Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 13:28:29
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul Standard Handmade  (Prečítané 10037 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 29. November , 2012, 13:36:59 »

Tebe je to smiesne??? Tebe by bolo prijemne,keby sa jedneho dna nieco take dozvies?
Ja som ostal len zarazeny ako moze niekto len tak zo srandy obvinit osobu,bez nejakeho padneho argumentu a dokazu.

ser na to, uzivatel mySelf je zjavne trochu svojsky, nikto si tu uz teraz o Tebe nebude mysliet nic zle. ale sranda to je, musis uznat :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #46 kedy: 29. November , 2012, 13:40:25 »

Ja som ostal len zarazeny ako moze niekto len tak zo srandy obvinit osobu,bez nejakeho padneho argumentu a dokazu.
studujes pravo a cudujes sa tomu? a navyse v tejto krajine?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #47 kedy: 29. November , 2012, 13:45:48 »

fuha to je nepekne.. nic si z toho nerob matus, vraj je spokojny, pozdravujem otca  Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 29. November , 2012, 13:47:02 »

Kua, dnes je tu zabavy na mraky.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
matus258
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #49 kedy: 29. November , 2012, 13:51:21 »

studujes pravo a cudujes sa tomu? a navyse v tejto krajine?  Bavím sa skvele

Velmi trefna poznamka,v dnesnom state,v dnesnej legislative a v dnesnych podmienkach krytia sa a vystupovania na internete je to nemozne kontrolovat spravanie ludi. Avsak taketo konanie ukazuje asi len ubohost ludi,ktori sa znizia na takuto uroven.
Jedine co by pomohlo takymto podvodom by bolo ak by stranky typu Bazar,bazos atd,vytvarali ucty na ich stranke len po verifikacii s obcianskym preukazom,pripadne inym dokumentom,ktory by zarucoval zhodu vlastnika dokumentu s osobou,avsak samozrejme,ze aj to by sa mohlo nejak zneuzit,ak by doslo ku kradezi,cize jedina moznost,aby nastala skutocna istota,ze na internetovom bazari nakupite plnohodnotne a nebudete uvedeny do omylu,je len v tom pripade ak by registracia na tieto fora prebiehala pri osobnej registracii a preukazani sa dokumentom.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 29. November , 2012, 13:52:50 »

Velmi trefna poznamka,v dnesnom state,v dnesnej legislative a v dnesnych podmienkach krytia sa a vystupovania na internete je to nemozne kontrolovat spravanie ludi. Avsak taketo konanie ukazuje asi len ubohost ludi,ktori sa znizia na takuto uroven.
Jedine co by pomohlo takymto podvodom by bolo ak by stranky typu Bazar,bazos atd,vytvarali ucty na ich stranke len po verifikacii s obcianskym preukazom,pripadne inym dokumentom,ktory by zarucoval zhodu vlastnika dokumentu s osobou,avsak samozrejme,ze aj to by sa mohlo nejak zneuzit,ak by doslo ku kradezi,cize jedina moznost,aby nastala skutocna istota,ze na internetovom bazari nakupite plnohodnotne a nebudete uvedeny do omylu,je len v tom pripade ak by registracia na tieto fora prebiehala pri osobnej registracii a preukazani sa dokumentom.

A hras vlastne aspon na gitare?  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #51 kedy: 29. November , 2012, 13:53:52 »

to by ste uz mali dve spolocne veci, mozte si dohodnut date  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #52 kedy: 29. November , 2012, 13:58:30 »

pise hore ze nie...  Na zdravie! skoda mohol by byt novy clen...
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #53 kedy: 29. November , 2012, 14:29:50 »

Matúš, kašli na mYse|fa, verím, že ten príspevok sa opraví. On je chudák, ktorý sa nechal oklamať nejakým pakom, ktorý si v telefónnom zozname, alebo na bytovke kde býva kamarát našiel meno Matúš Fabián. Celý čas mu hovoríme, že to je odrb, navyše ozaj žiadnemu gitaristovi meno Matúš Fabián nič nehovorí, ja si všímam každého drobného opravára gitár v okolí a o tomto pánovi som nikdy nepočul. Každému je jasné, že Tvoje meno zneužil nejaký trtko čo sa potreboval zbaviť pochybnej gitary  Na zdravie!
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #54 kedy: 29. November , 2012, 15:34:01 »

no ja neviem ale takto  Bavím sa skvele tiez som dostal spravy ci nechytam v Panserraikos FC, ale to nebolo nijak neprijemne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mYse|f
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #55 kedy: 29. November , 2012, 18:49:43 »

Veľmi sa Vám ospravedlňujem za spôsobenú újmu. Všetky zmienky na Vaše meno som zmazal. Ešte raz sa Vám preto ospravedlňujem. Inak plne súhlasím s Vašim názorom, tiež by so uvítal istejšie nákupy z druhej ruky.
« Posledná zmena: 29. November , 2012, 18:53:53 od mYse|f » Zaznamenané
pyro
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #56 kedy: 29. November , 2012, 20:11:31 »

myself ale ved ty si spokojný tak co riesis  Bavím sa skvele  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #57 kedy: 29. November , 2012, 23:38:12 »

tiež by so uvítal istejšie nákupy z druhej ruky.
Každý Ti s istotou tvrdil, že ten Gibson je ojeb a ajtak si ho kúpil. To je Tvoja hlúposť :)
Zaznamenané
casey82
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #58 kedy: 19. December , 2012, 10:28:52 »

Ten inzerat bol na bazosi dlho , hned ako som ho videl mi napadlo ze cisty fake tak som tomu chalanovi pisal a tiez som dostal info ze ju spravil gitarar Fabian s Presova ktory robi gitary 30 rockov atd atd hlavne ze ju chcel vymenit...kazdy kto sleduje inzeraty tak citi podraz hned ale ako sa vacsina ludi tu zhodla ked ti ta gitara vyhovuje tak kludne len si si mohol usetrit peniaze na darceky pod stromcek  :whistle:kedze si kupil nieco taketo

« Posledná zmena: 19. December , 2012, 10:29:45 od casey82 » Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #59 kedy: 19. December , 2012, 10:43:31 »

to je sustajn  Bavím sa skvele Bavím sa skvele  facepalm
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.