Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:09:23
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VGS gitary  (Prečítané 9236 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #15 kedy: 01. Apríl , 2013, 07:47:27 »

tá hlava je jak staré jolany , tornádo a spol.  :)
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #16 kedy: 27. Júl , 2014, 15:21:01 »

...hral som na tomto VGS u kamosa a fakticky fasa gitarka to je...uz neviem aka rada, ale chcel to byt taky LP standard... tu likviduju nejaky shop a je tam asi celkom za dobre love . . .ma to mata

http://www.musicant.sk/musicant-sk/eshop/9-1-gitary-a-basy/17-3-typ-les-paul/5/5842-VGS-Eruption-Pro-Relic-Honey
Zaznamenané

Dugerr
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 143

« Odpoveď #17 kedy: 27. Júl , 2014, 16:38:24 »

...hral som na tomto VGS u kamosa a fakticky fasa gitarka to je...uz neviem aka rada, ale chcel to byt taky LP standard... tu likviduju nejaky shop a je tam asi celkom za dobre love . . .ma to mata

http://www.musicant.sk/musicant-sk/eshop/9-1-gitary-a-basy/17-3-typ-les-paul/5/5842-VGS-Eruption-Pro-Relic-Honey

sakra už tam dokopy nič nieje... ale na druhej strane je to dobre lebo zas by som rozhadzal peniaze a už dlho chcem kupiť auto.. a koli takym veciam na neho nikdy nenašetrim :D
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 27. Júl , 2014, 18:23:59 »

Vsak som ju mal skoro rok na test. Totalne suprove LPcko. Bez jedinej chybicky a ten krk bol pre mna dokonaly. :)
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #19 kedy: 27. Júl , 2014, 22:55:32 »

Brano, drzal si aj ten cierny Soulmaster? Ak hej, podel sa o dojmy  Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 28. Júl , 2014, 08:20:23 »

Brano, drzal si aj ten cierny Soulmaster? Ak hej, podel sa o dojmy  Žmurk
Sedmicku myslis?

Mal som to doma asi mesiac + kamos si potom kupil uplne novu. Dojmy su asi take, ze krk tej sedmicky mi sadol az privelmi rychlo. Na Ibanezacke krky sedmiciek som si musel tri/styri dni zvykat, tu to bolo okamzite. Paradny nastroj, lepsi jak moja byvala sedmicka Schecter. Prijemnejsi hlavne a ten Evertune je totalna dokonalost, jak na pravu ruku tak na ladenie.

Slabou strankou su snimace, tie sme nakoniec vymenili za BKP a bolo po probleme. Fajnovy "growl" ma ta gitara. Vrci jak besna.
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 28. Júl , 2014, 08:27:56 »

Super, dík. Už ku mne cestuje šestka. Dúfam, že bude na rovnakej úrovni.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 28. Júl , 2014, 08:56:41 »

Sedmicku myslis?

Mal som to doma asi mesiac + kamos si potom kupil uplne novu. Dojmy su asi take, ze krk tej sedmicky mi sadol az privelmi rychlo. Na Ibanezacke krky sedmiciek som si musel tri/styri dni zvykat, tu to bolo okamzite. Paradny nastroj, lepsi jak moja byvala sedmicka Schecter. Prijemnejsi hlavne a ten Evertune je totalna dokonalost, jak na pravu ruku tak na ladenie.

Slabou strankou su snimace, tie sme nakoniec vymenili za BKP a bolo po probleme. Fajnovy "growl" ma ta gitara. Vrci jak besna.

co ste tam nakoniec dali do nej len tak zo zvedavosti?.. :) lebo ja po tom VGSku dost pokukujem za tu cenu nech ti neebe.. na thomane ze 5 kil..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #23 kedy: 28. Júl , 2014, 09:50:58 »

co ste tam nakoniec dali do nej len tak zo zvedavosti?.. :) lebo ja po tom VGSku dost pokukujem za tu cenu nech ti neebe.. na thomane ze 5 kil..
Zda sa mi, ze Aftermath.
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 28. Júl , 2014, 11:54:23 »

Ešte 3 otázky na Brandona:

1. Bolo zvukovo/pocitovo nato iné (viem, že ide o akýsi druh mahagónu) ako klasický mahagón?

2. Snímače v Soulmaster boli slabé/bez charakteru či inak druhotriedne podobne ako ibanezácke default snímače?

3. Ako si pri Eruption vnímal hmatník z ebonolu?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #25 kedy: 28. Júl , 2014, 13:43:37 »

Ešte 3 otázky na Brandona:

1. Bolo zvukovo/pocitovo nato iné (viem, že ide o akýsi druh mahagónu) ako klasický mahagón?

2. Snímače v Soulmaster boli slabé/bez charakteru či inak druhotriedne podobne ako ibanezácke default snímače?

3. Ako si pri Eruption vnímal hmatník z ebonolu?
1. Tazka otazka, az tak som to zas neskusal s inymi gitarami. Co mi chyba si doladim na aparate. Ale LPcko to nie je.

2. Snimace boli slabe, bez charakteru a podobne ako ibanezacke V7/8. Hrat sa na tom da, ale nic extra. Zas to beriem ako svoju gitorovosnimacovu chorobu, mne sa ine snimace jak BKP nepacia.  Bavím sa skvele

3. Zaujimava otazka... jak hocijaky iny hmatnik...

Inak sorry za taketo nespecifikovatelne odpovede, ale poslednu dobu si gitary viac uzivam nez riesim.  Bavím sa skvele

a btw, ked ti dojde ten novy kus, tak sa ti bude zdat mozno taka surova gitara, treba ju trosku "omastit"  Zdravíčko
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 31. Júl , 2014, 23:01:14 »

Dorazila.

V balení chýbal kľúč na Evertune (1. FAIL), ale stačil jeden telefonát a už by mal byť na ceste. Trochu ma sklamalo, že "nemecký predpredajný servis" tento nástroj zrejme minul. Gitara prišla rozshasená a s krkom napnutým ako pravítko... (2. FAIL)

Prevedenie je na relatívne slušnej úrovni, ale našlo by sa pár dosť zásadných defektov (napr. zle osadený rámček snímača [je poprehýbaný a nepasuje dobre na snímač]) (3.FAIL).

Snímače sú nemastné neslané... skrátka lacné (4. FAIL).

Všeobecné dojmy:

A. Evertune je spočiatku nezvyk - hlavne veľmi citlivé ladenie. Zatiaľ sa tvári, že +/- drží, uvidím časom.
B. Nástroj veľmi pripomína kórejské Ibanez RG - krk sa mi ale zdá ešte pohodlnejší na VGS. Ale svoje na tom možno robí aj Evertune, je to najpríjemnejšia kobylka, akú som zažil.
C. Gitara po nastavení intonuje a rezonuje výborne.
D. Mahagón vo zvuku nasucho ani na aparát nejako extra necítiť - zvuk mi skôr pripomína lipu.
E. Totálne nuansy by som pri tomto type nástroja a v tejto cene asi úplne neriešil, ale je to priemerná moderná gitara a lá superstrat.

Za 300€ je to tutovka z Indonézie, no bude potrebné investovať do snímačov.

Za 650€ (cena pred zľavou) sa však dá nájsť používaný (a zrejme aj nový) nástroj, ktorý je o 2 triedy vyššie (hoci možno nebude taký pohodlný a nebude mať Evertune).

Ak si ju bude chcieť niekto z BA vyskúšať, dajte vedieť. Maťo
« Posledná zmena: 31. Júl , 2014, 23:11:23 od BrokenWings » Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #27 kedy: 04. August , 2014, 09:48:03 »

BrokenWings mal si počkať chvílku :-/ http://hudba.bazos.sk/inzerat/40069270/Predam-el-gitaru-VGS-Soulmaster-VSM-120-Select-Evertune.php
Zaznamenané

hm... :-D
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #28 kedy: 04. August , 2014, 10:14:57 »

Ak spravne citam recenziu, tak BrokenWings to kupil za tu istu cenu - 300e
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 04. August , 2014, 11:23:56 »

Presne tak :) Za 299 + 2,5€ kuriér (veľmi dobrá cena za dopravu).
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.