Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 16:50:17
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: yesfan - Hudobné ukážky, projekty, muzika  (Prečítané 122821 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #435 kedy: 21. Október , 2010, 12:30:38 »

Pred rokmi existovala stranaka demonstracia.sk kde sutazili kapely so svojimi demo nahravkami. A tam bol jeden typek co tam prihlasoval nahravky nejakej kapely z 80 rokov ale pod svojim menom. Dost dlho trvalo kym sa nasiel fanusik onej kapely a pravda vysla najavo. Ja len dufam, ze toto nie je ten pripad  Na zdravie!
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #436 kedy: 21. Október , 2010, 17:37:31 »

Pred rokmi existovala stranaka demonstracia.sk kde sutazili kapely so svojimi demo nahravkami. A tam bol jeden typek co tam prihlasoval nahravky nejakej kapely z 80 rokov ale pod svojim menom. Dost dlho trvalo kym sa nasiel fanusik onej kapely a pravda vysla najavo. Ja len dufam, ze toto nie je ten pripad  Na zdravie!

zeby som staval obetou konspiracie, Yaro ? :-)  Samozrejme, nemusis mat ani najmensie pochybnosti o pravdivosti mojich slov, to otvorene a rad prehlasujem na svoju muzikantsku cest pred vsetkymi pritomnymi kolegami !  Na zdravie!

a inac pikoska : ak sa nemylim v demonstracii som sa ucastnil  so skrattomfstrku a myslim, ze sme jedno kolo aj vyhrali
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #437 kedy: 22. Október , 2010, 10:34:38 »

prehlasujem na svoju muzikantsku cest pred vsetkymi pritomnymi kolegami !  Na zdravie!

Prehlasenie zakladam do spisu a ked to mame po formalnej stranke v poriadku, mozeme pokracovat v debate  Na zdravie!
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #438 kedy: 22. Október , 2010, 15:40:29 »

...marnost tam.... rana medzi koko*t . . . parada!
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #439 kedy: 22. Október , 2010, 19:12:03 »

poprdeli  Na zdravie!

edit: inac citit tam trochen petrucciho :)

dik :-) , mimochodom kazdy vyskyt svojho mena s menom petrucci na jednom serveri beriem ako krasny a ohromne prijemny omyl  Na zdravie!  (to smerujem aj kaolkovi :)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #440 kedy: 22. Október , 2010, 19:21:10 »

petrucciho mi to praveze vobec neevokuje.. petrucci mava totiz ovela jednoduchsie harmonicke postupy a ked vystava aj solo tak zneje jak z ucebnice z berklee zo strany 28 a je vacisnou az moc profi a schematicke nez pocitove..
mne yesfanova hra evokuje skor ine vplyvy a to starsej hudby ktora sa ale hra aj dnes v podobe fusion. napr spocks, transatlantic..  resp miestami ayreon mozno trochu mi to pripomenie ale je fakt ze ma vlastny rukopis a to sa mi paci, lebo.. ani neviem ci tu ma na slovensku nejaky gitarista vlastny rukopis nejak som sa s tym este nestretol..

snad andrej seban je takym, aj ked, viem kam mieris. podla mna sa u nas v hudbe ktora je exponovana j(ale je to aj dobou a zanrom co leti, co sa hra) jednoducho nevyskytuju vystavane sola (aspon trochu clenene) - je to vec skor metalu, a ako si spominal, art, progrocku, kde je na tieto veci v skladbe dost casu a kde posluchaci aj ocenia takyto vklad. ja som bol vzdy fanda prave do tohto typu skladania a gitarove (hocake) solo podla nie je len vypln, alebo skladatelsky trik, ale prave prilezitost dat skladbe druhy plan, nejaky minipribeh. 
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #441 kedy: 08. November , 2010, 14:44:33 »

Hello,

jedna nova vecicka odo mna - este sa na nej pracuje, aj na videu k nej, ale uz sa da vypicut.

a je tam aj gitarove solo ! :-)

http://www.pokutnyhudobnik.com/Hudba.html

Zdravíčko
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #442 kedy: 08. November , 2010, 14:56:31 »

Naposledy ked som nieco pocuval od teba, tak to bol taky nevyvinuty gulas dost, ale toto je seriozne a vyzrele idm a downtempo.. dost je to inak aj podobne japonskym veciam ako kashiwa daisuke a miestami ako by som tam citil inspiraciu trifonicu.. ale inac dost mi to pokazila ta funky gitara, dost divnym sposobom ti to deli na dve rozne polovice ten song.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #443 kedy: 08. November , 2010, 14:58:15 »

neviem to najst...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #444 kedy: 08. November , 2010, 15:03:02 »

neviem to najst...

nieje OK ten player, ale ked si tu podstranku spustis v chrome prehliadaci, samo sa spusti prehravanie songu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #445 kedy: 08. November , 2010, 15:13:57 »

mna to prave v tej zmene, kedy nastupili gitary zacalo bavit viac, dovtedy som to nejako nevedel uchopit, ze co ma byt :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #446 kedy: 08. November , 2010, 18:55:23 »

sorry za ten krepy player chalani, zajtra to opravim... som myslel, ze to funguje a takto ma to oebkalo

inac, krtko, aj ten gulas sa uz trosku povaril... :-)

tie japonske veci nepoznam, potiahnem si. som fanusik japan zahrad, bonsai acelkovo kultury, chcel som skladbou vyjadrit moju vztah k tymto veciam, navyse, takto na jesen mi tie farby v prirode to japonsko evokuju velmi silno

dik za konstruktivnu kritiku    Zdravíčko
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #447 kedy: 08. November , 2010, 19:09:04 »

Je to standardne vynikajuce a zaujimave  Zdravíčko

Btw, ten player mi ide v pohode aj v IE.
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #448 kedy: 08. November , 2010, 19:45:53 »

dik semish, ano v IE mi to funguje, ale opera a chrome to neberu, tak ako maju
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #449 kedy: 08. November , 2010, 19:47:02 »

Chrome to defaultne rovno prehral, Firefox ani nevedel, ze tam nieco je.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.