yesfan
|
|
« kedy: 21. Júl , 2005, 14:22:25 » |
|
ahoj, tak sem davam prvu ukazku s nasho najnovsieho CD SUPERSKRAT. Som zvedavy, co na to poviete. na cd je viac zanrov, su to parodie, toto je taka najazzlá vec venovana jednemu znamemu slovenskemu jazzmanovi :-)(nemyslime to zle...) Toto CD obsahuje 11 desivých psychedelických koververzií/paródií predstavitežov slovenského i svetového masmediálneho marazmu. Album vznikol experimentálnou formou. Najprv skupina nahrala 2 hodiny improvizácií, ktoré boli následne zúrivo postrihané a v priebehu polroka doplnené prihratými nástrojmi a spevmi. Sme presvedčení, že táto originálna mätež motívov a improvizácií stojí za vypočutie. jam sme nahrali do styroch stop na skusobni. vsetko ostatne (gitary, basa, spevy) je robene cez digitech rp 300 rovno do kompiku a synty su programovane v midi v kompiku tiez. CD je dostupne na mojej mail adrese. enjoy! postupne mozno pridam dalsie skladby, ci ich casti Priečny Peter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2005, 16:59:15 » |
|
Pekny jazzrockovy jamik, obzvlast gitara sa mi paci (taky trosku Al Di Meolovsky styl). Jedine, co mi miestami trosinku vadi, su tie hlasy v pozadi. Alebo to uz mam fakt schyzu, ze pocujem hlasy? :ohgod:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Júl , 2005, 07:44:19 » |
|
no, to je ten priečny peter...aj mne vadi :-) to bola taka epizodka, ked peter lipa nahraval v ziari cierneho petra, tak som sa bavil s mirdom sirkom, co ho tocil ze ako to islo, tak ze vpohode, len vyhadzovali vela jeho bezporizornych scatov.. :-) tak to bola inspiracia, ze ked to uz tam mam nahrate a nejde to odohrat - nech to ma aspon pointu :-) celkovo praca na tomto CD bola zaujimava, lebo najprv vravim, bol nahrany jam session (cca 2 hodiny-bicie el, ak git., basa) do4 stop a ten bol postrihany do 11 kostier uplne inych veci, vsetky spevy sa vystrihali a iba niekde ostali pozostatky- ako v tomto priečnom petrovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Júl , 2005, 08:38:43 » |
|
guitman, dakujem za pomoc s mp3 !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Júl , 2005, 08:52:52 » |
|
Zvuk sa mi zda prehallovany. ""Do not tell me, that you're not into jazz"" )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Január , 2006, 17:04:31 » |
|
chcem pocut aj nieco ine.. tiez takto riadne vyskratovane...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 11. Január , 2006, 09:37:30 » |
|
pokusim sa dodat dalsiu mp3, kubrieli... s pomocou nejeakej dobrej duse sa mi to hadam podari :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Január , 2006, 10:50:20 » |
|
pomocou ftp by to slo lahsie :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Január , 2006, 13:17:01 » |
|
pekne veru, zaujimavo ste to nahravali. Ta gitara sa mi paci....aj zvukovo aj ako to je zahrate...predpokladam, ze to si ty ozaj....preco ti pise, ze mas 1 prispevok, ked len tu ich vidim od teba 4
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Január , 2006, 13:21:07 » |
|
yesfan: niekto ta preklial? :blink:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. Január , 2006, 14:38:00 » |
|
Je to naozaj fajn, ste dobrí muzikanti. Vlastný web nemáte? Tiež som zvedavý na nové ukážky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. Január , 2006, 14:46:48 » |
|
Veru, nove ukazky treba! Nech tu progresivny rock nezakape uplne! :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Január , 2006, 15:01:06 » |
|
Super!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. Marec , 2006, 07:59:07 » |
|
ahojte, nas web je www.skratfstrku.sk ja sa chcem pokusit najst niekde u nejakeho kaosa priestor, kde by som cely novy album dal na stiahnutie. nech sa zabavite. len som zatial nie uspesny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Marec , 2006, 08:00:15 » |