stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 20. Február , 2013, 08:06:41 » |
|
mne sa páči aj keď mam averziu k strojovej výrobe hudobných nástrojov v konečnom dôsledku je jedno ako sa človek dopracuje- hlavne že pracuje aj rukami a nie len jazykom /ši šikovný a pracovitý - bez debaty/ , aj tie rámiky su pekne , vyzerá fajnovo a originálne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 20. Február , 2013, 10:11:24 » |
|
hlavne, ze tie tvoje jedinecne gitary boli vzdy handmade a ani jedna gitara nebola lacna, pasova masovka
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2013, 10:11:42 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 20. Február , 2013, 10:33:51 » |
|
Vidim ze mam asi inu predstavu o gitarach ako vy ..... len som sem chcel dat fotku hotoveho nastroja ...... toť moj posledný príspevok na tomto fore
Moja gitara sa tu nazvala; roztahany sopel,grc a som tu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 06. Október , 2013, 12:32:25 » |
|
jedna průběžná...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 08. Október , 2013, 13:24:34 » |
|
Chlapcovi to pekne struha je cas sa vratit na forum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 08. Október , 2013, 14:53:50 » |
|
dúfam, že sa vráti na fórum. niektorí ľudia sa tu naozaj vyjadrujú ako majstri sveta. majú odpovede na všetko a ľudí dávajú dole v podstate za čokoľvek. podľa mňa veľmi pekné gitary... nakoniec jeho osobitosťou a tzv. signatúrom bude jeho vkus som zvedavý, že či skúšal aj scalopped...
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 08. Október , 2013, 21:04:22 » |
|
... niektorí ľudia sa tu naozaj vyjadrujú ako majstri sveta. majú odpovede na všetko a ľudí dávajú dole v podstate za čokoľvek. ... nefnukaj, ani v beznom zivote nie su vsetky veci idealne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 09. Október , 2013, 05:11:35 » |
|
nefnukaj, ani v beznom zivote nie su vsetky veci idealne.
Nefnukam. Len konštatujem realitu. A bežný život?!? Ok! Ale toto je fórum pre ľudí, ktorí majú niečo podstatné spoločné - muziku. A tá by ich mala spájať . Toto fórum by nemal byť battlefield. Alebo niektorí sa pomýlili a myslia si, že vypli tú povestnú hru a dohrali... Chyba býva medzi stolickou a klavesnicou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 09. Október , 2013, 07:00:46 » |
|
z morálneho hľadiska máš pravdu, ale z praktického hľadiska Ti radím troška sa vôči tomu obrniť a rozlišovať, medzi fórovým folklórom, iróniou, osobným vkusom a reálnou kritikou, lebo je pravda že teraz sa to týka tu tohto fóra, ale rovnako sa s tým môžeš stretnúť v práci, v rodine, v okruhu kamarátov a potom čo spravíš utečieš na inú planétu
|
|
« Posledná zmena: 09. Október , 2013, 07:01:16 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 09. Október , 2013, 08:20:07 » |
|
toto je bezny zivot...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 09. Október , 2013, 09:16:47 » |
|
z morálneho hľadiska máš pravdu, ale z praktického hľadiska Ti radím troška sa vôči tomu obrniť a rozlišovať, medzi fórovým folklórom, iróniou, osobným vkusom a reálnou kritikou, lebo je pravda že teraz sa to týka tu tohto fóra, ale rovnako sa s tým môžeš stretnúť v práci, v rodine, v okruhu kamarátov a potom čo spravíš utečieš na inú planétu keby som nebol obrnený tak tu už dávno nie som. ja v podstate toho vydržím dosť, ale fakt je ten, že sa mi nepáčia spôsoby niektorých ľudí tu. Úplne inak sa správajú ľudia na zahraničných fórach. Pokiaľ nemusím - nechcem a nejdem na zahraničné fórum, pretože ja som neni chronický "utekač" za hranice tohto štátu. Nie som z tých, ktorí glorifikujú všetko čo je na západ od BA a neverím tomu, že rakúsky prd je lepší ako slovenský. Snažím sa zisťovať si veci tu na Slovensku a s ľudmi, ktorí sú tu. Ale keď ťa niekto hned v prvom komente odjebe, že čo sa tu pýtaš sprostosti, alebo tu podáva svoje názory tak, že zhadzuje iných - tak potom sa naozaj zamýšľam nad tým či ozaj nie je lepšie ísť poprostiť o radu niekam inam. a nejde tu len o komenty na otázky. ale o to, keď sem človek niečo prinesie. V duchu sa teší, že niečo sem dal čo môže niekomu po môcť a stretne sa tu s reakciami, že načo si to sem dal.. a teraz čo?... a pod...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 09. Október , 2013, 09:25:20 » |
|
PS1984..nie si ty nahodou Brano Mojsej? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 09. Október , 2013, 09:25:48 » |
|
Nic si z toho nerob, ked sa chces nieco ozaj dozvediet, chod na zahranicne fora, tu je to skor o zabave. Tie prekaracky sa tu mozu javit ako pomerne tvrde obcas, ale to si vacsinou len robime prdel, kedze sa tu vela clenov osobne pozna, kamosi sa a chodi spolu na pivo a rype sa tu vacsinou zo zabavy. Proste je to tu dost specificke a rodinne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 09. Október , 2013, 09:26:51 » |
|
PS1984..nie si ty nahodou Brano Mojsej? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|