Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 16:30:30
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ian Waller -Wall  (Prečítané 13349 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #60 kedy: 15. December , 2012, 21:22:50 »

sadol by tam standardny FR ? lebo ak nie, tak u mna jasno - 80te roky Made in CSSR. tu byval problem s HW, tazko sa to sem dostavalo zvonku a bolo to drahe, tak tu existovali svojpomocni vyrobci, sam mam take tremolo - v zasade FR, ale standardny FR miesto toho mojho neosadim. ak to robila zabehnuta firma vonku, na 100% by tam osadila bezny dostupny komponent - zato sa pytam, ci tam ide dat klasicky FR a ci by sedela po jeho osadeni aj menzura...
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #61 kedy: 15. December , 2012, 21:24:14 »

nič , fakt ide oto ako to hra toto nie je na biznis, mne sa pači ma skvelý krk ak to bude ladiť a hrat je to ok  , ked si predstavím čo by zobral teraz hocijaký staviteľ za takýto korpus s takýchto materiálov v takomto prevedení , je to navyše staré teda ešte pekne preschnute krk je rovnučký , chýba mi len to čo mam dodať chlap ešte po novom roku a jeden snímač a neviem čo tam do stredu dat , ale asi tam dám zatiaľ hocčo , lebo už nebude na to veľmi peniaz ani už nemám čo menit pomaly  Neviem

A je podľa Teba v poriadku, že nenapíšeš nič??? Najskôr tu vypisuješ na istotu akú starú svetovú značku nám ukážeš a potom nenapíšeš nič??? Prečo mám pocit, že si s..ieš do huby?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #62 kedy: 15. December , 2012, 21:45:48 »

vsak ho nechaj, ved konecne sa raz nebije za svoju pravdu a pripusta ze tomu moze byt aj inac. vsak sa neposerieme ked si myslel ze to bude nieco a bude to napokon cosi ine  Žmurk
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #63 kedy: 15. December , 2012, 21:50:14 »

:-)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #64 kedy: 15. December , 2012, 23:47:04 »

vsak sa neposerieme ked si myslel ze to bude nieco a bude to napokon cosi ine  Žmurk
tak ako sme sa neposrali uz mnohokrat predtym  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 16. December , 2012, 00:24:52 »

no ale zatiaľ je to na strane origo Wal , a prečo nie zatiaľ to nikto nevyvrátil len nejaké tézy , neviem prečo by niekto robil fake nastroja absolútne nebežnej značky ktorá  navyše robí basi , počkám si na kobylu a na vyjadrenie od  firmi a fankubu wal , a hlavne si počkam na to ako to bude hrat -lebo oto mi ide . nemám poruke žiadny klasicky fr a len čo sa pozerám na puzdra šrobov na kobylu je to dost pekná robota
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #66 kedy: 16. December , 2012, 00:29:18 »

Moja prvá elektrika mala tiež logo Marcus (Jurkovič) a pritom to bola nejaká chobotina ktorú si doma vystrúhal nejaký metalista a použil hardware a krk z Jolany  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #67 kedy: 16. December , 2012, 00:29:35 »

je niekde nejake info ze Wal vyrabali aj niekedy nejaku gitaru?
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #68 kedy: 16. December , 2012, 00:31:09 »

je niekde nejake info ze Wal vyrabali aj niekedy nejaku gitaru?
zatiaľ nie  Žmurk
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 16. December , 2012, 00:38:20 »

zatiaľ nič jedine čo som našiel trojkrkove monštrum kde jeden krk je gitarový od wal , mne nejde do hlavy len to prevedenie , spravím lepšie foto ale je to fakt pekná práca
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 16. December , 2012, 00:52:24 »

tak wal nikdy gitaru nevyrobil, ale to, ze ta ceskoslovenska parada nieje wal, su podla teba len tezy...
« Posledná zmena: 16. December , 2012, 00:52:41 od Krtko » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #71 kedy: 16. December , 2012, 08:16:47 »

naposledy som podobnu basu videl u Kutneho, ked mal este ten bazarik na obchodnej, cca 10 rokov dozadu...

To si pamatam, tam som predal svoju prvu epifon.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #72 kedy: 16. December , 2012, 08:21:44 »

Inak Stevino - zatial jedine, co si splasil a co sa zda, ze je to co malo byt, je ten Sims Watts. :) Fakt si inak uz namiesrto tychto volovin mohol mat slusny americky Strat a pokoj...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 16. December , 2012, 08:39:22 »

a skade by som na ten strat usa zobral , všetko čo mam som len prekšeftil a vždy išlo o položky max do 200 /aj simmsa som vymenil za kombo čo som vymenil za kombo čo ma stalo 160 / , tuto gitaru som vymenil za japonca ktorého som splašil za 120 ceny s ktorými operujem su absolútne mimo usa stratov /taky ročník ešte nevyrobili aj ked cenou už nove usa ide pekne dole / . Je obdivuhodne ako ste všetci presvedčený že je to fake aj ked to splna všetky konštrukčne a materialove predpoklady na Wal /šroby krk - ich typ , materiál , spôsob lepenia , komplikovaná elektrika - podla otvorov na potaky... a v neposlednom rade napis/ , aj to že Wal nikdy gitaru nevyrobil je domnienka - nikto z Vas podla všetkého žiadny nastroj Wal v rukách nemal . fakt neviem kto by u nás robil pred 30 rokmi fake nastroja ktorý vtedy u  nás hádam nikto ani nepoznal .Skor samo zda že Ian Waler naozaj spravil gitaru . A HLAVNE ak ma kamoš neklamal jeho známy ju kúpil vo francúzskom bazáre ako by sa tam asi dostala československá robenka - Ale nakoniec asi všeci okolo mna klamu len aby som náhodou nemal cenný kus .
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #74 kedy: 16. December , 2012, 09:42:41 »

Ale nakoniec asi všeci okolo mna klamu len aby som náhodou nemal cenný kus .

...omyl, vsetci si zelame aby si mal cenny kus :) ...ja osobne len nechapem tvoj postup pri vybere nastroja

...niekto ti posle nieco nekompletne, ty tu hned pises vyjadrenia ako: obchod storocia a laska na cely zivot, a pritom si si natom
este nebrnkol ani nasucho  ?§!.
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.