o X tried vyssie az sa mi to UZ normalne paci.
R2D bez komentara aby neboli namysleni ale bolo to fajne a tiez od nejakej doby urcite lepsie Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. November , 2012, 12:03:28 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #25 kedy: 12. November , 2012, 17:02:58 »

Ja som sa osobne bavil so Semishom ešte v ten večer a tiež myslím s Ondrém som prehodil slovíčko. S Marekom som mal debatu ešte pred koncertom keď do mňa pitchoval že máme iba 10 minút na hranie (to bolo btw. prvy krat v zivote co som s nim hovoril). Teba som Michal nestretol. Nemalo by sa to tu riešiť, je to irelevantné.
Spravili sme so seba chujov (vdaka niekomu inému) nielen na podiu ale aj tu.

Yogi, suhlas, vobec sa taketo veci nemaju riesit verejne, ved naco je to dobre?
Tak ako som vam povedal, nemam problem sa vas zastat, nebola to celkom vasa chyba a tak som to aj komunikoval vsetkym "nasratym".
Nakoniec co sa take strasne stalo? Nezahrali ste tri pesnicky (teda aspon Misko tak pise), casovy posun by bol tak ci tak, nam tiez nevadilo az tak ze hrame po pol noci ci kedy vlastne.
Dohodli sme sa ze sa to nebude riesit, takze nechapem ze preco sa to tu vobec rozmazava, takto len MtG dosiahne zial jedine to, ze vas nikto z nas uz nikdy nikam nezavola (zial , a to zdoraznujem ze napriek tomu ze to nie je celkom vasa chyba , jasnejsie to neviem napisat)
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #26 kedy: 12. November , 2012, 17:17:02 »

karol ale to je bezna vec ze sa skracuje set , na obscene extreme fest Trutnov ti ukazu hodiny mas 20min. cisteho casu aj z nastavenim a ked budes 15 min. stelovat tak budes 5 min. hrat a potom nie ze ta stiahnu odtial ale pekne ti aj zvuk stiahnu bez pardonu a nikoho tam nezaujima ako casto hras.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 12. November , 2012, 17:17:34 »

pravda..veci sa vysvetlili, kecal som aj s Misom Kolom, aj s Ondreem.. urcite je p*čovina robit zakopovu vojnu kvoli jednemu vystupeniu..  sme radi ze sme si zahrali pred tolkymi ludmi a dakujeme za fajn vecer.. ono ten cely vecer nam asi nejak neprial najprv mne odisiel foodsvist takze som si to odvrzal na kranchi.. a potom odisiel bubenikovi metronom  Bavím sa skvele karma level minus 9000
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 12. November , 2012, 17:21:21 »

karol ale to je bezna vec ze sa skracuje set , na obscene extreme fest Trutnov ti ukazu hodiny mas 20min. cisteho casu aj z nastavenim a ked budes 15 min. stelovat tak budes 5 min. hrat a potom nie ze ta stiahnu odtial ale pekne ti aj zvuk stiahnu bez pardonu a nikoho tam nezaujima ako casto hras.

uz ste si niekedy zahrali?  ha ha ha
Zaznamenané

yogz
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #29 kedy: 12. November , 2012, 17:23:52 »

vas nikto z nas uz nikdy nikam nezavola

Hold budeme musieť volať my vás :) Fakt díky za akciu, teda hlavne sičákom ktorí nás zavolali a už nezavolajú  ha ha ha
Zaznamenané

"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 22 otázok.