Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 20. Január , 2009, 00:20:56 » |
|
Tak preco na el. bicie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 20. Január , 2009, 07:38:51 » |
|
skratfstrku je bomba ale toto je velmi nechutne super nahrate, si velmi sikovny ale tento fekal metal fakt nemusim. nebol moj zamer stavat na nechutnosti, v ziadnom pripade. verim, ze ked prejdes texty, uvidis, ze je to len kulisa viacmenej klasickeho pribehu (pakt z diablom, trest), podaneho pre srandu, nic viac. je to parodia na tych, ktori tie pitvy a nechcem ani pomysliet co viac myslia vazne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 20. Január , 2009, 07:43:15 » |
|
Takze ty si si aj bicie sam nahral caves, ano nahral som aj bicie - roland hd-1, elektricka mala (uplne perfektna) sada do bytu. pouzivam pri skladani a takychto uletoch. verim, ze ocenite, akyze to bubenik to tu na fore rastie!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 20. Január , 2009, 08:20:41 » |
|
tie zvuky srania su obdivuhodne verne. kde si to nahraval? prdenie som robil, ehm, no, ustami, ale jeden sampel je original - v uvode Padu Do latriny - z nejakeho ruchoveho cd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 20. Január , 2009, 15:45:23 » |
|
No moj vyprazany rezen sa po vypocuti prvych trackov v zaludku nejako divne otaca... to si mal namysli tym mladnutim? Preco si nezabehat Inak riadny fekal metal Ozaj Mato ak mas nejake problemy tak sa nam mozes zverit. My Ta vypocujeme aj pomozeme, ak to bude v nasich silach. jo :-) , no, konzumovat neodporucam pri tom, to je fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 21. Január , 2009, 03:51:45 » |
|
je to uplne mega
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 21. Január , 2009, 09:46:07 » |
|
hello, kolegen, linky na Klokotor odteraz nefunguju, pretoze verim, ze sa stastne dostal k tym, ktorych to mohlo zaujimat. Ide len o ulet projekt, ktory som chcel venovat svojim kamosom tu na fore a v mojom okoli. Nejaka expozicia sirsej verejnosti nie je, myslim nutna :-) Ak sa pripadne objavi este niekto, kto by to chcel, poslite pm a je to k dispozicii. dik vsetkym, co si to stiahli a verim, ze sa pobavili! este som chcel spomenut - gitary aj basa isla priamo do line6 podx3 (fazule) cez tovarenske presety. nahravka bola len dynamicky a frekvencne upravena v t-racks (mierne rozsirene stereo, stlacenie, pridanie hlasitiosti, basov, stredov) bicie, ako som uz spomenul su nazivo nahraté roland HD-1 (stereo výstup, cize nie separátne kopák, maly bubon atd....) takze, zase niekedy dozdivenia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 21. Január , 2009, 12:42:19 » |
|
Z prvej som nerozumel ani slovo, druha je perfektna. Hlasy narozpraval niekto iny, pravda? Mohol by si robit rozhlasove hry pre mladez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 21. Január , 2009, 13:51:26 » |
|
vsak robim, v planetariu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 22. Január , 2009, 10:53:58 » |
|
ja som si to nestihol stiahnut, tak ak by to slo, poprosil by som o link. dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 22. Január , 2009, 11:13:43 » |
|
tie hlasy su najlepsia vec. aj v skrate to je genialne. tento rozhlasovy styl sa da pocuvat vo velkom:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 22. Január , 2009, 12:55:57 » |
|
ja som si to nestihol stiahnut, tak ak by to slo, poprosil by som o link. dakujem ja tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 23. Január , 2009, 10:58:09 » |
|
yesfan Ze pozdravujem pana Eda, Augustina a pani Cilku. Musia mat zmysel pre humor. Death metal som nikdy nepocuval, ale ak su tam taketo texty, tak uz chapem jeho oblubenost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 23. Január , 2009, 11:35:06 » |
|
zdar,
jasne, odovzdam pozdravy :-)
ich som s "tym ostatnym" hlukom neobtazoval. nasli si cas, nahovorili tie kolaze s tym, ze to robim len tak pre srandu, pre par kamosov. dobre sme sa pri tom zabavili, inac, ked to hovorili.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|