Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 14:22:18
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul Standard Handmade  (Prečítané 10063 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 24. November , 2012, 20:13:53 »

@styrioci: Trocha nešťastne som tú vetu skoncipoval. Chcel som tým povedať, že sa s ním tak môžem vopred dohodnúť. Inak to čo som napísal platí. Zákazník má právo si na pošte balík rozbaliť, skontrolovať, a v prípade, že s výrobkom nie je spokojný, balík odmietnuť. V tom prípade sa zásielka pošle naspäť odosielateľovi. Poplatok je tuším okolo troch eur, ktoré hradí predajca (musím zaklopať, zatiaľ sa mi nestalo, že by som tovar takýmto spôsobom musel vracať, ale vždy som využil toto svoje právo, a na pošte si pravidelne kontrolujem každý balík, ktorý si objednám). Prosím, opravte ma ak sa v niečom mýlim.

to co popisujes funguje pri kurierskych sluzbach tusim. kurierovi podpisujes lajstro, ze si prevzal balik a je v poriadku a mas pravo si ten balik rozbalit a tovar prehliadnut pred kurierom, ak je poskodeny, tak sa spise protokol a tovar ide naspat predajcovi. ak to ide postou, tak mozno to ma nejaky obchod vo svojich podmienkach, ale ak ti balik posle sukromna osoba a kupujes nieco z druhej ruky, tak vsetko co spominas prestava platit.mozte sa akurat dohodnut na niecom na dobre slovo, ale urcite postova dobierka medzi sukromnymi osobami nefunguje stylom, ktory popisujes. posta ti balik do ruk neda kym nevyplatis dobierku a nepodpises papier o prevzati. ak je balik alebo tovar poskodeny mozes to reklamovat. ale s tym, ze sa ti nejaka gitara paci alebo nepaci a chces to poslat naspat a vratit paniaze by ta zrejme poslali kadelahsie.. mozes to samozrejme poslat naspat na svoje naklady, ale akekolvek dotahovacky o peniaze pojdu mimo posty
« Posledná zmena: 24. November , 2012, 20:15:45 od styrioci » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #16 kedy: 24. November , 2012, 20:20:32 »

nie - ja Ta poprosim. poprosim Ta, aby si respektoval moj styl pisania. investujem cas do Tvojho problemu, tak si ma trosku za to vaz.

Na zdravie!

Asi tak:-)
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #17 kedy: 24. November , 2012, 20:33:34 »

Okrem iného... Za 500e sa dá kúpiť taký nástroj, že sa z toho doma pos...rieš a už ho možno v živote nebudeš chcieť predať.:-) To, čo tu od nás chceš je čistá špekulácia o ničom.
A skús si zistiť po čom idú kvalitné a spoľahlivé kópie Les Paulov od poriadnych a spoľahlivých výrobcov. To Ti možno otvorí oči a pochopíš.:-)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #18 kedy: 24. November , 2012, 21:10:25 »

je to proste cinsky fejk a taka gitara ma hodnotu 50 euro a mozes si ju akurat zavesit na stenu... radsej pokukaj nejake japonce v tej relacii... ale ako vidim ty si asi ani nechces nechat poradit tak ti prajem aby si si tu gitaru pekne kupil a popalil sa... najlepsie sa uci na vlastnych chybach...
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #19 kedy: 25. November , 2012, 00:05:32 »

mySelf, poradím Ti jednu vec, choď do najbližších hudobnín s človekom čo sa v gitarách kúsok vyzná a vyberte spolu dobrý kus, nech to je kľudne aj Harley Benton, ale nech to hrá.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #20 kedy: 25. November , 2012, 09:08:23 »

Za 5 kil novu gitaru je p*čovina, ked za to kupis na bazare Les Paul Studio....  ?§!.
Zaznamenané
mYse|f
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #21 kedy: 25. November , 2012, 22:28:38 »

Ospravdlňujem sa všetkým, ale dnes som si nenašiel čas, aby som na Vaše odpoveďe reagoval. Skúsim si zajtra nájsť trocha času a odpísať. Ďakujem všetkým tým, ktorý mi boli ochotný pomôcť.
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #22 kedy: 25. November , 2012, 23:01:46 »

Btw ja som kupil Burnyho, za nieco medzi 600-650. uz ho mam rok aj nieco a vymenil som uz prakticky vsetko zo svojho gearu ale Burnyho si necham to je iste. V porovnani s epiphone LP custom je Burny podla mna niekde uplne inde.
Zaznamenané
mYse|f
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #23 kedy: 26. November , 2012, 23:10:43 »

Tak dnes som si zakúpil spomínanú gitaru, a to napriek viacerým radám aby som tak nerobil. Spravil som tak po dlhšom zvážení “pro a kontra” nákupu tejto gitary. Urobil som tak preto, lebo som nedostal dostatok konštruktívnych protiargumentov, a tiež kôli vlastným skúsenostiam, ktoré som doposiaľ získal pri nákupoch cez Bazoš a rôzne internetové obchody. Argumenty typu, “je to Čína”, alebo “ak by gitara bola tak dobrá, tak by nebola na predaj”, prípadne “kúp si lepšiu ako Epi” sú dosť všeobecné, a nie sú to veci čo by som už nevedel.

Už vyše dva roky nakupujem elektroniku cez Bazoš, a musím povedať, že som vždy dostal za čo som si zaplatil. Cena všetkých mnou zakúpených výrobkov bola podobne nízka, ako cena tejto gitary (ako príklad uvediem kúpu Sony VPCZ13Z9E za cenu 1500eur, dnes by som už ale kupoval ZenBook od ASUSu). Taktiež som sa pýtal majiteľa, a veľa vecí mi objasnil, napr. prečo o nich nikdo nepočul, alebo to, prečo je na headstocku logo Gibson.

Na druhú stranu, ak by som sa bol mýlil, a gitara je skutočne len nekvalitná napodobenina z Ázie, i tak mi poslúži na cvičenie a nemala by byť o moc horšia ako tie Epiphonky, ktoré sú tiež len menej kvalitné napodobeniny z Číny/Indonézie (samozrejme myslím len tie dnešné, vyrábané od roku 2002).

Video ktoré som spomínal si môžete prehliadnuť na YouTube[1]. Na vaše odpovede sa pokúsim odpovedať zajtra, dnes som už ale unavený.

[1]
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #24 kedy: 26. November , 2012, 23:22:08 »

obavam sa, ze niekedy nevitazi zdravy sedliacky rozum. prave si kupil cinsky fake za 4xnasobok jeho trhovej hodnoty, co mam k tomu viac napisat.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #25 kedy: 26. November , 2012, 23:22:24 »

kristepanenanebesiachmatkabozia
Zaznamenané

stoka!
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #26 kedy: 26. November , 2012, 23:46:45 »

Prave si mi aspon zodpovedal dlho kladenu otazku, ci sa naozaj najde clovek, co ten fake za silene love niekedy aj kupi. Najde. Dakujem,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #27 kedy: 27. November , 2012, 00:31:55 »

Už vyše dva roky nakupujem elektroniku cez Bazoš, a musím povedať, že som vždy dostal za čo som si zaplatil.

Tak pokial si spokojny, tak nech Ti aj tento predmet novej kupy dobre posluzi.  Zdravíčko :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 27. November , 2012, 15:08:16 »

...Taktiež som sa pýtal majiteľa, a veľa vecí mi objasnil, napr. prečo o nich nikdo nepočul, alebo to, prečo je na headstocku logo Gibson....

preco ?
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #29 kedy: 27. November , 2012, 15:11:43 »

Na druhú stranu, ak by som sa bol mýlil, a gitara je skutočne len nekvalitná napodobenina z Ázie, i tak mi poslúži na cvičenie a nemala by byť o moc horšia ako tie Epiphonky, ktoré sú tiež len menej kvalitné napodobeniny z Číny/Indonézie (samozrejme myslím len tie dnešné, vyrábané od roku 2002).
Asi preto bývalý majiteľ kupuje Epiphona  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.