stevino179
Hosť
|
|
« kedy: 05. December , 2012, 09:53:22 » |
|
ide o pomerne legendárneho staviteľa ktorý už zomrel chcem sa spýtat nevie z Vas niekto či robil aj gitary a ak mal s tým niekto skúsenosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. December , 2012, 11:25:05 » |
|
Musím Ťa opraviť, jeho značka sa volala Wal (s jedným L), v roku 1980 sa pretransformovali na Electri wood a potom sa zas vrátili k značke Wal. Žiaľ vyrábal iba basgitary, ale jeho značka stále existuje http://www.walbasses.co.uk/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. December , 2012, 12:54:54 » |
|
excelentne basy. napr. flea s tym nahraval blood sugar sex & magik, pouziva to basak z porcupine tree, cranberries, jason newsted na ne hraval a mnohi dalsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. December , 2012, 12:59:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. December , 2012, 14:35:43 » |
|
ako som nanho mohol zabudnut...jeho zvuk je zaujimavym prikladom wal zvuku, ajked nie az tak typickym.
taktiez este napr. Jeff Ament alebo McCartney. skvele, ale riadne drahe a tazko dostupne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2012, 11:56:52 » |
|
no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. December , 2012, 13:31:53 » |
|
Tak to bude nejaká ozajstna rarita, alebo fake, verím že prvý prípad, držím palce a teším sa na fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. December , 2012, 13:34:01 » |
|
no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto
Keby si si uz dal dokopy vsetky peniaze z tychto podivnosti co nakupujes, si mohol mat aj nejaky schopny americky original.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. December , 2012, 15:38:53 » |
|
tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. December , 2012, 15:39:44 » |
|
tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat vsak to uz je harmony nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. December , 2012, 16:04:23 » |
|
tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat ak to bude ozaj wal, tak to môže byť na úrovni Custom shopu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. December , 2012, 16:13:44 » |
|
neviem si predstavit orechoví krk a prekladaní mahagon s javorom na .... tele /ale brucho znie lepšie Kubo / , snimače su osadene na presno v dreve žiadne zbytočne otvori , a udajne kobyla je robená na mieru , škoda že je bez pôvodnej elektriky ale mam k tomu už jeden dimarzio zebra ku kobyle a jeden singel , ked budem vediet presne rozmeri dieri budem zhánat aj druhý singel Haaaarmooony foreeever - ale jednu vec beriem čo som sa hadal že jedna gitara stačí NIE treba 3 to je to číslo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 12. December , 2012, 18:14:33 » |
|
tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat Už to zase začína???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. December , 2012, 18:16:18 » |
|
Idem pohľadať antidepresíva...:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 12. December , 2012, 18:18:34 » |
|
som zvedavy, co chlap za nu od Stevina dostal a ze kto koho nakoniec v ramci toho biznisu dostal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|