Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 14:27:48
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: yesfan - Hudobné ukážky, projekty, muzika  (Prečítané 122249 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #285 kedy: 26. Február , 2009, 14:21:52 »

to bolo na bitku urob lepšie a kritizuj Zdravíčko 

picu na bitku, ostatnym je to jasne  Som frajer
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #286 kedy: 26. Február , 2009, 14:23:03 »

tak, tak... musi tam byt citit ten hlinik....  Bavím sa skvele

snad len to spolocne bydlisko ma podobnost  Som frajer
ale v pohode, pani  Zdravíčko
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #287 kedy: 26. Február , 2009, 15:07:17 »

snad len to spolocne bydlisko ma podobnost  Som frajer
ale v pohode, pani  Zdravíčko

by si sa divil, este mame obidvaja gitary yamahy a skvelo shredujeme  ha ha ha
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #288 kedy: 12. Marec , 2009, 13:06:36 »

Musim povedat, ze prave pocuvam zaradom dosky z Tvojej stranky. + Myspace.
Som velmi milo prekvapeny, je to NESKUTOCNE premakane, super kompozicia. Krasne ukazane, ze muzika je v hlave az potom v prstoch.  Na zdravie!

Si velmi sikovny clovek. Skladba Draconus je proste pecka. Pocuvam ju v kuse a davam do prehravaca.  Žmurk

Karneval je tiez uplna supa, krasna vec.
Hladam este od Tvojej kapely Persona Grata song Nebeske zvony. Da sa niekde najst ?
Diky.  Zdravíčko

Vela dalsich super napadov prajem.  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #289 kedy: 12. Marec , 2009, 14:10:13 »

slovensky BULB :) velmi sa mi to paci, keen on progrockin'  Zdravíčko
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #290 kedy: 13. Marec , 2009, 08:35:18 »

Hladam este od Tvojej kapely Persona Grata song Nebeske zvony. Da sa niekde najst ?

zdar, dik za vypocutie a pekne slova, co sa tyka persony, mrkni na www.myspace.com/personagrataband nebesky zvon sa premenoval ak sa nemylim na I Am You
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #291 kedy: 17. Marec , 2009, 10:10:46 »

Hello,

prihadzujem jednu novu vecicku, ktoru som nedavno nahral. je trochu z ineho sudka, tak som zvedavy, ci sa bude pacit. link v uvodnom prispevku, 1. strana.

Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #292 kedy: 09. Jún , 2009, 13:54:02 »

Hm...casto sa pristihnem pri tom, ze pocuvam tvoju skladbu Draconus....Musim znova zablahozelat, jeto naozajstny mastrovsky kusok, naozaj osviezujuca vecicka, vyborne zahrata...Mas naozajstny talent Zdravíčko
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #293 kedy: 11. Jún , 2009, 10:03:59 »

We Are Not Alone
na stare kolena si sa skludnil, ako David Gilmour:) Obcas mi ho v tej skladbe pripomenies, obcas Vangelisa, v tom durovom refrene :) Ale nieco mi tam chyba, alebo nieco vadi, neviem...snad ta jednoduchost, ale harmonicka, aj ked v spojovacich a prechodovych castaich su dobre zmeny, ale ta sloha a refren sa mi zda na teba prilis jednoducha, az primitivna. Tiez mi vadi zvuk gitary, ktora hra pocas celej skladby to pomale solo. V refrene by som ho nahradil mozno syntakovym leadom, alebo aj nejakym akustickym nastrojom (dychovy dreveny, alebo aj saxofon by bol dobry - sak kaslat na to, ze by to bol Gilmour ako vysity). Nie je to zle, ale nejako mi to celkom nesadlo...:) klasicky tam mas dobre vseliake syntakove zvuky...chvalabohu, pretoze inak by ta skaldba sklzla medzi mnohe "osvedcene" gitarove postupy a postupnosti. Ale asi mi na tom vadi ten velmi pouzivany postup striedania durovych a molovych tonin. Ja som na mol. Teda nie namol, ale na mol. Vsak ty uz vies, co myslim :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #294 kedy: 12. Jún , 2009, 16:31:26 »

Hm...casto sa pristihnem pri tom, ze pocuvam tvoju skladbu Draconus....Musim znova zablahozelat, jeto naozajstny mastrovsky kusok, naozaj osviezujuca vecicka, vyborne zahrata...Mas naozajstny talent Zdravíčko

hello yngwier,

som rad, ze ti draconus prinasa radost - to je skutocna parada! mimochodom, kamos k nej akurat vyraba videoklip (!), takze az to bude, ak to bude, ocitne sa to na mojej myspace stranke - www.myspace.com/bucketmusician . ak mas chut na dalsie veci odo mna, najdes ich tam

Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Január , 2010, 15:15:51 od yesfan » Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #295 kedy: 12. Jún , 2009, 16:35:58 »

We Are Not Alone
na stare kolena si sa skludnil, ako David Gilmour:) Obcas mi ho v tej skladbe pripomenies, obcas Vangelisa, v tom durovom refrene :) Ale nieco mi tam chyba, alebo nieco vadi, neviem...snad ta jednoduchost, ale harmonicka, aj ked v spojovacich a prechodovych castaich su dobre zmeny, ale ta sloha a refren sa mi zda na teba prilis jednoducha, az primitivna. Tiez mi vadi zvuk gitary, ktora hra pocas celej skladby to pomale solo. V refrene by som ho nahradil mozno syntakovym leadom, alebo aj nejakym akustickym nastrojom (dychovy dreveny, alebo aj saxofon by bol dobry - sak kaslat na to, ze by to bol Gilmour ako vysity). Nie je to zle, ale nejako mi to celkom nesadlo...:) klasicky tam mas dobre vseliake syntakove zvuky...chvalabohu, pretoze inak by ta skaldba sklzla medzi mnohe "osvedcene" gitarove postupy a postupnosti. Ale asi mi na tom vadi ten velmi pouzivany postup striedania durovych a molovych tonin. Ja som na mol. Teda nie namol, ale na mol. Vsak ty uz vies, co myslim :)

hello, bratku,

dik za nazor a iny pohlad na vec - niekomu sadne, inemu nie. jedine, co som chcel aby z tej veci bolo zrejme je, aby bola taka "zasnivana" a to sa mi podarilo podla mojich predstav, takze som s nou spokojny tak ako je, ved inak by som ju sem nedal, medzi tie vlke  Na zdravie!
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #296 kedy: 07. Júl , 2009, 15:58:59 »

Nejaky koncert sa nechysta, cyklicky som sa vratil k lacnemu docentovi. Je to balzam pre moju utrapenu dusu.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #297 kedy: 08. Júl , 2009, 07:45:39 »

hello, robime nove skladby a koncert zatial nie je vo vyhlade, ale sme funkcni, ked bude nieco mimo ZH, dam urcite vediet

Zdravíčko
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #298 kedy: 03. December , 2009, 10:20:19 »

pre vsetkych gitaristov som zlozil tuto kompoziciu, verim ze si ju vychutnate  Som frajer

www.myspace.com/bucketmusician

zacne hrat automaticky

nepripajam mp3 lebo to nedokazem zmensit pod 2MB tak aby sa to dalo pocurat...  :)

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #299 kedy: 03. December , 2009, 10:37:24 »

[img width= height=]http://2.bp.blogspot.com/_Qs_anG965tY/SGvKBq-eDmI/AAAAAAAACQw/LqaekOTAjeA/s400/thumbs-up.jpg[/img]

ako vzdy bez jedinej vyhrady  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.294 sekund, 23 otázok.