Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 12:31:33
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa lacného Gibsonu  (Prečítané 15021 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #60 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:49:13 »

S hociakym najlacnejsim Squierom a poriadnym ampom spravis lepsi zvuk ako s original Fendrom trebars z roku 1958 hranym cez mizerny amp.  :)

Amen Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #61 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:59:04 »

S hociakym najlacnejsim Squierom a poriadnym ampom spravis lepsi zvuk ako s original Fendrom trebars z roku 1958 hranym cez mizerny amp.  :)
To si dal extrem ale. Spoj to s komfortom + zvukove farby. Ak by som to mal porovnat tak, ako si napisal, tak hej.

Inak to je porovnanie jak ferrari so skodovkou. Obe su auta, na benzin a odvezu ta na miesto. Ci ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 07. Apríl , 2013, 12:08:29 »

To si dal extrem ale. Spoj to s komfortom + zvukove farby. Ak by som to mal porovnat tak, ako si napisal, tak hej.

Inak to je porovnanie jak ferrari so skodovkou. Obe su auta, na benzin a odvezu ta na miesto. Ci ?  Bavím sa skvele

Iste, ale vezmi si aj ze ked si vymenis plexinu s voxom ac30 a potom s fendrom twin, tak dosiahnes vacsie rozdiely ako pri vymene toho 58 fendra a squiera.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #63 kedy: 07. Apríl , 2013, 12:18:49 »

Iste, ale vezmi si aj ze ked si vymenis plexinu s voxom ac30 a potom s fendrom twin, tak dosiahnes vacsie rozdiely ako pri vymene toho 58 fendra a squiera.
Suhlas, urcite. Zas si zober takeho Gretscha White Falcon, Strat a Gibson. Tri take farby, ze az. :) A hlavne do jedneho aparatu.

Pravda je kdesi uprostred, ako vzdy. Spravnou kombinaciou dostanes takmer dokonalost.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2013, 12:19:45 od Branko » Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #64 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:01:58 »

Suhlas, urcite. Zas si zober takeho Gretscha White Falcon, Strat a Gibson. Tri take farby, ze az. :) A hlavne do jedneho aparatu.

Pravda je kdesi uprostred, ako vzdy. Spravnou kombinaciou dostanes takmer dokonalost.  Na zdravie!

Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #65 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:08:45 »

Nuž, gitary Gretsch znejú úplne inak ako Telkáč s TV Jones snímačmi  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #66 kedy: 07. Apríl , 2013, 13:21:18 »

Len skor som poukazoval na jeden rovnaky model gitary a rozne ampy.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
plity
nováčik
*
Príspevkov: 57

« Odpoveď #67 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:42:19 »

tak po dlhšej dobe je tu zakladateľ témy  ha ha ha .. čo si myslíte o tejto gitare http://www.thomann.de/cz/vintage_v100afd_paradise.htm .. a všeobecne a anglickej značke Vintage ? .. zvukova ukážka .. je to podľa vás porovnateľné s Gibson Studio ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #68 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:49:45 »

tak po dlhšej dobe je tu zakladateľ témy  ha ha ha .. čo si myslíte o tejto gitare http://www.thomann.de/cz/vintage_v100afd_paradise.htm .. a všeobecne a anglickej značke Vintage ? .. zvukova ukážka .. je to podľa vás porovnateľné s Gibson Studio ?
O VGS gitarach si pocul ?

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,74568.msg492169.html#msg492169 - tuto je moja
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #69 kedy: 15. Apríl , 2013, 14:59:11 »

hentie Vinatage gitary sem svojho casu nejaky predajca navozil niekolko ton a predavali sa tu za 5 korun. v zasade preco nie, len 400€ je ulet, po inzeratoch to chodi podstatne za menej. anglicka znacka Vintage ? strakace Vintage sa robili vo Vietname, LP budu tiez z podobnych lokalit. na azijske pomery je ta znacka uplne v poriadku, ale porovnavat to s LP Studio od Gibsonu sa neda ani zo srandy...
Zaznamenané
plity
nováčik
*

« Odpoveď #70 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:09:10 »

O VGS som počul .. jeden čas som rozmýšľal nad kúpou .. vyskúšal som asi 3 kusy v mestských hudobninách  ha ha ha .. môžem vyhlásiť že su to jedne z najlepších gitár na ktorých som hral .. ( ale Gibson standard z 88 bol ajtak naj :D ) .. ale ajtak mi to nedá že či za tie peniaze obehaný Gibson .. alebo novú VGS-ku ...
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #71 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:53:30 »

určite obehaný Gibson  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
plity
nováčik
*

« Odpoveď #72 kedy: 15. Apríl , 2013, 15:57:18 »

ok .. Obehaný Gibson .. a teraz aký model ?  Neviem .. Studio z 80. 90. rokov ? .. nové Studio ? .. našetriť a kupiť Standard ? .. alebo Japonské Greco - Burny z 1980 ?
Zaznamenané
plity
nováčik
*

« Odpoveď #73 kedy: 15. Apríl , 2013, 16:33:53 »

A ešte jedna vec .. Standard čierny sa dá zohnať za celkom slušné peniaze .. bolo by rozumne kupiť čierny Standard .. a potom ho nechať prelakovať na dajme tomu Goldtop ? .. proste inú farbu . nepoškodila by sa tým gitara ?
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #74 kedy: 15. Apríl , 2013, 17:09:14 »

ok .. Obehaný Gibson .. a teraz aký model ?  Neviem .. Studio z 80. 90. rokov ? .. nové Studio ? .. našetriť a kupiť Standard ? .. alebo Japonské Greco - Burny z 1980 ?
Pokial uvazujes do 1000€, tak urcite Greco/Burny/Edwards...
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.134 sekund, 23 otázok.