FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 16. November , 2012, 16:11:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 16. November , 2012, 17:35:34 » |
|
ten by som si rad vyskusal
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 19. November , 2012, 10:00:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 29. Marec , 2013, 18:19:20 » |
|
Nazdar bassmani, potrebujem radu. Povolaním som celým svojím srdcom gitarista, no teraz som dostal ponuku od jednej kapely na post bass gitaristu. Nakoľko som s nimi už mal páru skúšok a celkom mi to šlo, mám v pláne kúpiť nejakú tu mašinu. Aby sme sa rozumeli, bass gitaru chcem fakt len na občasné hranie a ide mi hlavne o cenu. Čím lacnejšia, tým lepšia. Ochotný som investovať tak do 120 Eur. Kľudne aj od ruky môže byť. Fakt mi ide len o to, aby to ako tak hralo, v rámci možnosti. Osobne preferujem P-bass alebo Jazz Bass Vďaka za rady ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 29. Marec , 2013, 20:25:47 » |
|
Tak utekaj do najbližšieho Muzikeru a opáč nejaké SXky, často hrajú veľmi slušne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 29. Marec , 2013, 21:47:34 » |
|
Nazdar bassmani, potrebujem radu. Povolaním som celým svojím srdcom gitarista, no teraz som dostal ponuku od jednej kapely na post bass gitaristu. Nakoľko som s nimi už mal páru skúšok a celkom mi to šlo, mám v pláne kúpiť nejakú tu mašinu. Aby sme sa rozumeli, bass gitaru chcem fakt len na občasné hranie a ide mi hlavne o cenu. Čím lacnejšia, tým lepšia. Ochotný som investovať tak do 120 Eur. Kľudne aj od ruky môže byť. Fakt mi ide len o to, aby to ako tak hralo, v rámci možnosti. Osobne preferujem P-bass alebo Jazz Bass Vďaka za rady ... Hral som na tomto, akurat nie fretless ale na normalnej http://music-mania.sk/obchod/gitary/elektrick%C3%A9-basgitary/dimavery-elektrick%C3%A9-basgitary/dimavery-mm-501-fretless,-tobaco-elektrick%C3%A1-basgitara.htmla poviem ti, ze som sa celkom posral. Nikdy by ma nenapadlo chytit do ruky tu divnu znacku, ale kamoska to kupila bratovi. Neuveritelne pekny a dobre spracovany nastroj (ok, mechaniky a snimace sa daju neskor vymenit keby nieco) a hlavne to malo taky kvalitny ton aj s tymi default strunami, ze za tu cenu neni o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 30. Marec , 2013, 08:44:18 » |
|
Cort Action V (ak chces 5ku) celkom dopohody basa zvukovo
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 30. Marec , 2013, 11:04:04 » |
|
Dimavery určite nie. Mal som v ruke jeden kus a nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. Tón nahovno, lak nekvalitný (pomaranč), zlé ladenie, korodujúca kobylka...zážitok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 30. Marec , 2013, 11:09:38 » |
|
Tak čo teda? Skúsiť tú SX-ku alebo čo? Dimavery už len podľa gitár určite nie :D Vyzerá fajn na obrázkoch, to je asi všetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 30. Marec , 2013, 11:15:19 » |
|
Dimavery určite nie. Mal som v ruke jeden kus a nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. Tón nahovno, lak nekvalitný (pomaranč), zlé ladenie, korodujúca kobylka...zážitok
Tak ono je to loteria s tymi lacnymi znackami, ale ta co som mal ja bola fakt dobra. Alebo keby chalan vedel obetovat este par evri tak urcite Cort Action. Tam je uz kvalita zarucena.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 30. Marec , 2013, 12:53:04 » |
|
ja by som sa prikladanal radsej k nim cortkam, za malo penazi vela muziky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 30. Marec , 2013, 12:55:31 » |
|
Len opatrne s tými cenami, Corty šli rapídne hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 30. Marec , 2013, 12:57:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 30. Marec , 2013, 13:03:32 » |
|
Ten Fokus vyzerá bezchybne ... asi idem do toho ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. Marec , 2013, 13:07:21 » |
|
ja by som kukal nejaký Squier Precision , bazár , za tie prachy super nástroje , na punk to má tie správne gule , sám si časom nejakú porídím a to má aspoŇ nejakú kvalitu a tradíciu , nejaké Dimavery by ma ani vo sne nenapadlo
|
|
« Posledná zmena: 30. Marec , 2013, 13:08:40 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|