KubBasak
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. November , 2012, 01:07:16 » |
|
Mne sa nepáčia moc živáky Stones z obdobia s Mickom Taylorom ako ten čo tu hodil Progáč (Mick Taylor vtedy so Stones hral asi 2 týždne, ale napr. toto je z toho istého obdobia, iba v klube
Iak Who sú super, ale nikdy som z nich nemal pocit, že by robili niečo ozaj prelomové, mimo My generation
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 10. November , 2012, 01:51:38 » |
|
Iak Who sú super, ale nikdy som z nich nemal pocit, že by robili niečo ozaj prelomové, mimo My generation
Prelomove mozno nie, ale trebars taka Quadrophenia je napadmi nabita viac ako cela tvorba Rolling Stones dokopy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. November , 2012, 08:00:02 » |
|
Quadrophenia je dokonaly album, ten je normalne kacirstvo pocuvat na shuffle, ten album je ako film a treba ho pocuvat pekne od zaciatku az do konca. Sorry za OT A neobhajujte tolko tych stoneov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. November , 2012, 08:31:05 » |
|
Who nemali nic prelomove? Sak celi boli prelomovi. Od stylu hry na bicie, energie na podiu, hudobne aj kompozicne na uplne inej urovni a aj texty mali dobre. Aj zvukovo to bolo dobre nahrate narazam konkretne na Who sell out, co bol 1967 rok a ten zvuk je uplne super ( mam original LPcko tak neposudzujem remaster ) to iste sa tyka aj Who's next. Ked to porovnam s dobovymi napr. aj Beatles, tak zvuk ovela lepsi.
Od RS mam rad par veci, ale uprimne tiez nechapem tolku slavu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. November , 2012, 10:11:37 » |
|
Práveže mne chýbajú v The Who nápady, ale je pravda, že to môže byť subjektívny pocit Áno, muzikantsky boli prelom, aj čo sa týka bicích, ale hlavne basa a to konkrétne struny Rotosound RS 66
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 10. November , 2012, 10:29:41 » |
|
Práveže mne chýbajú v The Who nápady, ale je pravda, že to môže byť subjektívny pocit Pocul si celu Quadropheniu? Tak skus, ci tam nie su napady... Áno, muzikantsky boli prelom, aj čo sa týka bicích, ale hlavne basa a to konkrétne struny Rotosound RS 66
Faktom je, ze struny pouzivane pri starych kapelach sme este nerozoberali.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 10. November , 2012, 10:47:21 » |
|
Pocul si celu Quadropheniu? Tak skus, ci tam nie su napady... Faktom je, ze struny pouzivane pri starych kapelach sme este nerozoberali. John Entwistle sa veľkou mierou podieľal na vývoji roundwound basových strún, bol to jeho nápad a prvé roundwond struny boli práve Rotosound RS 66 Quadropheniu som počul celú, ale zas ma to nejak extra za srdce nechytilo
|
|
« Posledná zmena: 10. November , 2012, 10:48:30 od KubBasak »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 10. November , 2012, 12:33:15 » |
|
Quadropheniu som počul celú, ale zas ma to nejak extra za srdce nechytilo skus koncepcny Who sell out, alebo Tommy a zvaz rok, v akom to bolo napisane tie su moje oblubene. a komercne asi cely who's next
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. November , 2012, 13:05:28 » |
|
skus koncepcny Who sell out, alebo Tommy a zvaz rok, v akom to bolo napisane tie su moje oblubene. a komercne asi cely who's next Počul som asi všetky ich albumy, na každom sú fajn veci, ale iektoré mi tak trochu vadia, takú čudnú melodiku majú Ale vieš, že si to pustím
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. November , 2012, 13:29:28 » |
|
nj, niektore albumy su neni na prve pocutie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 10. November , 2012, 13:46:19 » |
|
Tato kapela je podla mna skor generacna vec. Kto nezazil socik, ked sa nedalo k nicomu poriadnemu dostat, tak ten nepochopi - kde jsou mi stouni??!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 10. November , 2012, 13:54:03 » |
|
fuu podla mna tie stare les pauly s tymi novymi strunami nehraju dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 10. November , 2012, 14:01:09 » |
|
Tato kapela je podla mna skor generacna vec. Kto nezazil socik, ked sa nedalo k nicomu poriadnemu dostat, tak ten nepochopi
to by znamenalo, ze vo zvysku sveta by RS nebol vobec popularny, lebo tam socik nebol...ale boli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 10. November , 2012, 14:12:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 10. November , 2012, 14:17:08 » |
|
to by znamenalo, ze vo zvysku sveta by RS nebol vobec popularny, lebo tam socik nebol...ale boli RS je rotosound?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|