Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 18:45:30
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: yesfan - Hudobné ukážky, projekty, muzika  (Prečítané 122293 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #330 kedy: 03. December , 2009, 12:58:58 »

... načo mená ?...  ....všetci sme tu popiči gitaristi...  a kto nie je,nema sem čo kecat... Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 12:59:40 od udry » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #331 kedy: 03. December , 2009, 12:59:45 »

... hmm nesuhlasim uplne.. zas akoze ja mam namysli multiinstrumentalistu, co ma celistvy komplexny napad v hlave a dokaze ho takto podat.. nie kazdeho druheho rockera co hra kukurice.. to tu uz mozme dat chodelku rovno a kadehoko.. bavime sa o ludoch co skladaju veci nie tak typicke pre to, co sa u nas sklada.. cize s Joeom pri vsetkej ucte absolutne nesuhlasim

Joe Hajso vie aj spievat  stale lepsie ako multiinstrumentalista ktory nikoho nezaujima
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #332 kedy: 03. December , 2009, 13:03:06 »

jop je to detinske ukazovat prstom, takze kaslat na mena
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #333 kedy: 03. December , 2009, 13:05:58 »

... hmm nesuhlasim uplne.. zas akoze ja mam namysli multiinstrumentalistu, co ma celistvy komplexny napad v hlave a dokaze ho takto podat.. nie kazdeho druheho rockera co hra kukurice.. to tu uz mozme dat chodelku rovno a kadehoko.. bavime sa o ludoch co skladaju veci nie tak typicke pre to, co sa u nas sklada.. cize s Joeom pri vsetkej ucte absolutne nesuhlasim
... no to Joa nepoznaš...   ano občas hrava kukurice,ale to proste k tej hudbe patrí...  že ich sem dava v každej jeho ukažke- no ved na 15-20 ročnych tym najlepšie zaposobiš Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #334 kedy: 03. December , 2009, 13:17:47 »

zas veľmi netradičná zaujímavá muzika.. :)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #335 kedy: 03. December , 2009, 13:32:13 »

pod x3

Vacuum Cleaner Revenge si nahral na Pode? Fakt vyborny zvuk... nepodelis sa o preset? :) (mam sice PodXT, ale mezdi tymito masinkmi by nemal byt az taky rozdiel)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #336 kedy: 03. December , 2009, 13:35:54 »

Vacuum Cleaner Revenge si nahral na Pode? Fakt vyborny zvuk... nepodelis sa o preset? :) (mam sice PodXT, ale mezdi tymito masinkmi by nemal byt az taky rozdiel)

a zistim ako to s tade dostat, tak rad  :)

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #337 kedy: 03. December , 2009, 13:39:01 »

jop je to detinske ukazovat prstom, takze kaslat na mena
 inak hram na viac nastrojov dokonca ja fukacich a inštrumentaliek mam na milu jarmilu.....ja mam rad pesničky nie brnkačky a kukurice su barzčo nikdy som nepovedal že umenie Zdravíčko ha ha ha ha ha ha   mne sa už nechce robit niečo pre nikoho Na zdravie!  ale aj teraz som si nahral jednu orchestralečku
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 13:44:15 od joe » Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #338 kedy: 03. December , 2009, 13:46:48 »

skoda, ja jednoznacne len stahujema pocuvam az doma
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #339 kedy: 03. December , 2009, 14:15:57 »

a zistim ako to s tade dostat, tak rad  :)

Diky moc... pripadne by uplne stacilo ak by si odpisal nastavenie Zosilovaca, bedne, a pripadne EQ ak si pouzil  Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #340 kedy: 03. December , 2009, 14:25:32 »

Super, zasa chvalim  Žmurk Ten uvod mi neviem preco, pripomenul skory Pink Floyd, skladby Pow R Toch, alebo tak nejako sa to volalo
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #341 kedy: 03. December , 2009, 23:18:47 »

Pekne :) Slepé hviezdy v mŕtvom nebi mam v mp3 prehravaci na specificke nalady :)
Zaznamenané

stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #342 kedy: 04. December , 2009, 10:31:24 »

Velmi sa mi paci Tvoj pristup, pouzivas velmi pestre farby (nalady), ktore dokazu cloveka rozozniet.   Zdravíčko
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #343 kedy: 10. December , 2009, 09:16:00 »

ehm... toto bude trosku netradicny post...

chcem sa so vsetkymi gitaristami (ale pripustam aj ine nastroje) podelit o pc hru, ktoru som vyrobil na pocest nasej kazdorocnej brigady v taliansku - zberu jablk.
v pozadi budete pocut hudobny loop - je to autenticky zaznam nasho muzicirovania v obytnej maringotke. hram perkusie. cize to (admini) tu kludne mozte nechat v tejto kategorii :-)

takze tu je link

http://www.divshare.com/download/3691613-f64

strucny popis:

nie som autorom hry v pravom slova zmysle, len som vytvoril modifikaciu uz hotovej hry, cize zamenil textury, fotky, zvuky a texty a dodal hre novy namet - tri, dva, jedna... zabijanie arbeiterov obrím jablkom za neustálych pokrikov sadistického tirolského veduceho. hra vychadza zo skutocnych zazitkov mojej oberackovej grupy, ale aj z rozpravani inych arbeiterov. (po nas sef jablka nikdy nehadzal, ale hovorili nam aj o takych a inych teroristoch:)

dost bolo ale kecov, zahrajte si tuto buducu hernu legendu  Na zdravie!

rozbalte zip a dvojklik na ikonku, precitajte instrukcie a idete na vec

Zdravíčko

pripajam este jeden download link:

http://www.easy-share.com/1908678148/Apfelman.zip

zda sa mi ze ten prvy nerobi dobrotu.

(pri tomto druhom plati - stiahnut, rozbalit, potom dvojklik na ikonku window (dorozbalit zvysok) a az potom dvojklik na hernu ikonku (siva gula) a hrate

cesc

« Posledná zmena: 10. December , 2009, 10:02:54 od yesfan » Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #344 kedy: 10. December , 2009, 18:59:56 »

celkom vtipne :D
Zaznamenané
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.