Sanchez
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. December , 2012, 18:44:53 » |
|
Ja viem kto, koho dostane a viem aj to, že ten kto bude dostaný si to ani neuvedomí a dokonca bude presvedčený o tom, že to bol obchod tisícročia.:-))))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. December , 2012, 07:26:34 » |
|
a čo takto sme kamoši Ty maš niečo čo sa páči mne ja chcem niečo čo sa páči Tebe - vymenme to a neriešme čo akú trhovú hodnotu môže mat , ten ako inak starý japonec /nebojte nebola to harmony/ mal slušnú uúroven a v niektorých ohľadoch až pomerne vysokú /veľmi dobra elektrika a krk / . Len tak pre zaujímavosť predával toho Wallera za 200e ale na nete to nebolo to len medzi nami kamarátmi . Ps podla mňa to bol obchod minimálne storočia a tu nejde o trhovú hodnotu ale o funkčnú , lebo ak je to tak k takému stratu sa dostat je celkom radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. December , 2012, 07:50:40 » |
|
ps: pomaly prímam ponuky budem potrebovať starý plesniví zažlknutý singel hlavne nech ma gule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 14. December , 2012, 14:42:29 » |
|
wua je to ona , to bude laska na cely život
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. December , 2012, 14:42:57 » |
|
dalšie foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 14. December , 2012, 15:01:01 » |
|
Ten plát s poťákom vyzerá rušivo, ale inak ozaj pekná gitara z 80-tych rokov
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2013, 19:20:09 od KubBasak »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. December , 2012, 15:09:13 » |
|
ten plat je dorabany bola bez elektriky , je k tomu ešte namieru robena kobyla ktora je na generalke , ale JE TO WAL gitara , akože prevedenie materialy top kvalita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. December , 2012, 15:35:18 » |
|
áha, každopádne zatiaľ naj nástroj aký som u Teba videl, gratulujem Našetri ešte peniaze na snímače a bude to úplná bomba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. December , 2012, 17:08:02 » |
|
JE TO WAL gitara v zivote tu nikto o takej znacke nepocul. hento co si dal za link bolo s dvoma l, ci? gitarka sice pekna, ale pre mna z kategorie "dalsia podivnost", co si tu zavezil
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2012, 17:09:45 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. December , 2012, 17:23:24 » |
|
v 90tych rokoch kolovalo po Slovensku kopec takychto robenych gitar, podobnej konstrukcie, vzhladu, aj materialoveho vybavania. zvacsa islo o vyrobky dnes uz zabudnutych gitararov z 80tych rokov - Bodlak, Velecky, Freso, moj foter, Neuser... ktovie kde tie gitary nakoniec vsetky skoncili. ale presne som si na ne spomenul, ked som videl tieto fotky...
sa mi tam lubi na jednej z tych fotiek ta pavusina v acetonovom laku, presne taku mam aj ja. moze to byt dobra gitara. a moze to byt aj nepouzitelna blbost, ak tomu trebars nefunguje vyztuz alebo nieco v podobnom duchu...
Stevino - to si kupil v takom stave, ako na fotkach ? alebo co vsetko k tomu este mas ? a co to vyslo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. December , 2012, 17:33:16 » |
|
Stevino Stevino, co si radsej nekupis nejaky stary kvalitny japonsky lawsuit Strat ala Greco, Fernandes alebo Tokai?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. December , 2012, 18:44:21 » |
|
menil som to za jedného pekného japonca , mam to v takom stave ako je na foto s tým že kobyla a mechaniky povodne by mali doraziť po novom roku teda chýba mi len jeden snímač , je to hand made ale od Ian Waler , krk je rovnučký všetko ok krásny kus dreva .Škoda že nieje k tomu povodna elektrika Waler bol známy výrobou kvalitných elektrík . Inak teraz letí jeden krasny fernandes tele na kytary.cz lowsuit ale na toto nemám hotovosť m asi stačí už
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. December , 2012, 18:49:54 » |
|
jak ze mechanky a kobyla dojdu neskorej ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. December , 2012, 18:50:26 » |
|
Asi nechápem...:-) Kvalitná elektrika. Čo to znamená?
P.S.: kvalitná elektrika na gitare, v gitare...
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2012, 18:51:28 od Sanchez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. December , 2012, 19:53:48 » |
|
v zivote tu nikto o takej znacke nepocul. hento co si dal za link bolo s dvoma l, ci? gitarka sice pekna, ale pre mna z kategorie "dalsia podivnost", co si tu zavezil
McCartney hral tiež na podivnosť o ktorej "nikto nepočul"? Nič v zlom, ale takáto značka existuje doteraz. Či je toto pravé je otázne, ale ja držím Stevinovi palce nech to hrá a to je asi najdôležitejšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|