Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Marec , 2014, 10:30:02 » |
|
vie to aj presvedcivy crunch ci len higain?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. Marec , 2014, 10:38:13 » |
|
fakt škoda týh rohov keby boli kovove tak to vyzera super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. Marec , 2014, 11:57:21 » |
|
not bad..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bito
náhodný pocestný
Príspevkov: 134
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 17. Marec , 2014, 17:02:37 » |
|
vie to aj presvedcivy crunch ci len higain?
ma to fakt super crunch.. ja sam som ostal prekvapený... na crunch som citlivý, higayn ja nepoužívam a nepotrebujem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 17. Marec , 2014, 20:13:00 » |
|
ma to fakt super crunch.. ja sam som ostal prekvapený... na crunch som citlivý, higayn ja nepoužívam a nepotrebujem...
s cim by si vedel ten crunch porovnat? nieco k marshallu?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. Apríl , 2014, 11:52:41 » |
|
sice trosku po funuse ale predsa :-)
na vystave vo Frankfurte som si mohol opat riadne poskusat obe verzie TGS aparatikov.. musim napisat, ze mne nehorazne sadla verzia s EL34kami. mozno preto, ze sme aparaty museli mat tichsie koli kontrolam, ktore sa tam robili kazdu chvilu s decibelmetrami (okrem poslednych dvoch dni kde uz bol hluk v hale velmi bolavy).
Hra to uplne ozajstne a "spravne". Ak sa s aparatmi TGS pojde aj na buduci rok do Frankfurtu, urite treba zobrat 4x12 bednu.. takto to hralo ludom do nohavic akurat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 06. Apríl , 2014, 12:00:02 » |
|
Raz si vsetci kupite Marshalle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 06. Apríl , 2014, 12:03:20 » |
|
presne tak.. ako vacsina gitaristov.. ale iba raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 06. Apríl , 2014, 14:05:05 » |
|
presne tak.. ako vacsina gitaristov.. ale iba raz abo si to das modnut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 06. Apríl , 2014, 18:01:08 » |
|
jenom nejake nove shity, stare kulty to prece nepotrebuji (a cela hotrod scena, soldano, bogner, M/B, diezel jsou uplne zbytecni)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 07. Apríl , 2014, 00:13:02 » |
|
jenom nejake nove shity, stare kulty to prece nepotrebuji (a cela hotrod scena, soldano, bogner, M/B, diezel jsou uplne zbytecni)
Ak to cirou nahodou myslis ozaj vazne, tak sa obcas aj zhodneme.
|
|
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2014, 00:13:20 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 07. Apríl , 2014, 01:01:48 » |
|
pozdravujem do cech
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
yaesu
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 21. Máj , 2014, 14:22:40 » |
|
Nazdar Majo, Tiez som zo Ziliny....hi hi tu sa rodia nove elektronkace? Inak my sa pozname z detstva, sidliskovy Indiani ale nechcem o tom, fandim ti viem co je postavit dobry elektronkac, sam som jeden taky v doma v kuchyni vyrobil ale? vynalozene prostriedky a cas nemozem zurocit, lavou zadnou ma zmetie zo stola vyrobok made in China za 199Eur....doma sociku a pajkovania je davno ale velmi davno prec. Ako hobby ano ale predaj to velmi tazko, Drzim aj tak palce Juraj ZA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 27. Máj , 2014, 14:21:08 » |
|
.... zelezne radio som este nevidel vypada to fakt originalne len neviem co je to za moda mat v ampe modre podsvietenie. Ake trafaciky si v nom pouzil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 27. Máj , 2014, 14:51:50 » |
|
len neviem co je to za moda mat v ampe modre podsvietenie.
dobre to vyzera..ostatne farby uz nie tak dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|