Golev
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. November , 2005, 21:18:52 » |
|
Je to skvely gitarista,len skoda, ze RATM zanikoL!! skoda,ale je fakt good
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Jún , 2006, 10:31:45 » |
|
btw ma taky strat, asi custom shop a ma tam okram 5-polohoveho este nejaky divny prepinac, masti s nim jedno solo, neviete ako to ma zapojene?? :side: Naposledy upravil hangar_18, : 01.06.2006 o 11:38
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Marec , 2007, 20:47:33 » |
|
Morello je vyborny hrac, pacia sa mi jeho riffy a to, ze solo nemusi byt len o neuveritelne rychlom prstoklade ale ze dokaze experimentovat, hrat ako nikto iny a z uplne trivialnych riffov vytvorit uderne melodie, ktore si clovek zapamata. Jeho rukopis je citatelny, je pocut ze je to on a Audioslave v podstate uplne cerpal z RATM, ale ako projekt sa mi to pacilo...Prvy album bol zaujimavy z toho dovodu, ze pocut RATM s klasickym rockovym spevom ala Cornell bol zazitok, i ked hudobne tam az tak veci nie je (najma bicie..).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mejmo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Marec , 2007, 22:56:57 » |
|
, ze nase super masmedia uricili kapelu rockovou uz len na zaklade toho, ze pouzili zivu basu a bicie.
Zuzana Fialova raz oznacila v jednej relacii Depeche Mode ako rockovu skupinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Marec , 2007, 23:03:02 » |
|
, ze nase super masmedia uricili kapelu rockovou uz len na zaklade toho, ze pouzili zivu basu a bicie.
Zuzana Fialova raz oznacila v jednej relacii Depeche Mode ako rockovu skupinu Nebolo to v tesne vedla na markize?Tusim ju tam aj niekto hned zdrbal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matok
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 30. August , 2007, 10:51:16 » |
|
A co hovorite na morellove nove solove veci, co robi pod menom Nightwatchman?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 30. August , 2007, 21:52:41 » |
|
sranda vidiet morrella ako folkoveho pesnickara, aj spieva celkom vpohode, ale hned ta prva vec road to travell mi nieco pripomina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. Apríl , 2008, 22:47:07 » |
|
btw ma taky strat, asi custom shop a ma tam okram 5-polohoveho este nejaky divny prepinac, masti s nim jedno solo, neviete ako to ma zapojene?? :side: Naposledy upravil hangar_18, : 01.06.2006 o 11:38 asi myspíš to kde to využíval pri sólach kde to znelo ako DJ ? tam prepinal snimace tu ej video :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. Január , 2015, 23:34:06 » |
|
Z rubriky NECROBUMP Tom Morello & Serj Tankian sa spriahli a spravili cover Crazy Train. Na nete dost rozporuplne reakcie ako vidim. Osobne som cakal ze do toho coveru daju viac zo svojich osobnosti a nebudu sa tak striktne drzat predlohy, ale opak bol pravdou... az na zopar morellovskych skreklavych vloziek medzi slohami.
|
|
« Posledná zmena: 25. Január , 2015, 23:36:25 od epiphonic »
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 26. Január , 2015, 19:29:07 » |
|
toto je paradny cover
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. Január , 2015, 09:11:14 » |
|
Tom Morello & Serj Tankian sa spriahli a spravili cover Crazy Train.
sakra nejako sa ten tankian neda pocuvat. sa mi zda ze od prvych albumov SOAD nazberal co to afektu do vybavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ozzyc
náhodný pocestný
Príspevkov: 123
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. Január , 2015, 09:17:22 » |
|
sakra nejako sa ten tankian neda pocuvat. sa mi zda ze od prvych albumov SOAD nazberal co to afektu do vybavy
presne tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Február , 2015, 09:22:10 » |
|
KoRnAk je to byvaly gitarista zo zaniknutych Rage against the machine a teraz Audioslave.Ten chlap trenoval v mladosti osem hodin denne a neskor aj viac...no comment
Ani sustruznik nedokaze robit na sustruhu 8 hodin,neverim tymto kokotinam,rad by som poznal takeho cloveka co by mi hral 8 hodin uz sa tesim ze sa nekdo prihlasi platim obed a pivo plus alkohol co zvladne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Február , 2015, 11:51:42 » |
|
Ani sustruznik nedokaze robit na sustruhu 8 hodin,neverim tymto kokotinam,rad by som poznal takeho cloveka co by mi hral 8 hodin uz sa tesim ze sa nekdo prihlasi platim obed a pivo plus alkohol co zvladne.
ti, co cvicili 8 hodin denne, su na tych jutube videach, preco by sa ti hlasili ? iba my ostatni sme tu za pocitacmi :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Február , 2015, 16:08:15 » |
|
Na nete dost rozporuplne reakcie ako vidim. Osobne som cakal ze do toho coveru daju viac zo svojich osobnosti a nebudu sa tak striktne drzat predlohy, ale opak bol pravdou... az na zopar morellovskych skreklavych vloziek medzi slohami.
No boha... Motorello mi vzdy vadil, ale tu ma normalne az nasral s tym "solom"... Uplne ine veci tam mali zmenit a ine sa snazit pripodobnit originalu. Ale co uz, umelci...
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
|