Nahraval som na tento amp zopar skladieb (dokonca niektore na nasej novej doske). Skusal som ho asi 5 hodin, jak na mikrak, tak na ucho.
Som trosku nazorovo rozhadzany, pretoze cisty je aj perfektny Fender a aj plexinacky cisty zvuk, vyborne pracuje s krabickami a ak by som si chcel kupit TGS aparat, tak urcite jednokanal cisteho zvuku.
Skresleny je velmi zaujimavy. Pocujem tam nieco z Peavey, Mesu, Bogner a Marshall - v roznych nastaveniach, v roznych gainovych polohach. Velmi dobre si rozumie s potakom volume na gitare. Da sa nastavit velmi kusavy zvuk, ale aj klasicky '80 sound.
Zvuk je polozeny viac v stredobasoch s prijemnymi vyskami, je dost mohutny a na 2*12tku hra jak na 4*12tku. Po rannom prebudeni som sa s cistymi usami rozhodol opat zapnut tento amp a uvedomil som si, ze najviac mi pripomina Bogner Shivu, pripadne zvuk gitaristu Justina Derrica -
3:55, povedal by som, ze na 95% som dostal presne tento zvuk, s takym praskajucim charakterom pri udere trsatkom.
Oficialne ukazky TGS sa o dost lisia s realnym zvukom, treba vyskusat nazivo.
Vonkajsie spracovanie je na dost slusnej urovni, hlavne okozenkovanie boxu a celkovo to posobi velmi serioznym dojmom.
Minusy:
- dost zly a velky rozmer hlavy, podla mna sa to da spravit mensie
- strieborny panel a na nom cierne popisky su absolutne zle citatelne, hlavne postojacky sa to vobec neda citat, co vidim ako minus pri zivom hrani, ak chcem v rychlosti ubrat trebars basy... ale zas... vec zvyku
btw, uplne najlepsie vysledky v mixe som dosiahol primiesanim hocijakeho ampu (najlepsie vox ac30 - paradoxne) do gitarovej stopy a naslednym rozhodenim do sterea. Jak ciste, tak skreslene. Ale to moze byt aj zanrom, ktory som tocil.
Odporucam rockerom, metalistom, klasikom, popovym gitaristom, velmi kvalitny univerzalny (to slovo neznasam) amp.