Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 16:38:40
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ian Waller -Wall  (Prečítané 13366 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 14. December , 2012, 20:15:00 »

Dík Kubo  Na zdravie! ,jasne že aj keď skvele vyzerá je s výborných materiálov a krásne spracovaná nemusí hrat na psratie  .Chlap čo mi to posielal ju mal rozobratú mechaniky ma niekde v krabici a keď to narýchlo balil zabudol dat a kobyla je u jedného chlapa čo ju čistil a objednával na nu nove vruty - ale tie prídu až v novom roku dovtedy sa nepohnem , ešte zohnať jeden singel najlepšie s opačnou polaritou do stredu a super .  odspodu vidno viac otvorov na potenciometre a prepínače podla všetkého tam bolo dost komplikovane zapojenie možno aj aktívka . teraz si to spravím podla tých plechov , ako aj časom všetky gitary na jeden potak hlasitosti ktorí trochu aj clonu stahuje , a troj-polohový prepínač .
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #31 kedy: 14. December , 2012, 20:38:31 »

Dík Kubo  Na zdravie! ,jasne že aj keď skvele vyzerá je s výborných materiálov a krásne spracovaná nemusí hrat na psratie  .Chlap čo mi to posielal ju mal rozobratú mechaniky ma niekde v krabici a keď to narýchlo balil zabudol dat a kobyla je u jedného chlapa čo ju čistil a objednával na nu nove vruty - ale tie prídu až v novom roku dovtedy sa nepohnem , ešte zohnať jeden singel najlepšie s opačnou polaritou do stredu a super .  odspodu vidno viac otvorov na potenciometre a prepínače podla všetkého tam bolo dost komplikovane zapojenie možno aj aktívka . teraz si to spravím podla tých plechov , ako aj časom všetky gitary na jeden potak hlasitosti ktorí trochu aj clonu stahuje , a troj-polohový prepínač .

Aký snímač? S opačnou polaritou? Veď otoč vývody, keď to bude zle hrať...:-)
Len to letuj za splnu mesiaca - od začiatku do dvoch hodín - aby bola tá elektrika kvalitná:-)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 14. December , 2012, 20:40:44 »

hm neviem obávam sa ako zapojím ten jedne potak ale už mi par ludí tu dali na to typy - vdaka
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #33 kedy: 14. December , 2012, 23:04:09 »

McCartney hral tiež na podivnosť o ktorej "nikto nepočul"?  Popiskujem si Nič v zlom, ale takáto značka existuje doteraz.
ja som pisal o logu na hlave gitary, nie o znacke waLL basses
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #34 kedy: 14. December , 2012, 23:30:51 »

ja som pisal o logu na hlave gitary, nie o znacke waLL basses
značka Wall možno existuje, ale nikto o nej nevie. V Anglicku sa vyrábali a vyrábajú basgitary Wal  Žmurk
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 15. December , 2012, 02:16:51 »

ano je to z jedným L - teda Wal to su tie legendárne bass a to ma napísane na hlave moja gitarka , myslel som si neviem prečo že je to s dvoma ll . Inak jasne je toto gitarové forum ale medzi basakmi je to celkom pojem , len tak pre ilustráciu koľko môžu stát http://www.ebay.com/itm/Wal-Mk-II-5-String-Bass-/321040716989?pt=Guitar&hash=item4abf8494bd     respektíve koľko si za to niekto pýta
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #36 kedy: 15. December , 2012, 07:38:11 »

značka Wall možno existuje, ale nikto o nej nevie. V Anglicku sa vyrábali a vyrábajú basgitary Wal  Žmurk
moja chyba, uz mi jebe  ?§!.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #37 kedy: 15. December , 2012, 09:11:17 »

zaujimave ale je, ze kym basy su zname a velmi cenene, tak o gitarach je uplne ticho.
Zaznamenané

o-yep sro
stevino179
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 15. December , 2012, 09:32:14 »

ja som strávil na nete týždeň - x hodín a nenašiel som žiadnu zmienku ani o jednej gitare /až na jedno trojkrkove monštrum z čoo len jeden krk bol gitarový / , je to haluz a riadna , bolo by napísať do terajšej firmi Wal ale ja neviem po anj . Zase je dost možne že proste zopár gitár spravili možno na objednávku alebo tak nejak , asi požiadam niekoho aby tam napísal - nájde sa tu niekto /snáď skusit Jaywalker alebo dakoho /
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 15. December , 2012, 09:45:08 »

Uvidite este vsetci ked sa prevali jej raritnost a Stevino ju potom preda  Som za vodou kámo bude sa vozit na Bentley Som frajer
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 15. December , 2012, 10:05:15 »

Na zdravie! , to nemôžem spraviť slubil som kamošovi ktorí mi ju pustil že ju nepredám  , ale už mam dohodnutého kamoša čo napíše do anglicka  do firmi nech potvrdia čo je to zač , ale je dost možne ako písal Kubo že ak je to origo Wal môže-  mat cenu usa stratu
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #41 kedy: 15. December , 2012, 10:08:28 »

Na zdravie! , to nemôžem spraviť slubil som kamošovi ktorí mi ju pustil že ju nepredám  , ale už mam dohodnutého kamoša čo napíše do anglicka  do firmi nech potvrdia čo je to zač , ale je dost možne ako písal Kubo že ak je to origo Wal môže-  mat cenu usa stratu
Ale na druhej strane je dosť možné, že výrobca tejto gitary je u nás, aj ten mahagón tom nasvedčuje  No hanbím sa.. Uvidíš, každopádne máš zaujímavý kúsok minimálne za adekvátnu cenu  Žmurk
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 15. December , 2012, 10:22:47 »

ako to myslíš s tým mahagonom ja nevidím rozdiel medzi mahagonom na mojej gitare a na linku čo som dal na basu za ktorú chcú cez 5000 , a vlastne je mi to jedno či je to origo toto nieje na biznis , len dúfam že keď sa zloží bude hrat tak ako vyzerá , dnes popracujem na fotkach a ide sa písat do anglicka nech mam klud na duši
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #43 kedy: 15. December , 2012, 10:29:10 »

Niet nad Tvoju uprimnu radost Stevino.  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 15. December , 2012, 10:50:11 »

decka radosť je nekonečna  Na zdravie!  , treba si nechať kúsok decka v sebe lebo dospelým len jbe s peňazí a sexu a iných popudov - hlavne ked to nemajú , tešít sa z iných vecí je celkom stav  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.