Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:15:33
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: brum/zem pri vymene samice jacku  (Prečítané 3996 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #15 kedy: 29. Marec , 2013, 21:19:16 »

brumieť prestane iba ak sa dotkne samice jacku, nie strún, kobylky atď, je teda jasné, že zem nieje urobená dobre. Teraz som dokončoval Strata, blbol mi tam práve káblik, ktorý uzemňuje kobylku a preto sa po dotyku neprestal brumieť, káblik som prepajkoval a zrazu po dotyku nebrumel.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 30. Marec , 2013, 12:40:03 »

problem vyrieseny, dakujem vsetkym, ktori postli nazory a napady, problem bol v opacnom zapojeni samice jacku.. prehodil som to a uz je to OK.. Zdravíčko
Zaznamenané

yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315

však som krasny?

« Odpoveď #17 kedy: 04. Apríl , 2013, 16:31:03 »

amater,ani neodskusal v predani ten magor.to som nemal na rozume teba Bavím sa skvele
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #18 kedy: 17. December , 2013, 14:56:25 »

čo je zlé v tomto prípade:  gitara je pri zapnutom Volume ale nehrá sa na nej. Dotknem sa akej koľvek kovovej časti a nastane jemné "puknutie", ktoré je počuť cez aparát. Inak nič pepíska a ani "neškrkoce"... len to puknutie keď sa dotknem kovovej časti. stačí aj jedným prstom.
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 17. December , 2013, 15:06:51 »

zle na tom pripade je to, ze naco mat gitaru zapnutu a nehrat na nej - vsetky vibracie hned pocut z aparatu von. nehovoriac, ak mam vyssiu hlasitost, tak riskujem este aj samovolno nechcenu spatnu vazbu. no naco ? vsak ten potak otocim na nulu a svacnem gitaru hocikam chcem.

to uz ake otazky si ludia vedia vymysliet ? toto je fakt problem hodny pytania sa vo fore ?
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #20 kedy: 17. December , 2013, 15:27:35 »

zle na tom pripade je to, ze naco mat gitaru zapnutu a nehrat na nej - vsetky vibracie hned pocut z aparatu von. nehovoriac, ak mam vyssiu hlasitost, tak riskujem este aj samovolno nechcenu spatnu vazbu. no naco ? vsak ten potak otocim na nulu a svacnem gitaru hocikam chcem.

to uz ake otazky si ludia vedia vymysliet ? toto je fakt problem hodny pytania sa vo fore ?

no mne sa nestáva, že by mi tak gitara väzbila a všetko z nej takto liezlo von. dávam si na to pozor a volume sťahujem. ide však o to, že niekedy je to počuť aj pri hre (hlavne pri čistom zvuku, ale keď hrám sám). stačí, že chcem zahrať "na prázdno" len jednu strunu pravou rukou a ľavou sa nedržím hmatníka/stún a už to stačí k tomu, že ten dotyk pravej ruky o kobyľku spôsobí to "puknutie".

takže asi tak Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.