Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:50:15
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GUITAR LINK UCG102 + (Guitar Rig)  (Prečítané 9422 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
StrikeDevil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 193

« Odpoveď #15 kedy: 04. Február , 2014, 20:28:09 »

ja by som chcel trošku oživit temu touto srandičkou  ha ha ha http://www.ebay.com/itm/141093575207?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

ma to zmysel vyskušat za tych cca 10€ ? či to je len plastova hračka čo hodim do koša  ha ha ha . riešim totiž nejake lacne riešenie na intrak, aby som mohol cvičit cez PC. extra kvalitu nečakam, hlavne nech to nema latenciu.  :)

Tuto Hovadinu (ak si ju vyzdvihneš v BA) ti darujem.
Kvalitou to ale na  Behringer  nemá.
Zaznamenané
Luken
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #16 kedy: 04. Február , 2014, 20:32:54 »

Ja ten Behringer pouzivam, mam to na intraku permanentne zapojene ako zvukovku na pocuvanie hudby tak aj nahravanie. Ovladace idu uplne bez akychkolvek problemov, latencia je trebars v Guitar Rigu pri 128 samploch 4800Mhz vzorkovacej vysledna latencia 11ms. Bezne cze to nahravam uplne bez akychkolvek problemov. Vyzera to sice dost vtipne a ten kabel mohol byt radsje odpajatelny, ale inak na domace hranie a amaterske nahravanie to za tu cneu maximalne staci.

Bolo cez to nahravane trebars toto https://soundcloud.com/gustik/breed-as-hell-solo-from-luken take blbosti so susedom na intraku :D

Podla mna ta zvukovka za tie peniaze je uplne v pohode a zvysok je na sikovnosti ako sic lovek spravi zvuk .
Zaznamenané
Siso
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #17 kedy: 04. Február , 2014, 20:57:49 »

no ak by som z toho vytiahol taky zvuk ako si dal tu nahravku, tak by som bol max spokojny. a to mi ani nejde tak o nahravanie, ale o cvičenie bez citelnej latencie. každopadne, už som to objednal, tak to potom skusim a zreferujem  :) btw, pozeral som nejake video na YT, kde typek prezentoval ten no name guitar link a to cd s ovladacmi, co s tym chodi, bolo s behringerackym setupom  ha ha ha
« Posledná zmena: 04. Február , 2014, 21:00:38 od Siso » Zaznamenané
theunheard
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #18 kedy: 04. Február , 2014, 23:22:17 »

tak potom tu daj vediet jak si spokojny ... verim ze si narazil na nieco lepsie ako ja alebo dalsi kolega ...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #19 kedy: 05. Február , 2014, 00:15:55 »

... ani som ovladace neinstaloval lebo v pozadi to pistalo(konstantne a vsade - vyskusal som to na 2 PC)

nechapem, nenainstaloval si k tomu ovladace a zle? si si isty, ze problem bol v tej zvukovke?
Zaznamenané
theunheard
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #20 kedy: 05. Február , 2014, 09:06:02 »

nainstalovali sa automaticky len tie co boli vo WIN7 a ASIO som nenahadzoval ... pustil som napriklad cez foobar pesnicku a v pozadi bolo konstantne pistanie ... co moze clovek cakat za 6€ aj s postou z druheho konca sveta? 
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 05. Február , 2014, 09:52:17 »

no ak by som z toho vytiahol taky zvuk ako si dal tu nahravku, tak by som bol max spokojny.
taketo vyjadrenia ma vzdy vedia pobavit. to, aky zvuk bude mat nahravka zavisi asi tak z 1/100 od zvukovky
Zaznamenané
Luken
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #22 kedy: 05. Február , 2014, 21:15:29 »

Nj to je pravda, ked som pouzil tie iste presety na stopu nahranu cez M Audio Fast Track a cez ten Behringer tak pochybujem, ze by niekto spoznal rozdiel :)
Zaznamenané
Siso
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #23 kedy: 23. Február , 2014, 00:14:52 »

tak, konečne som našiel chvilu čas, slubil som, že ked mi to dojde tak dam report. za 10 eur je to podla mna uplne v pohode vecička na hrajkanie. moje podmienky, t.j. nizka latencia + aka-taka kvalita, boli splnené (teda aspon zatial to fiči  ha ha ha ) . jediny problem som zaregistroval taky, že  mi skresloval signal pri hre, ale to asi bude aktivnymi snimačmi, čo som riešil stiahnutim volume poťaku, potom no problem.

skusil som niečo nahrat. žiaden extra editing, takmer plug-and-play. momentalne nemam čas na lepsie nastavovanie a hrajkanie sa s tym, tak som urobil take hrube ukažky. v "skuska1" je použita kombinacia 2 impulzov, v "skuska2" jeden random impulz.

https://soundcloud.com/siso_o/skuska1

https://soundcloud.com/siso_o/skuska2
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #24 kedy: 21. Júl , 2014, 15:21:59 »

mate tu niekto novsiu verziu OS X s tymto diablovym nastrojom? nechce mi to fungovat na Mavericks 10.9.2 aj ked som isiel podla navodu na cd so softwareom NI z cd. Ked to pripojim LEDka svieti, zobrazi sa mi to ako USB audio ale zvuk z toho neleze ziadny, dal som si rano stahovat guitar rig ak by to nahodou bola chyba softwareu z cd, len chcem vediet ci to niekomu ide s novsim osx alebo ci to mam ist vratit rovno Neviem

edit: nevermind, s guitar rigom to ide, prilozeny software na cd asi nie je aktualny Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Júl , 2014, 18:21:43 od hangar_18 » Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.