Branko
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 15. Február , 2013, 13:57:25 » |
|
Vidim ze mam asi inu predstavu o gitarach ako vy ..... len som sem chcel dat fotku hotoveho nastroja ...... toť moj posledný príspevok na tomto fore
Preco by to mal byt tvoj posledny prispevok na fore ? Zato, ze niekto vyjadri svoj nazor ? Sak jebat, nie ? Je to diskusne forum, tak diskutujeme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 15. Február , 2013, 13:57:40 » |
|
Neblbni, tesi ma sledovat co vytvoris. Patris k par ludom co tu na fore nieco vedia okrem kecania, tak pokracuj, makaj a posielaj fotky Drzim palce!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 15. Február , 2013, 13:59:52 » |
|
ked sem niekto chodi len na odobrenie vlastneho vkusu a nazoru tak potom je zmazanie svojho uctu asi najrozumnejsim riesenim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 15. Február , 2013, 14:19:13 » |
|
ale no tak, uspojit veškeré slovanstvo je nemozne..... ti budou pyskovat vzdycky a vypichovat kazdy negativni detail, misto toho co by pochvalili. Je to narodni povahovy rys, na rozdil treba od anglosasu, kteri pochvali i sracku aby meli klid me se to libi, je to takove "dřevní", zemité.... trochu jsem se bál toho vykladani na hmatniku jak pujde ke zbytku, ale i to nakonec docela sedlo. To ze tele se dvema HB neni tele, to je jasne, ale Mulen uz jedno tele prece ma, sedi mu tvar, tak si vyrobil dalsi kytaru pro sebe, s jinym osazenim. Urcite nikomu nebude tvrdit ze to hraje jako tele. I prispevky o bliti ze drevenych ramecku jsou cennejsi nez prispevky zadne, aspon je videt ze to nekomu stoji za vyjadreni Jsme domluveni ze v utery si je prohmatam, tak pak poreferuju...
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2013, 14:19:48 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 15. Február , 2013, 14:26:23 » |
|
ale no tak, uspojit veškeré slovanstvo je nemozne..... ti budou pyskovat vzdycky a vypichovat kazdy negativni detail, misto toho co by pochvalili. Je to narodni povahovy rys, na rozdil treba od anglosasu, kteri pochvali i sracku aby meli klid me se to libi, je to takove "dřevní", zemité.... trochu jsem se bál toho vykladani na hmatniku jak pujde ke zbytku, ale i to nakonec docela sedlo. To ze tele se dvema HB neni tele, to je jasne, ale Mulen uz jedno tele prece ma, sedi mu tvar, tak si vyrobil dalsi kytaru pro sebe, s jinym osazenim. Urcite nikomu nebude tvrdit ze to hraje jako tele. I prispevky o bliti ze drevenych ramecku jsou cennejsi nez prispevky zadne, aspon je videt ze to nekomu stoji za vyjadreni Jsme domluveni ze v utery si je prohmatam, tak pak poreferuju... Ešte by si mohol upresniť, čo si prehmatáš:-)))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 15. Február , 2013, 14:48:50 » |
|
Ešte by si mohol upresniť, čo si prehmatáš:-)))
to slovanské veškerenstvo, ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 15. Február , 2013, 14:53:18 » |
|
Vidim ze mam asi inu predstavu o gitarach ako vy ..... len som sem chcel dat fotku hotoveho nastroja ...... toť moj posledný príspevok na tomto fore
len sa nenechaj odradiť, iba niektorí tu majú inú predstavu ako ty. Ja mám z tej gitarky dobrý pocit, oveľa radšej mám priznané drevo, tvoja sa mi páči a je super, že je to vlastný výtvor. O to lepší pocit z nej budeš mať aj ty pri hraní.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 15. Február , 2013, 14:55:54 » |
|
mne sa ta gitara lubila v surovom stave, vsetko sa rysovalo dobre.. ale akonahle tam siel ten lak a vyzera to ako to vyzera s tym inlayom tak je to pre mna asi o 70% menej zaujimave vizualne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 15. Február , 2013, 15:06:31 » |
|
Je škoda, že tá kresba vrchnej dosky nevyšla po nalakovaní viac, po vybrúsení je vidieť výraznejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 15. Február , 2013, 15:10:59 » |
|
....ješiš mariš, ešte koľko faciek dostaneš od života a to sa potom zakaždým zdekuješ ber to predsa s nadhľadom ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 15. Február , 2013, 15:17:16 » |
|
Ale preco by mal, ved toto je len obycajne slonenske gitarove forum + nejaky ten sociopat ako bonus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 15. Február , 2013, 15:18:00 » |
|
Slonenskooo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 15. Február , 2013, 15:26:53 » |
|
to slovanské veškerenstvo, ne? Aha:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 15. Február , 2013, 18:11:26 » |
|
ja som velky fanusik pekneho natural dreva ala blackmachine, mayones / skervesen, ale mulenova tvorba sa mi paci a prax robi predsa majstra skoda, ze na slovensku nie su platy prave najvyssie, inak by mal mulen hned niekolko zakaziek na nove gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 19. Február , 2013, 22:19:12 » |
|
tak sem si ohmatal mulenovy nastroje ten zeleny potrebuje jeste trochu polecit, ten nabytkovy je super. Ve skutecnosti je jeste peknejsi nez na fotce.
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2013, 12:52:10 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|