rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2012, 15:11:03 » |
|
Ale na druhej strane je dosť možné, že výrobca tejto gitary je u nás, aj ten mahagón tom nasvedčuje ... presne to som myslel, ked som spominal podobne gitary kolujuce po Slovensku. mahagon jak z Breclavskej dyharne co sa kedysi jediny u nas dal zohnat, pavuciny na laku jak z nitra od Chemolaku, presne tak na mojej gitare a vsetkych podobnych co com videl. inak s napisanim do firmy... ja ked som mal este Pearl gitaru a nebolo internetu, tak som sa vo Frankfurte v Pearl stanku pytal tych japoncov, ze kedy tie gitary asi robili a ake vselijake robili. ty sa na mna pozerali jak na debila, ci som si nahodou nevsimol, ze oni robia bubny a gitary V ZIVOTE nevyrabali...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2012, 15:12:38 » |
|
Stevino - nemas fotku toho tremola co Ti neposlali ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2012, 15:16:48 » |
|
decka radosť je nekonečna , treba si nechať kúsok decka v sebe lebo dospelým len jbe s peňazí a sexu a iných popudov - hlavne ked to nemajú , tešít sa z iných vecí je celkom stav SD1 ti este sluzi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2012, 15:42:00 » |
|
Prsne takú som mal od Budinského....potom som ju predal komusi ,nachlp taká istá akurát poťáky išli z tela nebolo tam plechové čudo a podpis Wal sa dá lahko sfalšovať aj ked neviem kto by načo toto falšoval,mne tá gitara príde tuctová a vyzerá jak parkety ale ked ti bude slúžiť tak potom ok
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2012, 16:52:58 » |
|
mechaniky a kobylu nemám ani foto , dokonca ani SD1 hrala super ale žrala signál potom som ju dobre vymenil už ani neviem za čo - teraz ma to troha mrzí lebo zrovna ten zvuk mi chýba . No ked sa najde chvíľa nafotím riadne foto a posielame to cez známeho kamaráta do anglicka do firmi wal oni sa budu vediet vyjadrit .Ak ma niekto doma niečo podone nafotí a zakvačí dovtedy su to len reči videl som už zopár domorobo nastrojou ale to všetko bolo kvalitou inde ako toto . A vlasnte aj keby je to jedno ak bude hrat mne sa páči - nieje na biznis , veľa dreva - vela poctivého dreva a ten krk z toho som v prdely akože taky orech waw . jediná vec čo mi na nej trocha vadí že bude asi dost tažka ked sa zmontuje tak nema niekto nejaky zaujímavý singel snimač doma na vyše
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. December , 2012, 16:57:49 » |
|
a posielame to cez známeho kamaráta do anglicka do firmi wal oni sa budu vediet vyjadrit
To az tak? Fotky im nestacia?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. December , 2012, 17:06:11 » |
|
ved fotky ale chcem spraviť nejaké lepšie ako tie tu ešte sme ich nekontaktovali , nemáš nejaký starý plesnivý singel progi - ty asi jediný tu máš predstavu očo mi vo zvuku ide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. December , 2012, 17:08:06 » |
|
ved fotky ale chcem spraviť nejaké lepšie ako tie tu ešte sme ich nekontaktovali , nemáš nejaký starý plesnivý singel progi - ty asi jediný tu máš predstavu očo mi vo zvuku ide Nemam veru, ja az tak nie som na single. Co sa suciastok tyka, nemam nic zaujimave.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 15. December , 2012, 17:14:31 » |
|
nj chcel by som presne to čo je na harmony silný signal a nič neodpustí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2012, 17:44:46 » |
|
...stevino, ty snad kupujes tieto cuda s nejasnym povodom kvoli "nejakemu zvlastnemu vzruseniu" "ze, co ked to bude nejaka bomba" - inak dobra uchylka ...ale nic vzlom, vsetci mame svoje ...drzim ti palce ...inak, tak ako chalani predomnou pisali, aj mne to silno pripomina "slovensku vyrobu z 80tych rokov" ...podla toho co si pamatam z toho obdobia, ja by som kludne stavil na Janka Bodlaka
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. December , 2012, 18:27:27 » |
|
v starom dobrom Pera Sounde na Trnavke take kadejake vysievali naposledy som podobnu basu videl u Kutneho, ked mal este ten bazarik na obchodnej, cca 10 rokov dozadu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 15. December , 2012, 19:23:53 » |
|
Kamoš má gitaru-že vraj Bodlák to robil-alebo nejaká Neuzerovka a je to fakt veľmi podobná konštrukcia.Presne také isté napínanie tremolových pružín.Foto toho tremola by bodlo.Ale určite by Igor Keller vedel povedať či je to made in Slovakia A nezdá sa mi ani ten propisotový nápis hand made...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 15. December , 2012, 19:52:43 » |
|
za každe info budem rád , každe foto podobneho ma zaujíma , čakam na chvílu času poriadneho svetla a dam detail foto , ten krk je zaujímaví , spracovanie na vysokej urovni , krk do tela zapada tak presne že nechapem , pekna robota , čo je to zač zistím ked to osadím a zahrám si , chcel som len vymeniť jedného japonca s humbuckermi za niečo stratoidne zo singlami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. December , 2012, 20:55:47 » |
|
no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto
Stevino...:-) A čo ak sa ukáže, že je to nástroj vyrobený na Slovensku? Aj keď nespochybňujem, že to môže byť kvalitný nástroj. Čo potom napíšeš?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 15. December , 2012, 21:14:13 » |
|
nič , fakt ide oto ako to hra toto nie je na biznis, mne sa pači ma skvelý krk ak to bude ladiť a hrat je to ok , ked si predstavím čo by zobral teraz hocijaký staviteľ za takýto korpus s takýchto materiálov v takomto prevedení , je to navyše staré teda ešte pekne preschnute krk je rovnučký , chýba mi len to čo mam dodať chlap ešte po novom roku a jeden snímač a neviem čo tam do stredu dat , ale asi tam dám zatiaľ hocčo , lebo už nebude na to veľmi peniaz ani už nemám čo menit pomaly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|