Yaro
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 21. Október , 2010, 12:30:38 » |
|
Pred rokmi existovala stranaka demonstracia.sk kde sutazili kapely so svojimi demo nahravkami. A tam bol jeden typek co tam prihlasoval nahravky nejakej kapely z 80 rokov ale pod svojim menom. Dost dlho trvalo kym sa nasiel fanusik onej kapely a pravda vysla najavo. Ja len dufam, ze toto nie je ten pripad
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 21. Október , 2010, 17:37:31 » |
|
Pred rokmi existovala stranaka demonstracia.sk kde sutazili kapely so svojimi demo nahravkami. A tam bol jeden typek co tam prihlasoval nahravky nejakej kapely z 80 rokov ale pod svojim menom. Dost dlho trvalo kym sa nasiel fanusik onej kapely a pravda vysla najavo. Ja len dufam, ze toto nie je ten pripad zeby som staval obetou konspiracie, Yaro ? :-) Samozrejme, nemusis mat ani najmensie pochybnosti o pravdivosti mojich slov, to otvorene a rad prehlasujem na svoju muzikantsku cest pred vsetkymi pritomnymi kolegami ! a inac pikoska : ak sa nemylim v demonstracii som sa ucastnil so skrattomfstrku a myslim, ze sme jedno kolo aj vyhrali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 22. Október , 2010, 10:34:38 » |
|
prehlasujem na svoju muzikantsku cest pred vsetkymi pritomnymi kolegami ! Prehlasenie zakladam do spisu a ked to mame po formalnej stranke v poriadku, mozeme pokracovat v debate
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 22. Október , 2010, 15:40:29 » |
|
...marnost tam.... rana medzi koko*t . . . parada!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 22. Október , 2010, 19:12:03 » |
|
poprdeli edit: inac citit tam trochen petrucciho dik :-) , mimochodom kazdy vyskyt svojho mena s menom petrucci na jednom serveri beriem ako krasny a ohromne prijemny omyl (to smerujem aj kaolkovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 22. Október , 2010, 19:21:10 » |
|
petrucciho mi to praveze vobec neevokuje.. petrucci mava totiz ovela jednoduchsie harmonicke postupy a ked vystava aj solo tak zneje jak z ucebnice z berklee zo strany 28 a je vacisnou az moc profi a schematicke nez pocitove.. mne yesfanova hra evokuje skor ine vplyvy a to starsej hudby ktora sa ale hra aj dnes v podobe fusion. napr spocks, transatlantic.. resp miestami ayreon mozno trochu mi to pripomenie ale je fakt ze ma vlastny rukopis a to sa mi paci, lebo.. ani neviem ci tu ma na slovensku nejaky gitarista vlastny rukopis nejak som sa s tym este nestretol..
snad andrej seban je takym, aj ked, viem kam mieris. podla mna sa u nas v hudbe ktora je exponovana j(ale je to aj dobou a zanrom co leti, co sa hra) jednoducho nevyskytuju vystavane sola (aspon trochu clenene) - je to vec skor metalu, a ako si spominal, art, progrocku, kde je na tieto veci v skladbe dost casu a kde posluchaci aj ocenia takyto vklad. ja som bol vzdy fanda prave do tohto typu skladania a gitarove (hocake) solo podla nie je len vypln, alebo skladatelsky trik, ale prave prilezitost dat skladbe druhy plan, nejaky minipribeh.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 08. November , 2010, 14:44:33 » |
|
Hello, jedna nova vecicka odo mna - este sa na nej pracuje, aj na videu k nej, ale uz sa da vypicut. a je tam aj gitarove solo ! :-) http://www.pokutnyhudobnik.com/Hudba.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 08. November , 2010, 14:56:31 » |
|
Naposledy ked som nieco pocuval od teba, tak to bol taky nevyvinuty gulas dost, ale toto je seriozne a vyzrele idm a downtempo.. dost je to inak aj podobne japonskym veciam ako kashiwa daisuke a miestami ako by som tam citil inspiraciu trifonicu.. ale inac dost mi to pokazila ta funky gitara, dost divnym sposobom ti to deli na dve rozne polovice ten song.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 08. November , 2010, 14:58:15 » |
|
neviem to najst...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 08. November , 2010, 15:03:02 » |
|
neviem to najst...
nieje OK ten player, ale ked si tu podstranku spustis v chrome prehliadaci, samo sa spusti prehravanie songu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 08. November , 2010, 15:13:57 » |
|
mna to prave v tej zmene, kedy nastupili gitary zacalo bavit viac, dovtedy som to nejako nevedel uchopit, ze co ma byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 08. November , 2010, 18:55:23 » |
|
sorry za ten krepy player chalani, zajtra to opravim... som myslel, ze to funguje a takto ma to oebkalo inac, krtko, aj ten gulas sa uz trosku povaril... :-) tie japonske veci nepoznam, potiahnem si. som fanusik japan zahrad, bonsai acelkovo kultury, chcel som skladbou vyjadrit moju vztah k tymto veciam, navyse, takto na jesen mi tie farby v prirode to japonsko evokuju velmi silno dik za konstruktivnu kritiku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 08. November , 2010, 19:09:04 » |
|
Je to standardne vynikajuce a zaujimave Btw, ten player mi ide v pohode aj v IE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 08. November , 2010, 19:45:53 » |
|
dik semish, ano v IE mi to funguje, ale opera a chrome to neberu, tak ako maju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 08. November , 2010, 19:47:02 » |
|
Chrome to defaultne rovno prehral, Firefox ani nevedel, ze tam nieco je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|