garde
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 29. Október , 2013, 13:47:50 » |
|
gratuľujem, koľko ich ešte máš?
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 29. Október , 2013, 14:20:00 » |
|
Andrej, na to kvakadlo si brusim zubky, ale potrebujem s tebou vyhutat rozmer, nebude mi sediet. Da sa s tym nieco spravit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 29. Október , 2013, 18:08:23 » |
|
mám ešte dva, ale plánujem reedíciu... Andrej, na to kvakadlo si brusim zubky, ale potrebujem s tebou vyhutat rozmer, nebude mi sediet. Da sa s tym nieco spravit?
Všetko sa dá, ale aby sme to neprekomplikovali. Máš SS.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 21. Január , 2014, 11:06:21 » |
|
O jeden menej Včera Henry Tóth vyskúšal a má. Kedy chcete vyskúšať? napríklad Garde a Branko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 21. Január , 2014, 11:51:16 » |
|
Henry mi vcera vecer volal, ze aky wah brutalny kupil a ked som mu povedal, ze som mu ho uz ponkal tu u nas, tak mi povedal: Hej? Fakt? No pici.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 21. Január , 2014, 11:53:44 » |
|
nezapáraj a daj dokopy ten zosík a potom sa vidíme na session v BA a porovnáme s tranďákmi aj lampami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 21. Január , 2014, 13:27:27 » |
|
Henry mi vcera vecer volal, ze aky wah brutalny kupil a ked som mu povedal, ze som mu ho uz ponkal tu u nas, tak mi povedal: Hej? Fakt? No pici. Bohužiaľ väčšina muzikantov sa zľakne keď uvidí "až štyri" gombíky na wahu a radšej ani nevyskúšajú. A aj takí, čo im na zosíku veľa gombíkov nevadí. Preto chcem radšej každému wah predviesť osobne. nezapáraj a daj dokopy ten zosík a potom sa vidíme na session v BA a porovnáme s tranďákmi aj lampami Zosík funguje, nemá drevený kryt a má nejaké mušky, ale zvuk je O.K. Aj ten sa Henrymu páčil. Mám uvažovať o výrobe preňho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 21. Január , 2014, 14:57:17 » |
|
dám jeden aktuálny z jedného nemeckého fóra, chlapík, inak starý basgitarista, si kúpil Ampeg Micro VR Stack, a básnil ako sa mu to, ľúbi, aký to má úžasný zvuk a aké je to presadenia schopné, včera to zobral prvý krát na skúšku, no a skúšku dohral na Ashdowne ABM môžeš básniť, porovnávať, pokiaľ si to nevypočuješ v kapele nevieš či je to dobré, alebo nie, a teraz to nemyslím v zlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 21. Január , 2014, 16:02:59 » |
|
... si kúpil Ampeg Micro VR Stack, a básnil ako sa mu to, ľúbi, aký to má úžasný zvuk a aké je to presadenia schopné, včera to zobral prvý krát na skúšku, no a skúšku dohral na Ashdowne ABM...
Prepáč, ale čo je na tom, že 200 Wattový tranzistorový zosilňovač je horší, ako 600 Wattový tranzistorový zosilňovač? K veci: Kedy chceš vyskúšať? Obidve?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 21. Január , 2014, 16:34:24 » |
|
O jeden menej Včera Henry Tóth vyskúšal a má. ... este nam potom napis ze na jak dlho ? nic v zlom ale co poznam Henriho tak rocne vymeni asi toko krat aparatov co ja za zivot nestihnem vyrobit ... no je na case aby si zacal vyrabat dalsi model
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 22. Január , 2014, 00:21:42 » |
|
vtedy keď už nebudeš vypisovať že to má ešte pár múch, pri všetkej úcte, nechcem testovať polotovar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 22. Január , 2014, 08:07:32 » |
|
vtedy keď už nebudeš vypisovať že to má ešte pár múch, pri všetkej úcte, nechcem testovať polotovar
Pár múch je: 1. Občas vynechá jack - do prototypu som nepoužil nové súčiastky. 2. Malý chladič - nedá sa vykúriť na dlhú dobu. 3. Prepínač kanálov hlasno puká. 4. Nemá drevenú krabicu, iba chassis. Nič z toho neovplyvňuje zvuk, ten je hotový.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 22. Január , 2014, 08:21:13 » |
|
ak To Yogi a ostatní basáci schávlia a nebudeš sa báť basgitaristov, tak na nejakej session v BA by sme to vrámci toho mohli testnúť na nejakej 810
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 22. Január , 2014, 09:04:46 » |
|
...a nebudeš sa báť basgitaristov...
Som bývalý basák...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 19. Marec , 2014, 15:33:43 » |
|
Helou bojs, updatol som ALLWAH, takže už nie je iba wah, zastavený wah a volume, ale je tam aj autowah a tremolo. Blaváci a prišelci môžu skúšať v Made alebo aj u mňa doma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|