Ďakujem obidvom za podnety, určite budem o nich uvažovať.
Ak máte ďalší ešte nejaké, napíšte, každý nápad ma zaujíma.
robim v marketingu.. takze poradim len z pohladu co by sa lahko predavalo.. pokukal som co je na trhu a co by asi malo uspech
moznost 1
wah s cenou do 100 E kde sa daju prepnut 4 zname wahy
Výrobná cena je asi 100, takže pod 100 sa nedostanem... Bez prídavných efektov výroba zlacnie asi o 10 - to asi nemá význam.
moznost 2
to co mas teraz s tym ze tam budu vynacene max a min hodnoty tych znamych wahov, odstranil by som ten prepinac na to zastavene kvakanie v jednej polohe a vzdy vo vypnutej polohe by to bolo volume
ten boost tam urcite nechat a Q by mohlo byt 4 alebo 5 polohovy prepinac... ked vravis ze sa to neda spravit kontinualne ...
Zdá sa mi jednoduchšie pár (zmeniteľných) presetov, boost aj kontinuálne Q budú.
moznost3
potaky vymenit za trimre a moznost ulozit par presetov ... (bez displeja...treba setrit naklady)
Displej stojí 1 - 2 €, mám pocit že s ním to je prehľadnejšie.
+ mozno zapnut, prepnut presety a ovladat kvakadlo a volume cez midi ...
MIDI chceli viacerí, má zmysel urobiť pedálové kvákadlo s MIDI, alebo iba rackovú verziu? (Budú to používať iba tí, čo majú midikontroler s pedálom?)
...mne k wahu sedí hmmmmm phase alebo jemny od na sustain...
fázer a skreslovač mi navrhoval aj John Dale, ale tie nejdú dorobiť softvérovo a podstatne by zvyšovali cenu. Tiež si ich neviem predstaviť "univerzálne", to bolo hlavnou myšlienkou tohoto wahu, že akýkoľvek sa ti páči, v tom mojom ho máš.