udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 03. December , 2009, 12:58:58 » |
|
... načo mená ?... ....všetci sme tu popiči gitaristi... a kto nie je,nema sem čo kecat...
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 12:59:40 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 03. December , 2009, 12:59:45 » |
|
... hmm nesuhlasim uplne.. zas akoze ja mam namysli multiinstrumentalistu, co ma celistvy komplexny napad v hlave a dokaze ho takto podat.. nie kazdeho druheho rockera co hra kukurice.. to tu uz mozme dat chodelku rovno a kadehoko.. bavime sa o ludoch co skladaju veci nie tak typicke pre to, co sa u nas sklada.. cize s Joeom pri vsetkej ucte absolutne nesuhlasim
Joe Hajso vie aj spievat stale lepsie ako multiinstrumentalista ktory nikoho nezaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 03. December , 2009, 13:03:06 » |
|
jop je to detinske ukazovat prstom, takze kaslat na mena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 03. December , 2009, 13:05:58 » |
|
... hmm nesuhlasim uplne.. zas akoze ja mam namysli multiinstrumentalistu, co ma celistvy komplexny napad v hlave a dokaze ho takto podat.. nie kazdeho druheho rockera co hra kukurice.. to tu uz mozme dat chodelku rovno a kadehoko.. bavime sa o ludoch co skladaju veci nie tak typicke pre to, co sa u nas sklada.. cize s Joeom pri vsetkej ucte absolutne nesuhlasim
... no to Joa nepoznaš... ano občas hrava kukurice,ale to proste k tej hudbe patrí... že ich sem dava v každej jeho ukažke- no ved na 15-20 ročnych tym najlepšie zaposobiš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 03. December , 2009, 13:17:47 » |
|
zas veľmi netradičná zaujímavá muzika..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 03. December , 2009, 13:32:13 » |
|
pod x3
Vacuum Cleaner Revenge si nahral na Pode? Fakt vyborny zvuk... nepodelis sa o preset? (mam sice PodXT, ale mezdi tymito masinkmi by nemal byt az taky rozdiel)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 03. December , 2009, 13:35:54 » |
|
Vacuum Cleaner Revenge si nahral na Pode? Fakt vyborny zvuk... nepodelis sa o preset? (mam sice PodXT, ale mezdi tymito masinkmi by nemal byt az taky rozdiel) a zistim ako to s tade dostat, tak rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 03. December , 2009, 13:39:01 » |
|
jop je to detinske ukazovat prstom, takze kaslat na mena
inak hram na viac nastrojov dokonca ja fukacich a inštrumentaliek mam na milu jarmilu.....ja mam rad pesničky nie brnkačky a kukurice su barzčo nikdy som nepovedal že umenie mne sa už nechce robit niečo pre nikoho ale aj teraz som si nahral jednu orchestralečku
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 13:44:15 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 03. December , 2009, 13:46:48 » |
|
skoda, ja jednoznacne len stahujema pocuvam az doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 03. December , 2009, 14:15:57 » |
|
a zistim ako to s tade dostat, tak rad Diky moc... pripadne by uplne stacilo ak by si odpisal nastavenie Zosilovaca, bedne, a pripadne EQ ak si pouzil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 03. December , 2009, 14:25:32 » |
|
Super, zasa chvalim Ten uvod mi neviem preco, pripomenul skory Pink Floyd, skladby Pow R Toch, alebo tak nejako sa to volalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 03. December , 2009, 23:18:47 » |
|
Pekne Slepé hviezdy v mŕtvom nebi mam v mp3 prehravaci na specificke nalady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 04. December , 2009, 10:31:24 » |
|
Velmi sa mi paci Tvoj pristup, pouzivas velmi pestre farby (nalady), ktore dokazu cloveka rozozniet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 10. December , 2009, 09:16:00 » |
|
ehm... toto bude trosku netradicny post... chcem sa so vsetkymi gitaristami (ale pripustam aj ine nastroje) podelit o pc hru, ktoru som vyrobil na pocest nasej kazdorocnej brigady v taliansku - zberu jablk. v pozadi budete pocut hudobny loop - je to autenticky zaznam nasho muzicirovania v obytnej maringotke. hram perkusie. cize to (admini) tu kludne mozte nechat v tejto kategorii :-) takze tu je link http://www.divshare.com/download/3691613-f64strucny popis: nie som autorom hry v pravom slova zmysle, len som vytvoril modifikaciu uz hotovej hry, cize zamenil textury, fotky, zvuky a texty a dodal hre novy namet - tri, dva, jedna... zabijanie arbeiterov obrím jablkom za neustálych pokrikov sadistického tirolského veduceho. hra vychadza zo skutocnych zazitkov mojej oberackovej grupy, ale aj z rozpravani inych arbeiterov. (po nas sef jablka nikdy nehadzal, ale hovorili nam aj o takych a inych teroristoch:) dost bolo ale kecov, zahrajte si tuto buducu hernu legendu rozbalte zip a dvojklik na ikonku, precitajte instrukcie a idete na vec pripajam este jeden download link: http://www.easy-share.com/1908678148/Apfelman.zipzda sa mi ze ten prvy nerobi dobrotu. (pri tomto druhom plati - stiahnut, rozbalit, potom dvojklik na ikonku window (dorozbalit zvysok) a az potom dvojklik na hernu ikonku (siva gula) a hrate cesc
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2009, 10:02:54 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku