|
opossum
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 10. December , 2012, 12:47:38 » |
|
gde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 10. December , 2012, 17:30:00 » |
|
Dobry zvuk to má, zaujimalo by ma na akych bednach/monitoroch/ si to robil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 11. December , 2012, 07:01:58 » |
|
fajnova nahravka ako vzdy od teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 11. December , 2012, 07:33:17 » |
|
Ahoj, Mato. Je to fajnove...na FB som to lajkoval, ale nejako nechapem, ako by som si to stiahol...paci sa mi to, tvoja kvalita ostava ako vzdy, potvrdena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 12. December , 2012, 16:40:17 » |
|
gde no presne tam opossume
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 12. December , 2012, 16:46:01 » |
|
zdar nahravku stiahnete ked zadate do browsera tuto adresu: http://vibedeck.com/martinhuba/stellara kliknete na symbol "Like" facebooku pod obalom albumu. pockajte par sekund a zjavi sa vam v strede obrazovky link na stiahnutie. ide to bez problemov. dik za ohlasy, som rad ak sa niekomu zapaci, ja si to celkom rad vypocujem popri praci a tak, ziadne velke naroky... just relax and enjoy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 12. December , 2012, 16:49:02 » |
|
Dobry zvuk to má, zaujimalo by ma na akych bednach/monitoroch/ si to robil ?
zdarek, ak myslis mastering proces, tak neviem odpovedat, kedze master robil Boris Sodoma v UK. skladanie a nahravanie prebiehalo na obycajnej vezi Sony nejakej a hlavne sluchatkach AKG K141.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 12. December , 2012, 16:50:56 » |
|
fajnova nahravka ako vzdy od teba dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 12. December , 2012, 16:51:49 » |
|
Ahoj, Mato. Je to fajnove...na FB som to lajkoval, ale nejako nechapem, ako by som si to stiahol...paci sa mi to, tvoja kvalita ostava ako vzdy, potvrdena dakujem pekne, mam radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 13. December , 2012, 12:57:40 » |
|
zdar nahravku stiahnete ked zadate do browsera tuto adresu: http://vibedeck.com/martinhuba/stellara kliknete na symbol "Like" facebooku pod obalom albumu. pockajte par sekund a zjavi sa vam v strede obrazovky link na stiahnutie. ide to bez problemov. dik za ohlasy, som rad ak sa niekomu zapaci, ja si to celkom rad vypocujem popri praci a tak, ziadne velke naroky... just relax and enjoy no však práve že mne to nejde. Ak stlačím FB LIKE FOR DOWNLOAD, čákám, prenášajú sa údaje............................nakoniec "hotovo"...a nič. Ak stlačím "Like" pod obalom, vyhodí okno "Prihlásiť sa na Facebook"....žiadny link sa neobjaví.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 13. December , 2012, 15:28:15 » |
|
zdarek,
skladanie a nahravanie prebiehalo na obycajnej vezi Sony nejakej a hlavne sluchatkach AKG K141.
A tie sluchadla zapojiš do tej veze? ci do zvukovky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 13. December , 2012, 17:58:48 » |
|
no však práve že mne to nejde. Ak stlačím FB LIKE FOR DOWNLOAD, čákám, prenášajú sa údaje............................nakoniec "hotovo"...a nič. Ak stlačím "Like" pod obalom, vyhodí okno "Prihlásiť sa na Facebook"....žiadny link sa neobjaví.
aha... tak , dobehla ta nechut k FB... nemas profil nemas moje cd... stiahni si ho odtialto (aj vsetci, co nechcete/nemozete "likovat": http://www.divshare.com/download/21392573-da0
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 13. December , 2012, 18:01:39 » |
|
A tie sluchadla zapojiš do tej veze? ci do zvukovky?
no veru... len do tej veze... (ale aspon to obchadza tak repraky) ... ale no... vsak to nie je ziadna veda, tie kompjutre hraju pomaly samy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312