Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 12:29:53
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa lacného Gibsonu  (Prečítané 15019 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #15 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:38:41 »

len keď kupuješ mimo EU, tak počítaj s CLOM 20% navrch.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:44:40 »

vsak nech sem ludia navozia z Thomanu novych gitar plnu rit, budu sa casom tieto lowendy predavat po inzeratoch ako Skvajeri a tak to ma byt  Ja som čert..

To je pravda, len potom budes citat skor prispevky, ze ake su vlastne Gibsony na picu od roznych pankacov, ktori si na ne utvoria nazor podla tychto casto odflaknutych lacakov. Pritom Gibson je v tomto asi fakt prvy, kde su najvacsie rozdiely medzi nizsimi a vyssimi modelmi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:45:43 »

Ďakujem všetkým čo ste sa pridali do témy a z tohoto som usúdil že taká ojazdenka nemusí byt nič zlé možno natrafím na nie
čo omnoho lepšie a za lepší peniaz a tak som aj natrafil :D
http://www.ebay.com/itm/Gibson-Les-Paul-Standard-Flame-Top-Rare-Color-/271182885566?pt=Guitar&hash=item3f23c272be
http://www.ebay.com/itm/2012-Gibson-Les-Paul-Traditional-Plus-/171017284741?pt=Guitar&hash=item27d16cac85
Neviem no zhodnotte to som zvedavý ktorú by ste brali a prosím ak o nejakej viete tak šup sem  ha ha ha

A moje prsti sú také menšie, nemám lopaty :D

kedze davas linky len tak zbrucha na neskoncene aukcie, tak zjavne nie si typ na objednavanie cez ebay. orientoval by som sa na tunajsie inzeraty, pripadne Ceske. Gibsonov sa sem navozilo mraky, lacnych aj drahych. mam tusaka, ze nekupujes ani dnes a mozno ani o pol roka este nie, takze konkretne linky asi zbytocne davat a urcite si ich vies najst aj sam. v kazdom pripade ku kazdemu inzeratu Ti napriklad aj na tomto fore dokaze povedat co a ako hned viacej ludi...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:46:19 »

To je pravda, len potom budes citat skor prispevky, ze ake su vlastne Gibsony na picu od roznych pankacov, ktori si na ne utvoria nazor podla tychto casto odflaknutych lacakov. ..

a neni Ti to jedno ?  Beeee
Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #19 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:49:27 »

Ďakujem všetkým čo ste sa pridali do témy a z tohoto som usúdil že taká ojazdenka nemusí byt nič zlé možno natrafím na nie
čo omnoho lepšie a za lepší peniaz a tak som aj natrafil :D
http://www.ebay.com/itm/Gibson-Les-Paul-Standard-Flame-Top-Rare-Color-/271182885566?pt=Guitar&hash=item3f23c272be
http://www.ebay.com/itm/2012-Gibson-Les-Paul-Traditional-Plus-/171017284741?pt=Guitar&hash=item27d16cac85
Neviem no zhodnotte to som zvedavý ktorú by ste brali a prosím ak o nejakej viete tak šup sem  ha ha ha

A moje prsti sú také menšie, nemám lopaty :D
ty ceny si zkontroluj 5 minut pred koncem aukce  Je mi do plaču , bude to 2-3 nasobek.

Na standarda bych si nachystal tak 1300E a zajel sa podivat na par kusku. A nebo potom nove studio, kde si vyberes z vic kusu, ktera ti sedne. A nebo stare studio a este usetris  Bavím sa skvele
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:49:56 »

a neni Ti to jedno ?  Beeee

V podstate je. :) Len ma potom irituju prispevky ala "vono to hra jako original kamaratuv Gibsn Faded." Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 03. Apríl , 2013, 16:54:24 »

Z USA Ti to nema vyznam brat... Skus nieco taketo z nemeckeho Ebay. Urcite by este aj zlavil, prefrezujes si to na humbuckery a budes mat fajn Les Paul a este aj budes viac kuul ako s novsim Standardom.  Žmurk

http://www.ebay.de/itm/Gitarre-Gibson-Les-Paul-de-Luxe-tobacco-sunburst-gut-erhalten-made-in-USA-/230956714885?pt=Gitarren&hash=item35c617cb85
Zaznamenané

Dewey
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #22 kedy: 03. Apríl , 2013, 17:11:29 »

No tak hej dával som čo som našiel a to že je tam aukcia som si nevšimol,
Na gitaru mám prachy kúpil by som si aj hneď tu čo som sem dával na začiatku (Gibson les paul 60tribute) ale nehcem spraviť blbost, a  a preto sa chcem poradiť sa zo skúsenejšími.

Ale najlepšie čo spravím bude že si zájdem nejaké tie kusy ohmatať a potom sa rozhodnem  Žmurk
Ďakujem !  :)
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2013, 17:54:13 od Dewey » Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #23 kedy: 03. Apríl , 2013, 19:04:06 »

Ako bracho nechcem byt zly, ale na co sa nas pytas, ked si defacto rozhodnuty a i tak si spravis po svojom?  Ja som čert.. Nechajte ma vydýchať Zdravíčko
Zaznamenané
Dewey
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #24 kedy: 03. Apríl , 2013, 19:45:46 »

Ako bracho nechcem byt zly, ale na co sa nas pytas, ked si defacto rozhodnuty a i tak si spravis po svojom?  Ja som čert.. Nechajte ma vydýchať Zdravíčko

V poho :D
Ale ja som nebol vôbec rozhodnutý ja som sa chcel spýtať na názor čo sa týka tej gitary čo som sem dal,
A to že som sa dozvedel že najlepšie by bolo kúpiť nejakú zabehnutú gitaru  je dobrý nápad  ale nechcem kupovat niečo čo som ešte nemal v rukách a možno by mi ta gitara ani nesedela , z tohoto mi vyplýva že asi ten pocit ktorý získaš pri držaní tej gitary je rozhodujúci.
Ale díky za podotknutie :D
Takže na prázdno som neodišiel :D mám novú skúsenosť .
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2013, 19:47:33 od Dewey » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 03. Apríl , 2013, 19:57:06 »

vratko tu predava ltd ec1000, ma to LP tvar, nema to dutiny, hra to v pohode, je to za fajn prachy a imho budes spokojny. pri tych rozdieloch u gibsonov bude ako "LP" hrat aj toto
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 03. Apríl , 2013, 23:17:01 »

pri tych rozdieloch u gibsonov bude ako "LP" hrat aj toto

Vravi znalec. Na zdravie!

Chalan chce gipsona a vzhladom na to, ze moc ani nepisal na com hra zas kupou ziadneho gipsona nema co stratit.  Dostal dost tipov a ak by chcel dalsie, nema sa coho bat, staci ich sem hodit.  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 03. Apríl , 2013, 23:32:42 »

vratko tu predava ltd ec1000, ma to LP tvar, nema to dutiny, hra to v pohode, je to za fajn prachy a imho budes spokojny. pri tych rozdieloch u gibsonov bude ako "LP" hrat aj toto

neviem, ci tie LTD neprecenujes... ja som z tych gitar nikdy na rit nepadol, a zamenitelne s klasickym LP to zvukovo tiez moc nie je, je to iny nastroj po viacerych strankach ...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #28 kedy: 04. Apríl , 2013, 06:34:32 »

preto som to dal do uvodzoviek. imho su tie 1000kove rady uplne normalne, seriozne gitary, z druhej ruky aj za fajn prachy, v pohode material aj opracovanie.. hra to, vyzera to a neplaits za vzduch v gitare  Ja som čert.. typek do toho ocividne nechce vrazat vela a ocividne mu ide viac o tvar ako o ine
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2013, 06:36:26 od styrioci » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #29 kedy: 04. Apríl , 2013, 07:47:07 »

preto som to dal do uvodzoviek. imho su tie 1000kove rady uplne normalne, seriozne gitary, z druhej ruky aj za fajn prachy, v pohode material aj opracovanie.. hra to, vyzera to a neplaits za vzduch v gitare  Ja som čert.. typek do toho ocividne nechce vrazat vela a ocividne mu ide viac o tvar ako o ine
mne sa zdá, že ešte aj o logo  No hanbím sa..
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.