Glen
nováčik
Príspevkov: 43
Peace of mind
|
|
« Odpoveď #1335 kedy: 14. Júl , 2017, 12:37:35 » |
|
Keď uz Origoš Fender tak pokukaj niečo z 77-79 tie trojšrobáky. Hlavne tie co nie su v povodnom stave ze menili mechaniky, poťaky atď. Tam su ceny ešte nižšie ak to nechces ako zberatelsky kus, ale na hranie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #1336 kedy: 14. Júl , 2017, 13:01:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Glen
nováčik
Príspevkov: 43
Peace of mind
|
|
« Odpoveď #1337 kedy: 14. Júl , 2017, 13:12:19 » |
|
podla mňa super cena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1338 kedy: 14. Júl , 2017, 13:15:59 » |
|
krk aj telo este evidentne nitrolak, neskorej tam davali hrubu vrstvu "skla".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #1339 kedy: 14. Júl , 2017, 13:20:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #1340 kedy: 14. Júl , 2017, 13:26:47 » |
|
akože tá natural je ozaj pekná. aj to pracovanie toho nitrolaku na hlave.... len 1890je už kapánek viac ako reálne mám. rovnako ako aj u tej bielej za 1750... asi predsa len skončím pri nejakom jazdenom štandarde
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1341 kedy: 14. Júl , 2017, 14:39:04 » |
|
krk aj telo este evidentne nitrolak, neskorej tam davali hrubu vrstvu "skla".
Nitro boli iba hlavy, telo polyuretan, stale ale tensi ako neskor.
|
|
« Posledná zmena: 14. Júl , 2017, 14:39:44 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1342 kedy: 14. Júl , 2017, 15:10:07 » |
|
Nitro boli iba hlavy, telo polyuretan, stale ale tensi ako neskor.
hlava a krk je z fotiek jasna. ale aj na tele som tam videl na fotkach kde tu prasklinu, i ked nie taku tu typicku pavucinovitu ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1343 kedy: 14. Júl , 2017, 16:15:05 » |
|
hlava a krk je z fotiek jasna. ale aj na tele som tam videl na fotkach kde tu prasklinu, i ked nie taku tu typicku pavucinovitu ...
Krky boli polyuretan, im to tak cudesne praskalo, tie laky sa obcas uplne olupovali akoby. Nitro je len na hlave, krasne to casto vidiet, ako je hlava zozltnuta a krk ako novy svetlejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #1344 kedy: 15. Júl , 2017, 09:05:47 » |
|
počujte , telecástrovci mám doma dovezeného telecástera asi štandar z USA , a problém je ten ,že singel snímače brumia aj v medzi-polohe čo by nemali , zapojené to je všetko správne , snímače majú odpor 7,3 a 7,9 ohmu , čo vy na to ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1345 kedy: 15. Júl , 2017, 09:48:35 » |
|
ak maju rovnako orientovane magnety, budu vzdy brumiet. ak maju magnety orientovane opacne a brumia, je to zle zapojene, ale to poznas aj na zvuku, ze je znacne vykastrovany. vyzeral si, ze si v tomto doma (?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #1346 kedy: 15. Júl , 2017, 10:43:29 » |
|
ak maju rovnako orientovane magnety, budu vzdy brumiet. ak maju magnety orientovane opacne a brumia, je to zle zapojene, ale to poznas aj na zvuku, ze je znacne vykastrovany. vyzeral si, ze si v tomto doma (?)
s týmto som sa ešte nestretol , zapojené to je dobre , jedine že by mali od výroby tie magnety inak natočené , ale zvukovo sú tam neni žiadne anomálie , čudujem sa kvôli tomu že to vidím prvý krát , pridávam zvukovú ukážku kde prvá polovica nahrávky je to USA tele a v druhej polovici je už môj tele , a pri mojom brum nie je v strednej polohe , našiel som doma dáky kompas a USA tele má snímače kt priťahujú Sever , na mojom tele krkový priťahuje sever a mini humbuker má jednu kolajničku S a druhú J a ked ich rozdelím a dám s krkovým nebrumí mi to , tak asi to je v kombinácii s cievkou kt má Južné smeorvanie ?
|
|
« Posledná zmena: 15. Júl , 2017, 11:03:12 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1348 kedy: 15. Júl , 2017, 12:56:06 » |
|
stare fendre straty s 3 polohovym prepinacom mali vsetky snimace rovnake. ked sa zistilo, ze mohli by sa prepinat aj medzipolohy a bolo by zaroven fajn, keby nebrumeli, tak sa zacal stredny pouzivat s otocenymi magnetmi. naozaj staci vytahat (respektive vytrhat) magnety a dat ich tam naopak, ak niekomu stoji zato rozoberat snimac a riskovat, ze ho ponici a neda naspat dokopy. naco kompas ? hocijaky magnet - k jednej cievke sa musi pritahovat, od druhej sa musi odtahovat - to je predpoklad k tomu, aby sa tie cievky dali spolu zapojit tak, ze ich zvuk sa bude scitavat a brum odcitavat. inak to video je zaujimave, ale nejako sa s nim vnutorne neviem stotoznit
|
|
« Posledná zmena: 15. Júl , 2017, 12:59:37 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #1349 kedy: 15. Júl , 2017, 13:07:49 » |
|
stare fendre straty s 3 polohovym prepinacom mali vsetky snimace rovnake. ked sa zistilo, ze mohli by sa prepinat aj medzipolohy a bolo by zaroven fajn, keby nebrumeli, tak sa zacal stredny pouzivat s otocenymi magnetmi. naozaj staci vytahat (respektive vytrhat) magnety a dat ich tam naopak, ak niekomu stoji zato rozoberat snimac a riskovat, ze ho ponici a neda naspat dokopy. naco kompas ? hocijaky magnet - k jednej cievke sa musi pritahovat, od druhej sa musi odtahovat - to je predpoklad k tomu, aby sa tie cievky dali spolu zapojit tak, ze ich zvuk sa bude scitavat a brum odcitavat. inak to video je zaujimave, ale nejako sa s nim vnutorne neviem stotoznit hej to video je divné , ja som to skúsil a nič to nespravilo a mám doma silné magnety , a ten brum s a zníži keď jeden snímač otočím hore riťou , čiže jedine fakt vytĺcť magnety a otočiť ich , ale najzaujímavejšia otázka je pre mňa prečo OMG by to spravili na novodobom tele v USA , gitaru kupil za asi 1200€ tak by nemala brumieť aspoňv tej polohe nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|