Podľa čoho súdiš, že cez čísla a merače? Niečo také tu píšem?
O každom gitaristovi, aj o tebe, sa dá povedať, že väčšina hrá cez iné aparáty...
Ale keď nemám argument tak začnem urážať?
Ten zvuk je dosť použiteľný, treba si priznať, že ten zosík nehrá tranzistorovo.
Ozaj vie mi vysvetliť, ako vy chápete ten tranzistorový zvuk?
1. Nepises, ale takto to od teba vyznieva. Zrejme nie si gitarista a uz vobec nie muzikant, ale len vystudovany(asi) elektrotechnik.
2. Hra cez ake ine aparaty ? Vacsinou cez lampove, nie ? Preco vlastne ides proti prudu ? Chces dokazat gitarovemu svetu, ze trandak je rovnako dobry ako lampac ? Zabudni. Nie si gitarista, nevies, co znamena dynamika v praxi.
3. Nemam argumenty ? Urazam ta ?
Ake argumenty by som mal mat vlastne ? Presviedcat ta, ze lampovy zosik je ten naj, co moze byt ? K comu to je dobre ?
4. Ten zvuk je ABSOLUTNE NEPOUZITELNY, ale ABSOLUTNE! Mam silne pochybnosti o tvojom zdravom usudku ohladom zdraveho gitaroveho zvuku. Nechci, aby som (sme) ta zaradili medzi ludi typu Stevino a pod. Lebo taras hovadiny - nie hovadiny o teorii, ale o praxi.
A ako ti mam vysvetlit ako chapem tranzistorovy zvuk ? Uplne suchy, bez dynamiky, nahlas nepouzitelny a smiesny. Pre gitaru urcite.