Stano
|
|
« Odpoveď #720 kedy: 16. September , 2013, 20:28:01 » |
|
Nasiel som dalsie modely Fender itar, ktore sa mi celkom pozdavaju: http://www.fender.com/en-SK/guitars/stratocaster/vintage-hot-rod-50s-stratocaster-maple-fingerboard-fiesta-red/http://www.fender.com/en-SK/guitars/telecaster/vintage-hot-rod-50s-telecaster-maple-fingerboard-butterscotch-blonde/http://www.fender.com/en-SK/guitars/stratocaster/vintage-hot-rod-60s-stratocaster-rosewood-fingerboard-3-color-sunburst/Pacia sa mi presne pre toto: Vintage Style with Modern Mods - Fender’s Vintage Hot Rod series guitars gives you the best Strat or Tele tone, style and performance of both eras—authentically vintage-style design touches straight from the 1950s/1960s and hot-rodded modern mods ideal for today’s players.
|
|
« Posledná zmena: 16. September , 2013, 20:36:59 od Stano »
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #721 kedy: 16. September , 2013, 21:38:47 » |
|
Cochvila budem predavat Squier Tele Classic Vibe Butterscotch Blonde. Skvely nastroj, vyborny stav. Za nejakych 220€. Zatial sa viac a viac potvrdzuje, ze gitary s javorovym hmatnikom nie su pre mna.
|
|
« Posledná zmena: 16. September , 2013, 21:49:57 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #722 kedy: 17. September , 2013, 10:54:29 » |
|
Takze Squier Tele Classic Vibe uz zajednany, tesim sa nan velice este zvazujem co k tomu, jaky amp teraz kupit..nieco neokukane na punk rock.. nechcem brat teraz nic drahe, ale uz ozaj neviem po com siahnut mal som uz orange,vox, aj ked ac15ka by bola asi v pohode, stale neviem.. Dajte nejake vase skusenosti, aj ked hrat to bude snad dobre s hoci cim dnes.. ale co by ste k tomu dali vy Progi urcite hiwatt alebo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #723 kedy: 17. September , 2013, 10:55:38 » |
|
Takze Squier Tele Classic Vibe uz zajednany, tesim sa nan velice este zvazujem co k tomu, jaky amp teraz kupit..nieco neokukane na punk rock.. nechcem brat teraz nic drahe, ale uz ozaj neviem po com siahnut mal som uz orange,vox, aj ked ac15ka by bola asi v pohode, stale neviem.. Dajte nejake vase skusenosti, aj ked hrat to bude snad dobre s hoci cim dnes.. ale co by ste k tomu dali vy Progi urcite hiwatt alebo Marshall JCM900 SLX
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #724 kedy: 17. September , 2013, 10:58:54 » |
|
Ved ale daj aspon zhruba do kolko wattov to ma mat. Skus inak JCM800, tie sa mi lubia s Tele a daju sa lahko zohnat, na punkrock ako stvorene.
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2013, 11:16:51 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #725 kedy: 17. September , 2013, 12:10:02 » |
|
slx som mal chvilu, nebolo to zle.. Kolko watov ? bude to do kapely, na mensie koncerty a tak..stacilo by mozno aj kombo, alebo nejaka 2x12 bedna.. Na 800ku som este nehral..mozno by to stalo zato.. mal som tiny terror, ale jak si pisal teraz progi, s HB to bolo take zahuhlane jakesi..moc ma to nechytilo celkovo. ac15-ka super amp s telkacom, ale mozno by si to predsa pytalo take vacsie gule, ala green day, blink, foo fighters..no neviem, musim poskusat som celkom nerozhodny a to som uz hral na vsetkom moznom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #726 kedy: 17. September , 2013, 12:13:54 » |
|
Marshall JCM900 SLX
jeden z najblbsich marshall zosikov podla mna. to uz radsej zakladnu verziu ked 9kilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #727 kedy: 17. September , 2013, 12:13:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #728 kedy: 17. September , 2013, 12:15:25 » |
|
jeden z najblbsich marshall zosikov podla mna. to uz radsej zakladnu verziu ked 9kilo
Vidis to a kedysi som na tom hraval a dostal som z toho od metalu po RHCP. S minimom krabiciek. Na zakladnej JCM900 som nahraval zopar songov a nebralo ma to tak jak slx.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #729 kedy: 17. September , 2013, 12:22:59 » |
|
inak toto je zaujimave, ako rozdielne nazory byvaju na JCM900 vseobecne... ma tak napadlo, ze ci to neni o tom, jak robili EL34 verzie alebo neskorej 5881 verzie. priznavam, ze vedla seba som to nikdy neporovnaval, ale ktovie ci prave pre toto niekto na ne picuje a niekto ich chvali, ze vlastne o inych zosikoch je rec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315
však som krasny?
|
|
« Odpoveď #730 kedy: 18. September , 2013, 18:01:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #731 kedy: 19. September , 2013, 01:41:12 » |
|
čierny pickguard by mu viac sekol
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #732 kedy: 19. September , 2013, 21:01:18 » |
|
Chalani. Hlavne fender entuziasti. Co hovorite na seriu Highway One? Su vraj made in usa, 22 džumbo prazcov a nie su ani drahe (cca 500e). Potreboval by som len poradit ci je to fajn gitara alebo v dnesnej dobe aj MIM su na lepsej urovni
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #733 kedy: 19. September , 2013, 21:08:27 » |
|
Chalani. Hlavne fender entuziasti. Co hovorite na seriu Highway One? Su vraj made in usa, 22 džumbo prazcov a nie su ani drahe (cca 500e). Potreboval by som len poradit ci je to fajn gitara alebo v dnesnej dobe aj MIM su na lepsej urovni Mal som dve a obe boli na vyssej urovni ako MIM.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #734 kedy: 19. September , 2013, 21:55:26 » |
|
Chalani. Hlavne fender entuziasti. Co hovorite na seriu Highway One? Su vraj made in usa, 22 džumbo prazcov a nie su ani drahe (cca 500e). Potreboval by som len poradit ci je to fajn gitara alebo v dnesnej dobe aj MIM su na lepsej urovni Tak urcite je to lepsia volba, ako MIM nastroje.
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
|