kubog
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:49:13 » |
|
S hociakym najlacnejsim Squierom a poriadnym ampom spravis lepsi zvuk ako s original Fendrom trebars z roku 1958 hranym cez mizerny amp. Amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:59:04 » |
|
S hociakym najlacnejsim Squierom a poriadnym ampom spravis lepsi zvuk ako s original Fendrom trebars z roku 1958 hranym cez mizerny amp. To si dal extrem ale. Spoj to s komfortom + zvukove farby. Ak by som to mal porovnat tak, ako si napisal, tak hej. Inak to je porovnanie jak ferrari so skodovkou. Obe su auta, na benzin a odvezu ta na miesto. Ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 07. Apríl , 2013, 12:08:29 » |
|
To si dal extrem ale. Spoj to s komfortom + zvukove farby. Ak by som to mal porovnat tak, ako si napisal, tak hej. Inak to je porovnanie jak ferrari so skodovkou. Obe su auta, na benzin a odvezu ta na miesto. Ci ? Iste, ale vezmi si aj ze ked si vymenis plexinu s voxom ac30 a potom s fendrom twin, tak dosiahnes vacsie rozdiely ako pri vymene toho 58 fendra a squiera.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 07. Apríl , 2013, 12:18:49 » |
|
Iste, ale vezmi si aj ze ked si vymenis plexinu s voxom ac30 a potom s fendrom twin, tak dosiahnes vacsie rozdiely ako pri vymene toho 58 fendra a squiera.
Suhlas, urcite. Zas si zober takeho Gretscha White Falcon, Strat a Gibson. Tri take farby, ze az. A hlavne do jedneho aparatu. Pravda je kdesi uprostred, ako vzdy. Spravnou kombinaciou dostanes takmer dokonalost.
|
|
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2013, 12:19:45 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:01:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:08:45 » |
|
Nuž, gitary Gretsch znejú úplne inak ako Telkáč s TV Jones snímačmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:21:18 » |
|
Suhlas, urcite. Zas si zober takeho Gretscha White Falcon, Strat a Gibson. Tri take farby, ze az. A hlavne do jedneho aparatu. Pravda je kdesi uprostred, ako vzdy. Spravnou kombinaciou dostanes takmer dokonalost. Len skor som poukazoval na jeden rovnaky model gitary a rozne ampy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
plity
nováčik
Príspevkov: 57
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:42:19 » |
|
tak po dlhšej dobe je tu zakladateľ témy .. čo si myslíte o tejto gitare http://www.thomann.de/cz/vintage_v100afd_paradise.htm .. a všeobecne a anglickej značke Vintage ? .. zvukova ukážka .. je to podľa vás porovnateľné s Gibson Studio ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:49:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:59:11 » |
|
hentie Vinatage gitary sem svojho casu nejaky predajca navozil niekolko ton a predavali sa tu za 5 korun. v zasade preco nie, len 400€ je ulet, po inzeratoch to chodi podstatne za menej. anglicka znacka Vintage ? strakace Vintage sa robili vo Vietname, LP budu tiez z podobnych lokalit. na azijske pomery je ta znacka uplne v poriadku, ale porovnavat to s LP Studio od Gibsonu sa neda ani zo srandy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plity
nováčik
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:09:10 » |
|
O VGS som počul .. jeden čas som rozmýšľal nad kúpou .. vyskúšal som asi 3 kusy v mestských hudobninách .. môžem vyhlásiť že su to jedne z najlepších gitár na ktorých som hral .. ( ale Gibson standard z 88 bol ajtak naj :D ) .. ale ajtak mi to nedá že či za tie peniaze obehaný Gibson .. alebo novú VGS-ku ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:53:30 » |
|
určite obehaný Gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
plity
nováčik
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:57:18 » |
|
ok .. Obehaný Gibson .. a teraz aký model ? .. Studio z 80. 90. rokov ? .. nové Studio ? .. našetriť a kupiť Standard ? .. alebo Japonské Greco - Burny z 1980 ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plity
nováčik
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 15. Apríl , 2013, 16:33:53 » |
|
A ešte jedna vec .. Standard čierny sa dá zohnať za celkom slušné peniaze .. bolo by rozumne kupiť čierny Standard .. a potom ho nechať prelakovať na dajme tomu Goldtop ? .. proste inú farbu . nepoškodila by sa tým gitara ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 15. Apríl , 2013, 17:09:14 » |
|
ok .. Obehaný Gibson .. a teraz aký model ? .. Studio z 80. 90. rokov ? .. nové Studio ? .. našetriť a kupiť Standard ? .. alebo Japonské Greco - Burny z 1980 ? Pokial uvazujes do 1000€, tak urcite Greco/Burny/Edwards...
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
|