ja neviem, ale ta diskova chyba moze byt aj zavadzajuca. mas moznost zopakovat situaciu, ked ti to vytuhnez aj s inou grafikou? len preistotu. lebo uprimne mi pride divne, ze pocitac funguje normalne a chyba s diskom alebo jeho radicom sa prejavi prave pri hrani hier.
a dalsia vec je, ze predpokladam, ze to mas starsi komp, tak ze ci ma zmysel kupovat externy radic, ktory moze tvoj problem vyriesit, ale v pripade, ze je to nejaky podivny problem s MB (comu davam vacsiu sancu) tak ti to prd pomoze. ten radic ta vyjde na 20, nova doska na padika +/- a mas vacsiu istotu, ze sa problem vyriesi.
a este je tu jedna moznost, ze vsetky komponenty su uplne v poriadku.. same o sebe..ale dokopy je tam nejaky problem, o ktorom mozno ani vyrobcovia HW netusia, ale dokopy jednotlive komponenty nie su 100% kompatibilne
Ten komp ide slusne, mat lepsiu grafiku tak ide aj BF 3 v pohode, mam tam Phenom II X4,5GB ram, a grafika je len HD2600, ide rychlo, a s hrami to problem nema,teda ma , ked to po chvili padne :D ,a nova doska za 50€ mi je na nič , lebo to bude pomaly horsiu ako mam,minimalne tak 100€....takze keby to je v tom sata radiči? Mam este jednu grafiku v druhom kompe, mohol by som to skusit,ked to padne aj s nou tak co potom? Doska napi*u? Lebo ked zistim chybu ,a bude ako tak opravitelna,tak nieje problem si kupit lepsiu grafiku a pojde mi vsetko....ale tak ja to zas nejak extra nepotrebujem,len ked si idem obcas zahrat tak ma to serie , lebo nemozem.