kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 20. Marec , 2013, 10:43:47 » |
|
Za 20€ nemas ani kilo hovadzej svieckovej, tam akekolvek debaty o obede padaju hned na zaciatku.
vsak vifon za 60 centov a zvysok do vacku moderatorovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 20. Marec , 2013, 10:44:56 » |
|
Ta to fajne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. Marec , 2013, 11:17:32 » |
|
To su tie hodnoty. Radsej sa za dvacku najebes jak keby si to mal dat na kulturu. Co je lepsie, je vsak na polemiku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Marec , 2013, 11:26:35 » |
|
To su tie hodnoty. Radsej sa za dvacku najebes jak keby si to mal dat na kulturu. Co je lepsie, je vsak na polemiku. Lenze kultura je subjektivna vec a kazdy si ju predstavuje inak... takze by som to na tvojom mieste takto neposudzoval ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. Marec , 2013, 11:32:30 » |
|
Lenze kultura je subjektivna vec a kazdy si ju predstavuje inak... takze by som to na tvojom mieste takto neposudzoval ;-)
Ale no. Po prve, napisal som, ze to je na polemiku a po druhe, debaty na temu co je co, ake ma vsetko siroke kontexty su absolutne zbytocne, pretoze sa dostanes k neriesietelnym protireceniam a mozes akurat tak drbnut po stole: pre mna je kultura lady gaga, jebem tie vas progrocky a hajvoty. Pre 0,0001% je kultura to, ze idem na koncert ultraneznamej kapely ktora hra vynikajuco a pre tych ostatnych je to prave beyonce v bratislave, krv v sng, skrotenie zlej zeny v snd atd. atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Marec , 2013, 12:13:40 » |
|
ono to bola hlavne akcia pre starsie rocniky.. svojim sposobom pre nasich rodicov.. a bavili sa vyborne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. Marec , 2013, 12:34:46 » |
|
ono to bola hlavne akcia pre starsie rocniky.. svojim sposobom pre nasich rodicov.. a bavili sa vyborne..
aj na vas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Marec , 2013, 13:46:47 » |
|
Lenze kultura je subjektivna vec a kazdy si ju predstavuje inak... takze by som to na tvojom mieste takto neposudzoval ;-)
btw to ze spomenies buttons a barinu je fajn, ale zabudol si na Henryho Totha, Zona A, Prudy, Fermata, Collegium Musicum a dpc sa fakt uvedomte ze 20e je primitivny peniaz v dnesnej dobe normalne zidovsky narod a za kazdym rohom/PC majster sveta
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2013, 13:47:32 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. Marec , 2013, 15:04:25 » |
|
nejaky student ti sediac v krcme za chvilu zo smartphonu napise aka je to dvacka velky peniaz
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Marec , 2013, 15:15:21 » |
|
nejaky student ti sediac v krcme za chvilu zo smartphonu napise aka je to dvacka velky peniaz tak ked mu vsetko kupia rodicia a ma na tyzden 15e tak to tak kludne byt moze.. gstar hilfiger
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. Marec , 2013, 15:27:02 » |
|
btw to ze spomenies buttons a barinu je fajn, ale zabudol si na Henryho Totha, Zona A, Prudy, Fermata, Collegium Musicum a dpc sa fakt uvedomte ze 20e je primitivny peniaz v dnesnej dobe normalne zidovsky narod a za kazdym rohom/PC majster sveta hej, no a to su presne tie kapely ktore kazdy uz videl desatkrat za posledne dva roky a ktore nic nove vlastne poslednych desat rokov neurobili ze? :-) teda okrem henryho totha...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Marec , 2013, 15:38:29 » |
|
kto urobil henryho totha?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. Marec , 2013, 15:39:43 » |
|
kto urobil henryho totha?
niekto novy, vraj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. Marec , 2013, 18:21:03 » |
|
aj na vas? na nas sa nebavil nikto.. my sme tam nehrali.. len ja, tomino a richi sme sa tvarili ze hrame :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 22. Marec , 2013, 17:52:25 » |
|
...ano, presne ako ondreee pise ...bol som tam a bavil som sa vyborne ! ...ono to povodne mal byt len krst knihy, a kedze je ta kniha o muzike a muzikantoch, tak sa patrilo aj zahrat ...a nakoniec z toho bola akcia kde sa hralo na dvoch podiach vlastne skoro nonstop
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
|