Branko
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 19. Október , 2010, 08:02:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 19. Október , 2010, 08:31:00 » |
|
p.s. ak niekto potrebujete nejaku hudobnu vypomoc (alebo o niekom viete), kludne sa na mna obratte. (mam teraz na mysli pracu, nejake sola na cd, ci nahravanie a podobne veci suvisiace s produkciu, skladanim hudby-privitam)
dik
Mam zaujem o vypomoc , nauc ma takto hrat a komponovat . Je to naozaj fantasticke a je skoda ze to mas len tak doma odlozene, treba do vydat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 19. Október , 2010, 08:44:07 » |
|
milujem ta a chcem mat s tebou deti, je to POPICI!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 19. Október , 2010, 08:44:15 » |
|
no...bomba, Mato, skvela praca. Vzdy som tvrdil, ze mas neskutocny talent !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 19. Október , 2010, 08:57:18 » |
|
cavte,
dakujem za vypocutie aj za pekne slova, potesia. fakt dik. co sa tyka cd, mrzi ma ze sa nevydalo ja som splnil svoju cast dohody a cd dokoncil a nahral, uplne zadarmo. nemam z toho ani cent. jednoducho som uveril v slovo kamosa :-). dnes uz viem, ze som (bol) ten najnaivnejsi clovek pod slnkom. chalan, pre ktoreho som to cele robil nie je zly clovek, bohuzial slovo nedodrzal. ale vpohode, preniesol som sa cez to. ostala nahrata muzika a boli aj pekne casy, par koncertov, ked sme spolu hrali. v kazdom pripade, to cd som robil s laskou a vravim, musim vymysliet co snim :-) par napadov mam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 21. Október , 2010, 09:09:01 » |
|
ty si skladal sj vsetku hudbu pre neho? V solach totiz pocujem tvoje harmonie...To znamena, ze vsetko si zlozil, nahral a on nic s tym neurobil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 21. Október , 2010, 09:13:48 » |
|
je to super, uplne dokonale. ale Cellar Disco ma bavilo viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 21. Október , 2010, 09:37:49 » |
|
cavte,
ano, 4 veci su kompletne moje a v ostatnych som vychadzal z jeho dema na akustickej gitare, ktore som ale dotvoril asi z 80 percent... mal urobene minimum. urobil som aj vsetky texty, z vynimkou niektorych, ktore boli od ineho textara, ale aj do tych som razne zasahoval.
rastis - ano, aj mna. toto bola praca "na zakazku", kde som ale dostal kompletne volnu ruku a vysledok je hra na dve strany (aj ked vkusna, robil som len to za co sa mozem postavit). moje sucasne veci su o objavovani, nie o zakazkach (a rocku), takze rozdiel je zrejmy.
|
|
« Posledná zmena: 21. Október , 2010, 09:41:03 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 21. Október , 2010, 09:55:44 » |
|
yesfan tak potom k tym tvojim pesnickam najst spevaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 21. Október , 2010, 09:58:21 » |
|
tak nejak Pali, nanovo otextovat a naspievat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 21. Október , 2010, 10:07:58 » |
|
tak nejak Pali, nanovo otextovat a naspievat...
Otextujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 21. Október , 2010, 10:46:47 » |
|
Otextujem hello, dik za ponuku. zvazim este, co a v akom rozsahu a kedy budem robit... a pripadne sa ozvem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 21. Október , 2010, 11:11:08 » |
|
poprdeli edit: inac citit tam trochen petrucciho
|
|
« Posledná zmena: 21. Október , 2010, 11:13:50 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 21. Október , 2010, 12:17:56 » |
|
petrucciho mi to praveze vobec neevokuje.. petrucci mava totiz ovela jednoduchsie harmonicke postupy a ked vystava aj solo tak zneje jak z ucebnice z berklee zo strany 28 a je vacisnou az moc profi a schematicke nez pocitove.. mne yesfanova hra evokuje skor ine vplyvy a to starsej hudby ktora sa ale hra aj dnes v podobe fusion. napr spocks, transatlantic.. resp miestami ayreon mozno trochu mi to pripomenie ale je fakt ze ma vlastny rukopis a to sa mi paci, lebo.. ani neviem ci tu ma na slovensku nejaky gitarista vlastny rukopis nejak som sa s tym este nestretol..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|