proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. September , 2013, 13:07:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. September , 2013, 16:13:03 » |
|
.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 13. Január , 2014, 10:15:02 » |
|
manželka mi grungovatie , na to že bola zvyknuta spievat ľudovky celkom posun , už len počkať keď dokojí a vypije si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 13. Január , 2014, 12:35:30 » |
|
pekne cisto, este keby na refrenoch trosku viac zatlacila na koncak by bolo dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 13. Január , 2014, 12:49:59 » |
|
vďaka , je to pre nu dost tažke /vyrastala na inej hudbe/ - to je tak protiklady sa pretahuju , najprv nas vehementne odmietala potom sa zľutovala a teraz ju to začína pomaly baviť , tiež sa neviem dočkat ked sa trocha uvolní a oprie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 13. Január , 2014, 12:53:11 » |
|
manželka mi grungovatie , na to že bola zvyknuta spievat ľudovky celkom posun , už len počkať keď dokojí a vypije si
a bude z nej Courtney Love ale nie, veď ju troška naser, nech si zavrieska, s tým hlasom si viem predstaviť kludne aj Guano Apes, trebárs aj túto
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 13. Január , 2014, 12:59:52 » |
|
dik za typ dobre si trafil na jej hlas na nakopnutie skusim navrhnut . hej hlas ma jak hrom len to nejak nechce otvorit , pikoška - 3krat za sebou vyhrala ako spevačka spozacke sutaže /privitanie do života krsty ....../ a potom ju na prvej serii superstar Habera zhodil /Lučeničovi sa ale velmi pačila - jbt na superstar to je trapas /a vysrala sa na to spieva si len doma /doteraz / ked pustí podpolianske ľudovky tak to počut tak o dva vchody dalej Ps: moja žena je stelesnenie kludu a morálky s nej naštastie Courtney nebude PS : garde neprídeš si zabasovat zakopeme vojnovu sekeru
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2014, 13:05:38 od stevino179 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 13. Január , 2014, 13:11:44 » |
|
keď ju nevieš nasrať tak ťa nemiluje ja som vojnovú sekeru ešte nevykopal, u mňa to stále patrí medzi srandy VK ani náhodou, veď sa z hentoho zapadákova presťahujte, ty si ako fyzioterapeut nájdeš robotu pri hociktorom termáli a jej je to teraz jedno keď je na materskej, a mne hentaké drásavé gitary ako hráš nesedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 13. Január , 2014, 13:20:50 » |
|
hmmm no presťahujeme sa do Bušiniec je to len otázka času - čaka nas tam domček z vinohradom a dvorom plným sliepok , Vk je krtinec a to sa mi na nom páči najviac, velke mesto je ako kua prídeš vymrdaš čo to dá a dža dom do kludu , ano mal som zaujímave ponuky aj z ba na prácu ale to mesto proste nieje nič pre mna . takže hladame basaka aparat je repertoar je a kludne sa naučíme aj niečo nove Ps : garde som rad že som sa v Tvojich ušiach posunul od čaptavej k drásavej myslím že celkom posun , celkovo pojem drásava gitara mi lichotí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 13. Január , 2014, 13:26:15 » |
|
drásavú som myslel zvuk toho ampu, takto z nahrávky je to hrozné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 13. Január , 2014, 13:31:11 » |
|
hmmm no presťahujeme sa do Bušiniec je to len otázka času - čaka nas tam domček z vinohradom a dvorom plným sliepok , Vk je krtinec a to sa mi na nom páči najviac To je inak idealne, si tam poriesis dobru pivnicu a zavries do nej ampy stare. Obcas tam zbehnes, otvoris demizon a pohras si nahlas. Idylka kurnik, lepsie ako v precpatej spinavej Blave.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 13. Január , 2014, 13:40:03 » |
|
presne tak majú na dvore taky malý opustený domček hned vedľa viinej pivničky a tam si spravím svoj raj a mf cely systém
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|